antics Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Има и четврто: да кажем своје мишљење о будалештинама, које пласирају они који ни име своје немају. А да тужим - нећу, то би тек била комеНдија. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Заправо, најпре зато што је перфидно обмањивао јавност а у тајности радио на разарању сајта. Скратио сам цитат, овде говорите о Р. Лазићу. Дубоко сам уверен да веома, веома грешите у вези тога, али добро, ваша воља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Форум ко форум.. има своје миљенике ..има своје црне овце... неке ствари које би се у лајв верзији комуникације решиле за 5 минута...на форуму могу изазивати месецима сукобе... ево са неким људима.. са форума које знам...и са којима се нисам сложио ни по једној теми... лакше је пити кафу..него са некима који се слажу с,мном.. а човек би помислио да са њима нема додирних тачака.. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 е сада...по мени је једина мана...која спречава овај форум..да расте јесте...брзо потезање мача администраторске правде..над форумашима... осим ако ниси на "правој" страни Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Jел мислиш да Вукман стоји за сајта новинар.де или је само текстописац? Не пише он ове текстове, није он толико писмен... Али помаже финансијски ово сметлиште од сајта и информационо... Па шта мислиш, одакле ове информације у тексту све до детаља шта се дешава на форуму, ко је какав итд ? Пробај да се сетиш ко је толико пута покушавао да пише на форуму и био нанован, и око којих тема се спотоцао... Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Четврта примједба зашто овај нишицава има сабљу а прича о миру ? Кад ме већ прозиваш - немам мач ја, будући да ја и нисам на аватару, него моја крсна слава, Св. архангел Михаило. Мени мач не треба, ја сам хипик. Александрида, Милан Меденица :) and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Upravo mi je javljeno iz novinar.de be-a da Vatikan ima tajni plan da " provincijskog " popa Ivana postavi za papu zbog neizmernog doprinosa ekumenizmu.Čak će mu i tzv. " crni papa " tj. jezuitski general biti podredjen jer nije dobro odradeo posao. Špekuliše se da će On biti i poslednji papa jer se nakon toga očekuje ustoličenje antihrista. Margareta, И.стојковић, Благовесник and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Скратио сам цитат, овде говорите о Р. Лазићу. Дубоко сам уверен да веома, веома грешите у вези тога, али добро, ваша воља. Хм... када не бих знао и својим очима видео... Дакле, он је банован са дебелим разлогом. Лично, мислим да је добро да пише, немам ја проблем са тим. Само показује све шупљине таквог погледа на теологију. А заправо, Родољуб и није теолог већ правник и на теологију гледа као на право. А теологија нема никакве везе са правом. У сваком случају, ово је последња одлука администрације јер Родољуб није показао ни зрно кајања за покушаје разарања заједнице. Милан Меденица :) and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Форум ко форум.. има своје миљенике ..има своје црне овце... неке ствари које би се у лајв верзији комуникације решиле за 5 минута...на форуму могу изазивати месецима сукобе... ево са неким људима.. са форума које знам...и са којима се нисам сложио ни по једној теми... лакше је пити кафу..него са некима који се слажу с,мном.. а човек би помислио да са њима нема додирних тачака.. Мислим да ЖРУ много говори о нама самима, како приступамо стварима, колико озбиљно схватамо оно што изговарамо, да ли схватамо да својим писањем некоа повређујемо итд... Ако неко пљује по мом Патријарху или Епископу, браћу свештенике назива разноразним именима... ја са таквим ни уживо не бих имао шта да причам. У сваком случају, ово место служи да се уживо упознамо. Лично имам радост да многе људе одавде лично познајем и да су ми веома драги пријатељи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Upravo mi je javljeno iz novinar.de be-a da Vatikan ima tajni plan da " provincijskog " popa Ivana postavi za papu zbog neizmernog doprinosa ekumenizmu.Čak će mu i tzv. " crni papa " tj. jezuitski general biti podredjen jer nije dobro odradeo posao. Špekuliše se da će On biti i poslednji papa jer se nakon toga očekuje ustoličenje antihrista. Ако може за почетак да ме исели из куће у којој само Божијим чудом нисмо изгорели: https://www.pouke.org/forum/topic/18570-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d1%81%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%80-%d1%87%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d1%84%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b0-%d0%b6%d1%80%d1%83-%d0%b8-%d0%b2%d0%b5%d1%80%d1%83%d1%98%d0%b5%d0%bc-2012/page__st__60#entry645325 А после нека буде устоличење... Хе, нажалост има и оних који ће ово што си написао озбиљно схватити... сва срећа па се никада никоме нисам постављао као духовник или тако нешто, него увек као ваш друг и брат... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Мислим да ЖРУ много говори о нама самима, како приступамо стварима, колико озбиљно схватамо оно што изговарамо, да ли схватамо да својим писањем некоа повређујемо итд... Ако неко пљује по мом Патријарху или Епископу, браћу свештенике назива разноразним именима... ја са таквим ни уживо не бих имао шта да причам. У сваком случају, ово место служи да се уживо упознамо. Лично имам радост да многе људе одавде лично познајем и да су ми веома драги пријатељи. разумем и слажем се да теба казнити такво писање...све се може лепо рећи.. али често се мач администраторски омакне и по другим стварима.. ...а онда дође до ината...и ровоске борбе... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Кад ме већ прозиваш - немам мач ја, будући да ја и нисам на аватару, него моја крсна слава, Св. архангел Михаило. Мени мач не треба, ја сам хипик. Морам да те прозивам , наиме чудно ми је да те је новинар.дебе изоставио ... Ignjatije and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 КО ради, тај и греши... Оно што свакако знам и ми из Администрације се трудимо, јесте да се држимо максиме: Људе из Цркве не толеришемо онолико колико толеришемо људе ван Цркве. Ако је неко у Цркви он треба одмах да зна где је граница. Такође, знам сигурно да се трудимо да увек попустимо. Мислим да и чланови МОРАЈУ да буду свесни места где су дошли. То значи и одговорност. Ако се нешто не допада, постоји начин да се човек обрати. Мени увек може, а може и било којем админу. Све може да се среди. Но, када неко дође овде са намером да поткопава заједницу, мора да зна да неће бити толерисан. То је једноставно тако. Велики труд, време, љубав, знање и на крају новац је уложено у све. Нећемо да допустимо да било ко то исмејава и изиграва. Александрида, Благовесник, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Не пише он ове текстове, није он толико писмен... Али помаже финансијски ово сметлиште од сајта и информационо... Па шта мислиш, одакле ове информације у тексту све до детаља шта се дешава на форуму, ко је какав итд ? Пробај да се сетиш ко је толико пута покушавао да пише на форуму и био нанован, и око којих тема се спотоцао... Вукман је био регистрован на свим могућим форумима са православном тематиком, и исто тако и банован са свих. Тај није повезан ни са ким, осим што је човјек потпуна пукотина и трабуња како и гдје стигне. А ови што су изнијели у тексту са почетка теме, нису они ништа изнијели што се не може видјети са самог форума. Све што су навели тачно, све се види и из самих постова, будући да се овдје људи не крију, тако се и зна њихов идентитет. Тако се зна и ко је о.Иван, и које Валентина, и ко је Аца Богдановић и ко је Лазар Нешић и ко о.Љуба. Једино у чему су погријешили је идентифицирање тебе, будући да су мислили да си Андреј Протић, а уствари ниси. Али нису ни могли знати ко си и шта си, јер немаш нигдје податак који би те могао идентификовати ни на профилу, а чини ми се да ниси нигдје ни износио како се зовеш. Јесте да они имају сајбер криминалце у својим редовима, али нису ништа изнијели у тексту што већ свако није знао. А да писац текста и не зна много, види се и по томе што је насјео о наводном асистенту са газиместана из 2010, тј. латиничном asistentu, који је био нико други него Вуле краљ свих форума. nishizawa and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Upravo mi je javljeno iz novinar.de be-a da Vatikan ima tajni plan da " provincijskog " popa Ivana postavi za papu zbog neizmernog doprinosa ekumenizmu.Čak će mu i tzv. " crni papa " tj. jezuitski general biti podredjen jer nije dobro odradeo posao. Špekuliše se da će On biti i poslednji papa jer se nakon toga očekuje ustoličenje antihrista. Лажу ! Ја нећу никоме да се подређујем. Ромејац, nishizawa and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука