DYNABLASTER Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Зависи како се гледа, и јесу и нису. У буквалном смислу нису, неће још скоро физички крај света. У духовном смислу, што се тиче европске цивилизације, бојим се да се смак света ту већ десио. Занимљиво је да нордијска митологија и не познаје дефинитивни- физички крај света, већ се крај света дешава у духовној сфери, пропадањем врлина и вредности, затим потапањем света у воду, а затим наступа поновно рођење. Дакле, сада је Ragnarök. 4chsmu1 otkud ti to znas lol, moze da bude i za par godina, poenta je sto ne znamo kad ce taj cas, tako da niti moze da se kaze nece jos niti moze da se kaze sutra ce Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 otkud ti to znas lol, moze da bude i za par godina, poenta je sto ne znamo kad ce taj cas, tako da niti moze da se kaze nece jos niti moze da se kaze sutra ce Taj cas ni andjeli na nebu ne znaju ali znamo da se Znaci moraju desiti dakle kad Bog bude dopustio antihristu vladavinu na zemlji posle toga Hristos ce drugim dolaskom ispuniti Novi Zavet Boga sa covekom dakle desice se 2 Hristov dolazak. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Уууу, у Рагнароку пада велико тепање! Сви богови ће изгину! Тора ће убити Фенрир, али ће и он од рана отећи шапе. Сви ће изгину, само ће Игдрасил и даље да стоји...лајк а бос Помешао си. У питању су Тир и Гармр , а не Тор и Фенрир. Тор ће да се туче са Јормунгандром(што су згодни за изговор скандинавски језици). Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 „Из књиге митрополита Мелетија из Грчке Цркве може да се сазна да цела прича са ИНН-ом (у Србији ПИБ) има следеће порекло. Нека Американка је написала две књиге на тему бар-кода као „печату антихриста“. Ова жена није припадала чак ни протестантима из традиционалних конфесија као што су лутерани или англиканци, већ је исповедала протестантизам у најширем смислу ове речи. Ми смо у Русији навикли да такве људе називамо секташима. Познато је да су међу неким сектама распрострањена апокалиптична расположења: секташи много говоре о крају света, за њих је то посебно важна страна њиховог унутрашњег живота. Под утицајем таквих мисли је ова жена из секте и написала књиге у којима описује нека виђења, сопствено духовно искуство али и искуство још неког човека који наравно, уопште нису православни. Ове књиге су са енглеског преведене на грчки и рашириле се међу светогорским монаштвом. Пошто је ауторитет светогорског монаштва врло велики ове књиге су почеле да утичу и на све остале православне хришћане. Људи су почели да говоре на тему о ИНН-у, сматрајући да је борба са тим представља хришћанску ревност, заштиту Православље и скоро па припрему за долазак антихриста и супротстављање њему. Где је ИНН, тамо је и бар-код, тамо су и биометријски пасоши и све остало што је слично томе. Сада постоји својеврсна апокрифна литература. Обично у њој постоји следећи низ апокрифа: њих са те тачке гледишта православни човек обавезно мора да зна пошто се на томе, тобож, заснива Православље. Ако човек не прима неко из „низа“ тих мишљења (светска завера, ИНН, бар-код, биометријски подаци, антихрист са копитама, чипови који се уграђују у човека и који могу да управљају човеком) онда као да више није православни. Сада се људи боје тога што ће у пасошу да постоје биометријски подаци: на пример, отисци палца, снимак зенице или ока. Међутим, управо у томе нема ничега посебног. Фотографија такође представља биометријске податке али ми не протестујемо због њеног постављања у пасош. Ако се може фотографисати лице, зашто се не може фотографисати палац? Међутим, људи сматрају да лице можеш да сликаш, а палац никако. Лице са оба ока – може, а једно око засебно – не, ни у ком случају јер ће, како се чини људима, тиме антихрист да се користи. Два ока – то још за нас није опасно, а ето, ако погледа у једно око – то ће бити јако опасно. И све овe смешне ствари утичу на многе и многе људе, ломе њихове животе...“ (Беседе о крају света, Схиигуман Авраам Ридман) https://www.facebook.com/o.danil.sisojev Дуња, Trifke, w.a.mozart and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 RYLAH and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Hvala Bogu najzad da i neko nesto pametno napise na ovu temu! :good2: :good2: :good2: RYLAH and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Jadan antihrist u sta ga je covjek pretvorio. Takvu zlocestost su sveli na nivo jeftinih manipulacija sa ovim zavrzlamam oko biometrijskih dokumenata. Vjerujem da se i sam djavo smeje ljudskoj gluposti. RYLAH and Danijela је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ili što bi neko reko: Nije đavo toLko crn koliko mi pravimo "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 20, 2014 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 ^ ^ jeste crn, ali nije uvek jedino i samo on kriv ... ništa bez našeg saučešća ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Oho evo opet moje omiljene teme Nego zasto je ono svetlo u skeneru bas crvene boje,ekonomski,tehnicki razlozi ili nesto drugo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Oho evo opet moje omiljene teme Nego zasto je ono svetlo u skeneru bas crvene boje,ekonomski,tehnicki razlozi ili nesto drugo? Skener za sta? Za otisak, retinu, lice...? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Skener za sta? Za otisak, retinu, lice...? Za otisak. E sad kad si vec tu ti rece kako laser mora da bude jak da bi nanosio nesto na telo pa me interesuje kako komentarises ovo? ЛАСЕР је РЕЗАЧ - не само очитавач ! Овде видимо пример: Компјутер је прорачунао месечни раст ноката и уз помоћ ЛАСЕРА ВИДЉИВО НАРЕЗАО (за разлику од сатанских знамења која се невидљиво урезују на ткиву под кожом кроз биометријску процедуру) НА НОКТИМА ПАЛАЦА https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...93102273_n.jpg A ovde se vidi kako laser ispisuje sitnim slovima nevidljivim za ljudsko oko i on uopste nije jak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 ЛАСЕР је РЕЗАЧ - не само очитавач ! Овде видимо пример: Компјутер је прорачунао месечни раст ноката и уз помоћ ЛАСЕРА ВИДЉИВО НАРЕЗАО (за разлику од сатанских знамења која се невидљиво урезују на ткиву под кожом кроз биометријску процедуру) НА НОКТИМА ПАЛАЦА https://fbcdn-sphoto...02273_n.jpg Не види се слика. И дај извор за ову тврдњу! " за разлику од сатанских знамења која се невидљиво урезују на ткиву под кожом кроз биометријску процедуру " Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1001907_424783164304441_1293102273_n.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1001907_424783164304441_1293102273_n.jpg Eh eto ja mucnik propadoh jer sam primio zig zverin! :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука