Jump to content

Да ли су ово последња времена?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Za otisak. E sad kad si vec tu ti rece kako laser mora da bude jak da bi nanosio nesto na telo pa me interesuje kako komentarises ovo? 

ЛАСЕР је РЕЗАЧ - не само очитавач ! Овде видимо пример: Компјутер је прорачунао месечни раст ноката и уз помоћ ЛАСЕРА ВИДЉИВО НАРЕЗАО (за разлику од сатанских знамења која се невидљиво урезују на ткиву под кожом кроз биометријску процедуру) НА НОКТИМА ПАЛАЦА  https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...93102273_n.jpg

A ovde se vidi kako laser ispisuje sitnim slovima nevidljivim za ljudsko oko i on uopste nije jak 

Da i dalje tvrdim da laser treba da bude jak. I taj laser koji je prikazan na videu predstavlja masinu nesto poput ovoga koja kosta desetine hiljada dolara:

laser-cat-surg-lensx-whole-260x275.jpg

Dok skeneri za ocitavanje prsta prilikom davanja biometrijskih podataka izgledaju ovako:

Microsoft-FingerprintReader.jpg

ili ovako 2010113110348442.jpg

ili ovako 506605_110604112135_SR100.jpg

ili ovako: Optical-Fingerprint-Reader-FPR-620-.jpg

Dakle kao sto vidis raznih boja ne samo crvene, i to na nivou kucnog uredjaja kojeg mozes kupiti u prodavnici IT opreme. Dakle ovaj skener ne reze nista pod kozu jer nema za to potreban tehnicki kapacitet. 

I griso kako ti nije djetinjasto kad neko tvrdi da se nesto nevidljivo reze na prst? Kako moze biti nevidljivo ako je to fizicki znak? Dakle vidljivo je ako se pogleda pod mikroskop. Dakle svako ko sumnja da se na biometriji utiskuje nekakav nevidljiv natpis moze provjeriti svoj prst po mikroskopom i da onda razotkrije "nejvecu prevaru u istoriji covjecanstva". Kao sto rekoh djavo nije toliko glup, koliko ljudi mogu da smisle neku glupost. 

Ostim toga ako je to nesto tako majusno i tanano da bude nevidljivo ispisano na pokozici otiska, kakav je to onda zig jer ce se natpis izbrisati prvom prilikom da kad otares prst od neku podlogu, a povrsinski sloj koze svakodnevno opada jer se zamjenjuje novim. Zig moze biti zig samo ako je trajan. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Види вако, Гришо...

Синоћ сам добио 6666. глас на форуму, што ће рећи да сам имо једну шестицу више него што се тражи. На 666. гласу нисам осетио ништа чудно, као ни синоћ. Дакле, ако те неко обележи без твоје воље, слободно се ништа не секирај.

Оно за шта би требало да се секираш јесте то како ти изграђујеш самога себе. Ако си окренут према овим пророчанствима о смаку света и осталим стварима, остајеш пасиван за све остало. Ако се окренеш животу, оваквом какав је сада, без неке амбиције да будеш мегаспаситељ целог света (то можеш једино ако ти Господ да и никако другачије, све друго је прелест), много ћеш више да урадиш и на припреми за те неке тешке дане који увек долазе, били они задњи дани ил јок. Ако седиш у фотељи и листаш наслове са том тематиком, дочекаће те неспремног, јер ниси радио на себи и нећеш имати довољно снаге да се томе одупреш. Ко у оној серији са зомбијима (Д Вокинг Дед), опстали су они који су били спремни у том тренутку, а не они који су проучавали све могуће сценарије катастрофе и смака света.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Zaista ne razumem histeriju oko ovoga.

Ko ne zeli, neka jednostavno ne uzmima tu vrstu dokumenata.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

A da li postoji tehnicka mogucnost da neko ko je izvadio novi pasos ili licnu kartu proveri da li je u cipu podmetnut broj 666? Kao najveci nedostatak ovih dokumenata se navodi to sto mi ne znamo sta se nalazi na njima.

Taj sam cip je sirok tacno 666 vraskih jedinica. E, sad, vraska jedinica varira od cipa do cipa i ona je tacno jedan sestosezdesetsesti deo sirine cipa... Tako da, svakako je podmetnut broj 666. Imaj u vidu da su podmetnuti i svi ostali brojevi, sta god to znacilo.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Kako onda da zivi u ovom svetu?

Jel vi imate ova dokumenta oko kojih se sporite?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Nemam jos a vreme polako istice winter

Vreme istice?

Подели на овим сајтовима

Upravo mi je sinula ideja za ekološki čistiju i zdraviju Srbiju: ubediti ljude da su ove nove vozačke dozvole što moraju svi da imaju sa žigom zveri i da ih nikako ne uzimaju!

:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Da u martu istice stara papirnata licna karta.

I onda?

Подели на овим сајтовима

Nego sto neko ne postavi tekstove od Rafaila Kerelina gde on dovodi u pitanje postojanje starca Antonija,kao i onu knjigu koja se prodaje po nasim manastirima Starac Antonije o poslednjim vremenima. Takodje postoji tekst od djakona Georgija Maksimova koji je bio u poseti starcu Nikolaju Gurjanovu,u tom tekstu djakon Georgije opisuje da su takve glasine o dokumentima sirili ljudi koji su se brinuli o starcu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...