Jump to content

Prebio na smrt pedofila koji mu je silovao ćerku (4)

Препоручена порука

Bolje da se ja ne setim nego da se ti setiš...

Za sve postoji vreme i mesto.

Jedna je stvar kada u kontekstu raspeća Gospodovog uzimamo u obzir pokajanog razbojnika ,a drugo kada uzimamo onog drugog.

Karađorđeve metode su bile primerene vremenu i mentalitetu naroda sa kojim je upravljao,drugačije se nije moglo.

MIslim ...porediš "pravednički" gnev usmeren ka Gospodu i onaj usmeren ka pedofilima...izgubio si kompas negde na putu...

Подели на овим сајтовима

Јесте. Има оних примера где се комшијска деца играју на улуци па се мало споречкају, због чега се њихови родитељи посвађају и не разговарају једни са другима читав живот, иако се деца помире већ истог дана. То су стрвари које ми највише сметају код неких родитеља: моје дете је златно, туђа су никаква, моје дете је дивно, туђа су безобразна, моје дете никада не лаже, туђа лажу, моје дете ово, моје дете оно...

И да ли ово сад има везе са темом ?

animal-smiley-075

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339698016' post='660038]

вама изгледа само фали изговор да се остварите као убице, ја бих се замислио над собом.

Мислим да и треба да се замислиш над собом, онако озбиљно. Без шале.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339698016' post='660038]

"крв на нас и на нашу децу" ...

колико је "праведнички" бес био тек старозаветних Јевреја кад су мислили да службу Богу чине што распињу Господа.

баш Оног који СВАКОГ грешника брани писањем греха у песку сваког оног који само подигне камен ...

вама изгледа само фали изговор да се остварите као убице, ја бих се замислио над собом.

Ne mozes da se poredis rapece sa ubistvom pedofila!

No comment...

Подели на овим сајтовима

svaka smrt moze da se poredi jer smo u propadljivoj tvorevini koja traje kolko traje, a posle kom opanci kom obojci...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Bolje da se ja ne setim nego da se ti setiš...

Za sve postoji vreme i mesto.

Jedna je stvar kada u kontekstu raspeća Gospodovog uzimamo u obzir pokajanog razbojnika ,a drugo kada uzimamo onog drugog.

Karađorđeve metode su bile primerene vremenu i mentalitetu naroda sa kojim je upravljao,drugačije se nije moglo.

MIslim ...porediš "pravednički" gnev usmeren ka Gospodu i onaj usmeren ka pedofilima...izgubio si kompas negde na putu...

изгледа да си пропустио да се ради о Господу који има власт да опрашта и блудној грешници која се није кајала док се сви нису разишли посрамљени и остала сама са Господом и да је Он стигао да јој се обрати од силе "праведника" и упита је за смер живота. ја нисам Господ, ал бих Му радо "дозволио" да делује :)

ал овде има доста праведника са камењем у рукама а администратори чак немају ни потребу да се суздрже од крајње негативних коментара већ имају потребу да се кују праведнима и потпале масу на каменовање ...

ситно ми што ако сам вам угрозио виртуелни ауторитет и умешао се са реченицом која осуде нема ал тврдо упозорава куда сте заједно наумили, ал да гледам и да учествујем за мене није - да игноришем тек није.

према томе, изгледа да се менталитет гради не са временом него према разуму и држању оног што је превасходно а не да се све своди на сувишак који из срца прелива оправдавајући се "природом" и којечим, а да се другим стално спочитава за сопствено крње око јер другачије мисли.

зато сам и запитао за твој, и компас осталих - куда то води?

нигде другде него само до умножења зла: од педофилије до убиства, својеврсни канибализам јер се наслађујете идејом крви док места за своје и туђе покајање, промену живота, опроштај - нигде.

ал је већ ниво застрањења кад неко зна да је погрешно и поред свега тога каже - баш ме брига, ја ћу то ипак да урадим, са све "Боже опрости" између ...

Подели на овим сајтовима

Jedino realno sto je u tom trenutku mogao da uradi, a ubistvo je pocinio iz nehata.

Нехат ? Не знам баш...то ће боље неки правник објаснити....

Генерално гледано (онако аматерски) не личи на нехат,већ се то што га је напао може преквалификовати као убиство,односно напад који је изазвао смртне последице.

А цела ситуација је потпуно страшна,тако да је реакција оца сасвим разумљива...

Подели на овим сајтовима

Čitava ova "miroljubiva" priča me podseća na ove sektaše što neće da uzmu oružje u ruke jer ,Bože moj,to je protiv Božijih zapovesti...

нетачно, јер убиство и освета нису самоодбрана ни себе ни другог.

разумном је јасно кад је шта и које, ал оном што ће да игнорише све да би себи омогућио да се испразни никад неће ни бити, још мање га занима.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339698055' post='660040]

браво сестро, хајде да нађемо пример који ће постати правило којим ћемо се оправдати за свако зло ...

Ne izvrći moje reči.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Ne mozes da se poredis rapece sa ubistvom pedofila!

No comment...

распеће разбојника а не Господа, крајње је време да узмеш да читаш Нови Завет.

ниједан од два разбојника није био без греха, ал је питање ко је успео да се покаје и зашто а ко је ставио себе у ситуацију да каменује или која је мотивација за распињање.

Подели на овим сајтовима

Нехат ? Не знам баш...то ће боље неки правник објаснити....

Генерално гледано (онако аматерски) не личи на нехат,већ се то што га је напао може преквалификовати као убиство,односно напад који је изазвао смртне последице.

А цела ситуација је потпуно страшна,тако да је реакција оца сасвим разумљива...

Ubistvo iz nehata se u krivicnom pravu tretira kao ubistvo odnosno cin prilikom koga pocinitelj nije imao umisljaj, odnosno nameru. On je ovde krenuo sa namerom da zastiti dete, bar se tako vidi iz ovog teksta. Udario je coveka nekoliko puta pesnicom i to je izazvalo smrtne posledice.
Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339700752' post='660085]

нетачно, јер убиство и освета нису самоодбрана ни себе ни другог.

разумном је јасно кад је шта и које, ал оном што ће да игнорише све да би себи омогућио да се испразни никад неће ни бити, још мање га занима.

Vidi, sve je to jako lepo i hriscanski sa tvoje strane, ali razum u ovoj situaciji ne igra neku ulogu. Zaboga, uhvatio je coveka da mu siluje cetvorogodisnju cerku, EEEEEEEEEEJ SILOVANO MU JE DETE PRED OCIMA ZEMLJA ZOVE MEDU 4869 4869 4869 !!!

Подели на овим сајтовима

Савладао бих га, а онда бих том штанглом и својим раменом формирао полугу којом бих му сломио врат.

Јеховине сведоке и Суботаре треба млатити тако да преживе батине, али педофиле и остали шљам треба убијати.

А ти или ја смо ти који ће да пресуди ко је шљам и ко заслужује да живи а ко не? Мало си ми жедан крви а...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339700882' post='660087]

распеће разбојника а не Господа, крајње је време да узмеш да читаш Нови Завет.

ниједан од два разбојника није био без греха, ал је питање ко је успео да се покаје и зашто а ко је ставио себе у ситуацију да каменује или која је мотивација за распињање.

Pogresno sam razumela, znam sta pise u Novom Zavetu :).

Da...dace mu sansu da se pokaje...opet je to jako lepo i hriscanski, ali ne znam da li bi iko uspeo da se suzdrzi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...