Калеидоскоп Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Вистинско освежување... Биљана, Вие поседувате прекрасен израз, пишувајте и понатаму, a што се однесува до мене, денес открив катче на форумов кое радо ќе го посетувам и понатаму... Поздрав и секое добро! Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Вистинско освежување... Биљана, Вие поседувате прекрасен израз, пишувајте и понатаму, a што се однесува до мене, денес открив катче на форумов кое радо ќе го посетувам и понатаму... Поздрав и секое добро! Ви благодариме од срце! Мило ми е што ви се допаѓа! Жал ми е за мојот македонски! Знам дека тоа не е добро, но јас сум за учење полека! Секој добро од Бога! Калеидоскоп је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Happy birthday to You ! torta Драшко, Биљана and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Е, да......јуче ми је био рођендан! Ма не славим ја то већ одавно! Направим, а у већини случајева купим, неки колач па позовем маму и брата и то је то! И јуче је то тако било! Али су ме дјеца пријатно изненадила кад сам дошла кући! Купили су неки ролат, свијећице у бројевима "3" и "4", сок и неки дезодоранс као поклон! Одушевили су ме самим тим чином! Душе мамине! П.С. Рекли су ми да сачувам те свјећице па кад будем пунила "43" године.......... :D Драшко, JESSY, Grizzly Adams and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Ти се веома срећна жена када имаш децу која те воле. Биљана, Mилена КШ, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 Олимп, Ignjatije, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 с малим закашњењем - Срећан рођендан! Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 с малим закашњењем - Срећан рођендан! .hvala. :group111: Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 Биљана and JESSY је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 Хвала Звонко....од срца! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Сунце је јутрос изашло тачно у 6:47! Лијепо га је посматрати док се рађа! Као да се својим зрацима ухвати за хоризонт и полако, освјетљавајућу све, почне да се издиже! Гледам ка сунцу и осјећам његове зраке како се прелијевају по мом лицу и као да ме милују! Дан је почео истинском свјетлошћу и биће много лијеп! Јадранка-Дервента, Олимп, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Уживај!!! Биљана, Драшко and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Marijo, deli bela kumrijo, mori, Što ti je, Maro, Krotko, mori odenje, Što ti je, Maro, Tio, mori, zborenje? Da li ti, Maro, težit, stomnite, mori, Ili ti, Maro, težit, mori, đerdani? Nito mi, ago, težit stomnite, more, Nito mi, ago, težit more đerdani. Toko mi, ago, teži merakot, more, Moj merak, ago mi je, more, daleko Јадранка-Дервента, Калеидоскоп, Мара and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Pitaću te nešto; poznaješ li mjesto koje se nalazi između sna i jave!!? To je mjesto iskrene ljubavi i pravog, istinskog osjećaja! Mjesto, gdje je samo to i važno i mjesto gdje je jedino to još ostalo neukaljano! Čisto i bijelo! Mjesto gdje osim ljubavi, ništa drugo ne postoji! Poznaješ li to mjesto!? Da li vjeruješ da ono postoji!? To mjesto nije materija! Ne plaća se! Tu ne možeš otići tek tako što ćeš zakoračiti u njega! To je osjećaj! Duša! Srce na dlanu! To mjesto je ljubav istkana na milion čvorova, koje niti jedna misao ne može razmrsiti, raskinuti! Osim ljubavi! Na tom mjestu ću te čekati! Ignjatije, Олимп, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2012 Kako da ti opišem misli, sve upucene tebi? Kako da ti opisem otkucaj moga srca,koje pocne lupati kao ludo, dok osjeti tvoju sjenu u svojoj blizini? Kako da ti opisem drhtaj i toplinu moga tijela koje reaguje na svaku tvoju riječ? Kako da ti opišem sreću i osmijeh koji se razvuče po mome licu i moju želju da se sa tobom šalim ,zezam!!? Ignjatije, Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука