Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Gde je ovo?

Не знам Дано, нашла ја на фб и сад размишљам да ли је нека страница објавила ту слику или неко од мојих пријатеља!! :(

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

n7s7.jpg

кад са духовником созерцаваш љубав

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

1002014_10201583032770160_808125998_n.jp

Наш отац  са мати Теоктистом, недавно у Ђаковици...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201583032770160&set=np.135668217.100000561113769&type=1&theater&notif_t=close_friend_activity

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

rx2p.jpg

Diego Frazao Torquato (12) iz Brazila svira violinu na sahrani svog učitelja

koji mu je kroz muziku pomogao da pobegne iz siromaštva i nasilja.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...