Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
  • Гости
  • Гости
  • Гости
  • Гости
  • Гости

dobro došla Zorka :)

kad postavljaš fotografije, obavezno navedi izvor odakle je fotografija.

Bolje Vas nasla!

Sve fotografije koje sam postavljala su iz mog supruga i moje licne zbirke, koju smo godinama fotografisali na mnogim poklonickim putovanjima. Ponosna sam na taj materijal jer su mnoge uradjene sa fantasticnom rezolucijom.

Na ovom sajtu mi se mnoge stvari svidjaju i obozavam da svoje slobodne trenutke provodim ovde. Puno uspeha Vam zelim.

Pozdrav

Подели на овим сајтовима

Bolje Vas nasla!

Sve fotografije koje sam postavljala su iz mog supruga i moje licne zbirke, koju smo godinama fotografisali na mnogim poklonickim putovanjima. Ponosna sam na taj materijal jer su mnoge uradjene sa fantasticnom rezolucijom.

Na ovom sajtu mi se mnoge stvari svidjaju i obozavam da svoje slobodne trenutke provodim ovde. Puno uspeha Vam zelim.

Pozdrav

BIce nam drago da postavljas fotografije. Neophodnost navodjenja izvora fotografija je zbog zakona o autorskom pravu i delu kojim svi na ovom sajtu podlezemo. Insistiramo na tome jer smo imali par nezgodnih situacija sa fotogorafima cije fotografije su objavljene bez njihovog odobrenja i navodjenja izvora.

I ja se duze vreme bavim fotografijom i clan sam foto saveza Srbije i imam nekoliko izlozbi iza sebe.

Kad postavljam negde svoju fotografiju, obavezeno navedem vezu (link).

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

BIce nam drago da postavljas fotografije. Neophodnost navodjenja izvora fotografija je zbog zakona o autorskom pravu i delu kojim svi na ovom sajtu podlezemo. Insistiramo na tome jer smo imali par nezgodnih situacija sa fotogorafima cije fotografije su objavljene bez njihovog odobrenja i navodjenja izvora.

I ja se duze vreme bavim fotografijom i clan sam foto saveza Srbije i imam nekoliko izlozbi iza sebe.

Draga Danijela,

trudicu se da ispostujem pravila maksimalno ali mi nije jasno za link , posto su fotografije moje licno?

Kako da ih naslovim i kako da ih objavim u tom slucaju?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, баш тако како каже Данијела,

тај проблем је и овде био када сам на почетку (када сам дошао на ЖРУ) постављао иконе без извора те су стизали мејли Руских власника сајта и замолили да поставим изворе да не би дошло до неких проблема. После сам тражио те иконе и постављао линкове и од тада па до сада увек поставим извор.

хехехе до душе и Данијелка ме исто тако давно упозорила, нисам био упознат са тим законима и ето после неког изврсног времена на мејл је стигло писамце из Русије.

Некада не поставим али само оне фотографије где знам да неће бити никаквих проблема јер су са наших сајтова.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Zorka, da li fotografije stavljas sa svog racunara na neki sajta za deljenje (share sajt) ili imas svoju galeriju negde na netu?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...