Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ako bude ko ovaj naš onda će bit dobar, ovo je bio moj favorit ovdje u Češkoj.

Al nije uspio, zamislite šta se desilo, udružili se komunisti i desničari protiv nas socijaldemokrata,

prodane duše su ti komunisti. kad nisu na vlasti onda paktiraju, udružuju se i s kapitalistima a protiv nas!

Milos_Zeman.jpg

Miloš Zeman, bivši premijer ČR i neuspjeli kandidat za predsjednika,

komunisti (pro)dali glasove Vaclavu Klausu, shvatite to? Kakvi spletkaroši!

tomislavnikolic.jpg

Tomislav Nikolić predsjednik Republike Srbije (zatim još ne pravosnažni)

Подели на овим сајтовима

Razlika izmedju Nikolica i Tadica je samo u tome sto je Nikolic nekada bio covek. Potpuno mi je neverovatno da je uspeo da razbije Tadica u Pancevu, najjacem DS uporistu. To se stvarno zove PREOKRET.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ε, ако ми је јасно зашто сте се оволико оптеретили. Може ли неко да ми каже која је разлика између ове двојице? Наравно да је има у неким сегментима, али мање-више кад се све сабере дођемо на исто. Да је иоле, ајд` да кажем, "нормалнији" кандидат(други) радовао бих се што је Тадић изгубио. Овако ми је само МАЊЕ КРИВО(исто ми је стало до неког од њих двојице као што ми је стало до Бајерна или Челзија)- чисто да се нешто промјени, да не влада Тадић као овај наш доживотно. А сјутра и њега(Николића) да тјерам(о). На крају крајева ипак су ово избори "само" за предсједника. Парламентарни су завршени... Не би ме зачудила коалиција ове двојице, а они који их подржавају само што не зарате.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Razlika izmedju Nikolica i Tadica je samo u tome sto je Nikolic nekada bio covek. Potpuno mi je neverovatno da je uspeo da razbije Tadica u Pancevu, najjacem DS uporistu. To se stvarno zove PREOKRET.

Ма оне силне рекламе су уништиле Тадића, као да је намерно то хтео. Самог себе је зезнуо...

Подели на овим сајтовима

Lično sam upoznao predsednika Srbije i mogu vam reći da je to čovek sa kojim bih uvek popio kafu i porazgovarao.

Siguran sam da će kao predsednik Srbije neke svoje kvalitete za koje su znali samo ljudi iz njegovog okruženja sada pokazati i javno...

Očekujem negativne komentare (opravdano) iz okruženja, ali isto tako i umirujuće poruke predsednika Nikolića. To podrazumeva uzvratne posete Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj... i naravno možda pre njih ipak predsednik Nikolić ode u posetu Rusiji :)

Upravo je bivši predsednik Tadić odgovorio vidno utučen, da on u svakom slučaju neće biti premijer... a o kohabitaciji vlade ne zna šta da kaže..

tadr.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Srbijo, svaka ti cast. Izabrala si coevka koji je zavrsio sumnjivi fakultet, koji je do pre nekoliko godina pricao da ce srbija biti crna rupa u evropi, koji je seselja nazivao svojim politicki ocem, a danas licimerno okrece svoju, pricu koji je terao nase oceve, bracu u besmislene ratove. Tog coveka si Srbijo, dovela na mesto predsednika republike. Jos jednom, svaka cast Srbijo, dovela si nepismenog i neobrazovanog licimera na celo drzave. I onda oces da ti bude bolje?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...