Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Храм св. Луке на Видиковцу.

P1000701-cp-r_zpsc2baa05f.jpg

http://i83.photobucket.com/albums/j298/gavrosaurus/P1000701-cp-r_zpsc2baa05f.jpg

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Posmrtni ostaci poslednjeg jugoslovenskog kralja Petra II Karađorđevića pohranjeni su u kapeli crkve Svetog Andreja Prvozvanog u okviru Dvorskog kompleksa gde će biti do sahrane u porodičnoj kripti na Oplencu. Foto TANJUG - Srđan Ilić

http://www.tanjug.rs/FotoDet.aspx?galID=84221

Tan2013-1-22_17626786_0.jpg

Tan2013-1-22_171045710_1.jpg

Tan2013-1-22_1755286_0.jpg

Tan2013-1-22_17019800_1.jpg

Tan2013-1-22_17021441_2.jpg

Подели на овим сајтовима

Posmrtni ostaci poslednjeg jugoslovenskog kralja Petra II Karađorđevića pohranjeni su u kapeli crkve Svetog Andreja Prvozvanog u okviru Dvorskog kompleksa gde će biti do sahrane u porodičnoj kripti na Oplencu. Foto TANJUG - Srđan Ilić

http://www.tanjug.rs/FotoDet.aspx?galID=84221

Tan2013-1-22_17117910_0.jpg

Tan2013-1-22_17338410_0.jpg

Tan2013-1-22_1701835_0.jpg

Tan2013-1-22_171956908_0.jpg

Tan2013-1-22_171958705_1.jpg

Tan2013-1-22_17200595_2.jpg

Tan2013-1-22_172032783_0.jpg

Tan2013-1-22_173431541_2.jpg

Tan2013-1-22_172358288_0.jpg

Tan2013-1-22_173429713_1.jpg

Подели на овим сајтовима

Викарни Епископ ремезијански Андреј, вечерашње предавање у сали СО Вождовац, тема "Живот на Светој Гори".

Ово је необично топао, уман и добар човек, ванредног образовања и ерудиције, одличан говорник (у неким моментима, кад погне главу и сенка падне на очи личио ми је на св. Владику Николаја) и искрени сабрат.

Нека би му Господ дао доброг здравља и рада за малено стадо своје.

P1000783-_zpse98d4cef.jpg

http://i83.photobucket.com/albums/j298/gavrosaurus/P1000783-_zpse98d4cef.jpg

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Викарни Епископ ремезијански Андреј, вечерашње предавање у сали СО Вождовац, тема "Живот на Светој Гори". Ово је необично топао, уман и добар човек, ванредног образовања и ерудиције, одличан говорник (у неким моментима, кад погне главу и сенка падне на очи личио ми је на св. Владику Николаја) и искрени сабрат. Нека би му Господ дао доброг здравља и рада за малено стадо своје.

bravo brate....ne mogu da verujem....sad sam i ja stigla sa tribine i gledala da postavim vladiku Andreja....stvarno je divan....koliko je ljubavi u njemu.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...