Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 СПС је рекао да договор о влади са демократама остаје. ти договори су нам познати од некуд Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Да цитирам једну форумашицу : " Невероватно, али осећам се као да је уведено ванредно стање". Шокирана сам. Nevjerovatno je čime se služilo u ovoj kampanji Izuzetno perfidna i kvarna karta na koju se igralo u ovim izborima a stvar je samo u ličnoj udobnosti -Владимир-, feeble and Manolis је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Да бре, кад се само сетим шта је тај идиот све причао 90-тих... И ево сад "прецедник"... Еееееее моја Србијо... Небојша Јовановић, ВИЛМА, Александрида and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Прве речи Томе: Даме и господо, постоји Божија правда... Не знам зашто је онда купио диплому факултета онда призивао смрт неких људи итд. кад је такав верник. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Да би био верник треба прво да имаш мозак. Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 ти договори су нам познати од некуд па нису али евидентно постоји договор. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 . Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Moram priznati da sam iznenadjem ovakvim izborom. Ali opet - mi smo ga izabrali... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 па нису али евидентно постоји договор. Па шта си заборавио? 2008? СРС+ДСС+СПС? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Што си био на Вимблдону био си. Manolis, feeble, w.a.mozart and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Народ је казнио ДС за све оно њихово мајмунисање и неодговорност. Питање је само да ли је истовремено казнио и себе... ВИЛМА, Sherlock H. and Ел Нињо је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Тотално нереално осећање, који су аргументи за то? Једино може бити та кохабитација незгодна, мислим влада и председник који се не слажу.. Да, тотално је нереално, али заиста ме ухватила нека фрка, а иначе сам тотално неупућена у политику, међутим, оно мало што сам похватала свих ових година из медија створило ми је слику Николића као човека који "оће каки - неће каки", који ни сам више не зна ни шта прича ни шта мисли. Ужасан ме немир спопао... Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Да бре, кад се само сетим шта је тај идиот све причао 90-тих... И ево сад "прецедник"... Еееееее моја Србијо... Ма ниси у току, реформисао се. Више се ни он ни Вучић не сећају Карлобаг итд. Али БоТа је отишао на одмор, нека га мало, да се и ми одморимо од њега. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Evo sad se Tadic vadi kako su ipak dobro prosli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Народ је казнио ДС за све оно њихово мајмунисање и неодговорност. Питање је само да ли је истовремено казнио и себе... Da. Baš bi izgleda išli daleko da bi Tadiću bilo krivo. Da ako odluče jednom da se oni menjaju a ne da postave nekoga da menja stvari i da ih usrećuje i da divljaju kada ovi to ne rade kako bi hteli, pa da možemo nekuda. Ovako, kako znamo i ja i ti - ništa na vidiku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука