Dominika Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Пано Лефкара АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Омодос Пг, АлександраВ and Student91 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 http://www.patriarchia.ru/db/text/4619620.html АлександраВ and Пг је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 Пг and 3006 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Октобар 2, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 Две недеље назад на Кипру... (слике су моје) Црква светих апостола Павла и Варнаве (Пафос) Н И Н Е, Student91, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Октобар 2, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 Манастир св. Неофита Пг, АлександраВ and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Октобар 2, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 Манастир Кикос мирођија, АлександраВ, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Октобар 2, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 Црква св. Ђорђа (Ларнака) Н И Н Е, АлександраВ, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 https://www.flickr.com/photos/spbpda/29983230611/ obi-wan and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 Piskavica kod Banjaluke, covek cepao drva nesto uoci Krstovdana... ... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=203180083435874&set=pcb.203180463435836&type=3&theater Dominika, Sanja Т., АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 АлександраВ and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Izvor мирођија, АлександраВ, Student91 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 On 2. 10. 2016. at 18:17, Dominika рече Две недеље назад на Кипру... (слике су моје) Свака част! АлександраВ, Dominika and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 Izvor мирођија and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 10, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 Dominika, мирођија, Н И Н Е and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука