Ненад Р. Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Откуд толико негативности, зар нас вера не учи да треба да будемо позитивни.Добро и зло су се од увек сучељавали , а и тако ће бити и у будуће и никаквог краја неће бити. Милан Ракић, Џуманџи and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Откуд толико негативности, зар нас вера не учи да треба да будемо позитивни Realno! Bravo, Nenade! Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Ne znam dal su poslednja, al danas kad videh da se zatvara "bistro NANA" u mom bloku, posmislih kako su poslednja.....taj "kafić" je poslednji "prvoborac" našeg bloka, nekada je tamo bilo i kolača (samo tada sam i zalazio) a do juče, stecište ljubitelja vinjačića, kafe....eh Srbijo! Милан Ракић, Рапсоди and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Aha A stvarno, nisam siguran da bi dosta hriscana odbilo primiti cip koji bi bio zamjena za novac , jer to bi znacilo da ne bi mogli kupiti hranu, ne bi se mogli lijeciti i nekretnine oduzimali jer se ne bi mogao platiti porez... На муци се познају јунаци. земља, зове небо, јавља ми се јавља, да је крај.......... Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 a pogotovu u svetlu biblijskih svedočanstava o tome da niko neće moći da kupi ili proda ako nema žig Biblijska svedocanstva, pogotovu novozavetna, jasno isticu da je ropstvo unutrasnja kategorija i da ne zavisi od politickih, istorijskih ili bilo kojih drugih okolnosti. Ako ne Bibliju, citajte Frankla, npr... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Biblijska svedocanstva, pogotovu novozavetna, jasno isticu da je ropstvo unutrasnja kategorija i da ne zavisi od politickih, istorijskih ili bilo kojih drugih okolnosti. Ako ne Bibliju, citajte Frankla, npr... Ne lazi ovaj napaceni narod, znamo da radis sa laminatima. Плутон, Ronald and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Ne lazi ovaj napaceni narod, znamo da radis sa laminatima. I to sad kad su dnevnice povecali Џуманџи, Deja Vu and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Ne lazi ovaj napaceni narod, znamo da radis sa laminatima. E, mnogo si mi ti u fazonu Milosavljevica/Mladjonija, nikako da te navatam da te iskritikujem... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 E, mnogo si mi ti u fazonu Milosavljevica/Mladjonija, nikako da te navatam da te iskritikujem... Ju voimjaoca, pa kako nadje slicnost mene i Djomle?. Плутон and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Biblijska svedocanstva, pogotovu novozavetna, jasno isticu da je ropstvo unutrasnja kategorija i da ne zavisi od politickih, istorijskih ili bilo kojih drugih okolnosti. Ako ne Bibliju, citajte Frankla, npr... Novozavetna biblijska svedočanstva su klasičan konformizam kojem je Crkva bila sklona(neki to danas nazivaju snishođenje sa politikom) da bi pridobila nove pristalice i pružila neku vrstu kakve takve utehe da eto i kroz robstvo mogu da služe Bogu.I ako hoćeš baš novozavetno svaki društveni poredak je od Boga dat.I najgori. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 A ovo sto Velizar navodi je bas starozavetno?? Ju voimjaoca, pa kako nadje slicnost mene i Djomle?. Tako sto vazda morate da imate neki komentar u vezi tajnih drustava i to na svakoj temi. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 I ako hoćeš baš novozavetno svaki društveni poredak je od Boga dat.I najgori. I da ga je Sveti Petar napisao, ta recenica je toliko besmislena. Zasto? Pa zato bas kao sto ljudi u to doba nisu imali nacina da objasne kako svet oko njih funkcionise, pa su govorili stvorio Bog za tolko i tolko dana, pa danas imamo razne kreacioniste koji to ne kapiraju, jer u ono vreme je postojao jedan rezon misljenja koji se cini mi se (ako se dobro secam iz filozofije) zvao organisticki (primer drvo je jednostavnje gradje od kamena), a danasnji je mehanicki. Ne mogu tacno da se setim, kad uhvatim knjigu cu da napisem, sam mi je mrak u sobi i zebu mi noge; tako nisu imali nikakvu razvijenu politicku teoriju (osim one u antickoj Grckoj, koju je najvise razvio Platon i Aristotel, ali njihove teorije nisu nista novo jer samo na ''strucniji'' nacin opravdavanju postojeca objasnjenja, ali imali smo Perikla npr. i njegovu demokratiju) koja bi se bavila poreklom drustvenog poretka i drzave, vec je to usvajano iz drustva, pa tako pisci Bibliji tutnuli da je od Boga svaka vlast i da Bog tamo blagosilja nekog manijaka da maltretira glup narod. A tu ideju od je vlast od Boga niko drugi nije izmislio nego oni na vlasti, i to negde u praistoriji kad se prelazilo sa plemena na poglavistva, gde se vidi dramaticna razlika u statusu vodja (u skupinama i plemenima vodje su situacione, Pera je vodja skupine kad se prelazi reka i samo tad, a Mika je vodja skupine kad se ide u lov i samo tad; ili pak u plemenima biti vodja nije pozeljno jer nista ne dobijas za to) gde sad oni postaju bogovi na zemlji, a ti bogovi su opet personifikacija nekih magijskih dzidzabidza koje vuku korene od animizma da ne objasnjavam ionako sam se vec dugo raspisao. Znaci to sto pise u novom zavetu o poreklu drzave, sveta, kako funkcinise jetra je irelevantno ko lanjski svet da citiram Zokija, jer danas znamo otkud drzava, kako je nastao svet, kako funkcinise jetra. Eto toliko od mene, cisto da skrenem paznju na tu pricu: Pise u Novom Zavetu tako, mora da je 100% tacno, Boza to kazo. Jest kazo malomorgen, pisali ljudi ko ti i ja sto pisemo. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Tako sto vazda morate da imate neki komentar u vezi tajnih drustava i to na svakoj temi. Malo ga pretera, da na svakoj temi. Ali ajd necu vise da se bavim tim laminatsko-parketskim i zidarsko-tesarskim poslovima, eto samo za tebe. Ovih dana sam nesto popustljiv prema zenama, stalno im nesto cinim, imas srece da iskoristis tu priliku. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 nista bez te epistelomonologije, nistaaaaa, dje ce se bez toga kroz zivot, ako nas ne spasi episteloologija sta ce nas drugo spasiti mogu ti ja odma odgovoriti, bice isto ko i aquilius, sa jedne strane imas empirijska otkrica sa druge teorijska, to sto ti ne znas sta je naucna teorija, sta je epimologija, logika, kontralogika to govori da ti je glava takva kakva jeste, sve se slaze u bocu i moras raditi na sebi jerbo neces biti spasen, odgovornost je velika Ti ne kontas da se sprdajuci se epistemologijom autoamtski diskvalifikujes iz bilo kakve ozbiljne rasprave?? Isto kao da se sprdas sa logikom ili matematikom. Ali dobro ti i tebi slicni ne marite mnogo za znanje pa vas bas boli uvo sta je istinito sta nije, vi imate svoje unikatne ideje o svakoj oblasti . Чекај, како сад ово, кад ти у потпису пише: "Epistemologija lepo objasnjava da se nauka ne bavi ni Istinom, a ni istinom, ponajmanje "cinjenicama". Nauka se bavi objasnjavanjem i predvidjanjem fenomena, to sa istinom nema ama bas nikakve veze (izuzetak je matematika, ali tamo pojam istinitosti ima sasvim drugacije znacenje)." Milan M. Ćirković Исправи, ако си се предомислио. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Da li su ovo poslednja vremena ? Iskreno se nadam da nisu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука