Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Зашто повезујете место председника са влашћу?

Посао председника је да спроводи одлуке парламента, као и влада.

Ако ништа друго, добро је да су сад једни на једном месту а други ће бити вероватно на другом па ће постојати колико толико контроле рада. Ако владу направи блок око дс-а, сигурно неће дозволити Николићу да излази из својих уставних овлашћења. Са друге стране, Николић ће сигурно користити сваку прилику да критикује потезе владе за које сматра да нису добри или да постоји нешто ван интереса Србије. Незгодно би било да се понови ситуација да и председник и влада буду са исте стране, јер онда, као што смовећ до сада имали прилике да осетимо, дебљи крај извуку грађани Србије.

Подели на овим сајтовима

Nema šta.Večeras odma počinje rat na Kosovu.SAJ oslobodja haške optuženike, Šešelj postaje general, uvode nam embargo.....

Dajte ljudi, ne plašite se. Sačekajmo da vidimo kako će Toma da radi pa posle osude.

Ма има да кољемо бре , доста је било !

Подели на овим сајтовима

Мало наде стигло на север КиМ…

5 Votes

21:18 ФБР На северу Косова и Метохије почело прослављање изборне победе Томислава Николића за Председника Србије. На улицама су колоне аутомобила са заставама и укљученим сиренама, ватромет, чују се пуцњи из ватреног оружја … Мало наде стигло на север КиМ… Помолимо се Богу да то мало наде не буде изневерено.

Јадни људи. Дављеник се за сламку хвата. А Тома не знам да је иједном поменуо Косово и неко конкретно решење у кампањи :(

Подели на овим сајтовима

ја немам појма шта се људи ложе..

тражили сте демократију...добили сте...

Тома обећао да неће до 10 изјутра заратити...

таман да се доручкује и попије кафа...

ххехехехехе

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

A ko je Kemis?

legendo LOL

eto u čemu je razlika izmedju korisnika windowsa i mek-a 29dz8zk

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ma sta se brines Iuris, u srbiji je parlamentarni sistem ... a ne predsednicki ... tako da je sasvim svejedno ko je predsednik ... zar ne Iuris?

I to me raduje! Nazalost Tomislav nas predstavlaj u svetu i vrhovni je komandant vojske. To me ne raduje uopste!

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

ако хоће сама да каже... глупо је да своја кафанска познанства рушим.

Него вратимо се на председника Србије Томислава Николића...

Мислим да је то нешто што свако од нас треба да каже... Председник Србије Томислав Николић.

Без обзира на лична нерасположења и мржње, вољом народа изабрани председник.

• Волим 1

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Јадни људи. Дављеник се за сламку хвата. А Тома не знам да је иједном поменуо Косово и неко конкретно решење у кампањи :(

за Стару Србију(КиМ,Маћедонију и ЦГ) има само једно решење....

и тога се сви плаше..па неће да спомињу...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...