Драшко Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Ауу... Има тога доста. Ево, на пример ова: "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 "Болес' не бира"... (-_-)' London After Midnight Shatter (All My Dead Friends)You're telling methat I'm the most important thing to you,but can't you see?you're killing me with all the things you do,and I really want to believe it's impossibleI really want to believe it's all a dream,but I just can't seem to wake up,I just can't seem to turn on the light,one step off the edgeand the world will seem all rightYou did it again,yes you in the mirror,you put your faith in a cruel world,All my dead friends come to haunt, harm and hinder, never letting go,here to drag me down to Hell,just say goodbye...Just answer me,what was the point of all that treachery,and soon we'll seethe truth behind all of your blasphemy,No never againI'll never trust no one again,I'd sooner slit my wrists and risk discovery of Hell,than stay another moment here where certain Devils dwell... Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=jlY0qOvunBc ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Ayla , Лидија Миленковић and Дуња је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Divna je...svaki put je doživim drugačije. Pomjeri me i uvijek rasplače...Dijete Mjeseca. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Дијана. and Ayla је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 ovih meseci ova... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 "Šal od svile", Haustor. " Postoje pravila igre, ti znaš da ne možeš sama. Ispod svih tih zastava sto viore, svuda oko nas. Ja sam bila pogrešna kada sam ti stavila ruku na rame, tamo je držala dugo i govorila reči. Ja sam bila pogrešna, kad sam tražila da mi kažeš koja si strana..." https://www.youtube.com/watch?v=nX4qYTwFdto RYLAH and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Qntal - Ad Mortem Festinamus Scribere proposui de contemptu mundanout degentes seculi non mulcentur in vanoiam est hora surgerea sompno mortis pravoa sompno mortis pravo Vita brevis breviter in brevi finieturmors venit velociter quae neminem vereturomnia mors perimitet nulli misereturet nulli miseretur. Ad mortem festinamuspeccare desistamuspeccare desistamus. Ni conversus fueris et sicut puer factuset vitam mutaveris in meliores actusintrare non poterisregnum Dei beatusregnum Dei beatus. Tuba cum sonuerit dies crit extremaet iudex advenerit vocabit sempiternaelectos in patriaprescitos ad infernaprescitos ad inferna. Ad mortem festinamus ... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука