Aquilius Cratus Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Kako ih vise nije sramota da po treci put vuku narod za nos sa ovim ispiranjem mozga. A kako nas nije sramota da dozvoljavamo ovim bitangama prve klase da nas ovako vozaju. Kako vi hocete ali ja u nedelju zaokruzujem ili treceg ili cetvrtog kandidata. Ne mogu ja tako loseg lika da izmislim koliko ce oni sugurno lose da haraju i razaraju. GeniusAtWork, Manolis, nishizawa and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 - Разбио га је Тома! - Не , није! - Јесте! - БоТа је њега! - Ма какав БоТа, био је смотан ко бота. - БоТа је психолог , да,да... - Па нек иде у Лазу Лазаревић нек се лечи што би реко Чорба. - Срам те било ! То је говор '90-их , говор мржње , зато ћу и гласати за БоТу. - Срећом па је таквих мало као што си ти и Тома ће победити! - Аха видели смо! - Јес кад сте купили цигањске гласове за буђаве кобаје! - А Тома има луксузну вилу ! - А ШуНатовац има 600 милиона јеври! - А ти немаш ништа ! - Немаш ни ти мајмуне ! - Хеботе па шта ми имамо од свега овога? - Ништа ! bgpj, -Владимир-, nishizawa and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Тома, по обичају, није рекао ништа. Кукумавчење и дрека: Тадић не ваља! Па добро, немам ја ништа од тога што си ми рекао да Тадић не ваља. Реци ми шта би ти урадио, који је твој програм. Нисам чуо да је Тома изнео некаква решења кризе у којој се налазимо. Сва његова енергија је усмерена да он буде уместо Тадића. Ништа више. Све се своди на оно: сјаши Курта да узјаши Мурта. Трагедија тренутне српске политичке сцене јесте што немамо јасну и здраву алтернативу тренутној владајућој коалицији. Зато ће Тадић опет да победи. Ја ћу први гласати за њега - јер другог избора немам. Фарисеј, Млађони, Dragi and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Тома, по обичају, није рекао ништа. Кукумавчење и дрека: Тадић не ваља! Па добро, немам ја ништа од тога што си ми рекао да Тадић не ваља. Реци ми шта би ти урадио, који је твој програм. Нисам чуо да је Тома изнео некаква решења кризе у којој се налазимо. Сва његова енергија је усмерена да он буде уместо Тадића. Ништа више. Све се своди на оно: сјаши Курта да узјаши Мурта. Трагедија тренутне српске политичке сцене јесте што немамо јасну и здраву алтернативу тренутној владајућој коалицији. Зато ће Тадић опет да победи. Ја ћу први гласати за њега - јер другог избора немам. Што изгубићеш посо ако не гласаш за БоТу ? -Владимир-, nedeljko, Михајло and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Tadic za razliku od tome ima neki plan i radi nesto(nije zadovoljavajuce ali je bolje nego sto bi ovaj drugi) tako da opet / za tadica. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Kao i uvek kod nas, bira se manje od dva zla... Пг, bgpj, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Tadic za razliku od tome ima neki plan i radi nesto(nije zadovoljavajuce ali je bolje nego sto bi ovaj drugi) tako da opet / za tadica. Који је план, осим ЕУ? -Владимир-, nirvanashop and bgcz је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Уопште ми се не допада теза "гласаћу за мање зло".Нећу гласати за зло уопште,а у политичком смислу подједнако зло су и Николић и Борис Броз. Manolis, Пг, bgpj and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Tadic za razliku od tome ima neki plan i radi nesto(nije zadovoljavajuce ali je bolje nego sto bi ovaj drugi) tako da opet / za tadica. Тадић има план ! 0110_hahaha feeble, DYNABLASTER, Желе Зека and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Који је план, осим ЕУ? http://www.ds.org.rs...t_2012-2016.pdf http://www.ds.org.rs..._2010-12-18.pdf Dok sam kod sns npr nasao samo neku "viziju" http://www.sns.org.rs/%D1%81%D1%80/2010-06-05-00-10-55.html oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Што изгубићеш посо ако не гласаш за БоТу ? Не брате. Мој посао не зависи од Тадића, већ од Цркве. Гласаћу за њега не зато што је најбољи, што је све супер и иделано (јер није тако), већ зато што не видим, тренутно, бољу алтернативу. Тома, заиста, није рекао ништа у овој дебати. Нисмо чули ништа о његовом програму. Лако је критиковати другог, али нама требају решења. Ја та решења нисам вечерас чуо из Томиних уста. Чуо сам само демагогију. Иако имам озбиљних примедби на владајућу структуру, на живот у Србији, ипак немам нимало поверења у коалицију окупљену око СНС-а. Зато, што се мене тиче: БоТа за председника. Млађони, Srdjan Kotur, Zeebedee and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Иван Недић, Andre Williams, nishizawa and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Шта је вама људи? Који Винету,који Олшетерхенд. Па све су то ликови из Америчких филмова, Треће разредних,срцепарајућих. И све би то било симпатично,да ми нисмо Индијанци,у том филму. Шумар је био бољи. R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Тадићев план: ЕУ и Косово.Резултат:Ни ЕУ ни Косово. nirvanashop, bgcz, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Не брате. Мој посао не зависи од Тадића, већ од Цркве. Гласаћу за њега не зато што је најбољи, што је све супер и иделано (јер није тако), већ зато што не видим, тренутно, бољу алтернативу. Тома, заиста, није рекао ништа у овој дебати. Нисмо чули ништа о његовом програму. Лако је критиковати другог, али нама требају решења. Ја та решења нисам вечерас чуо из Томиних уста. Чуо сам само демагогију. Иако имам озбиљних примедби на владајућу структуру, на живот у Србији, ипак немам нимало поверења у коалицију окупљену око СНС-а. Зато, што се мене тиче: БоТа за председника. Па о чему причамо, зар Тадић није био на власти претходна два мандата и шта је учињено? Ево једна од тачака из програма: "ОЧУВАЊЕ ТЕРИТОРИЈАЛНОГ ИНТЕГРИТЕТА И УРАВНОТЕЖЕНА СПОЉНА ПОЛИТИКА" О чему се овде прича? Је ли ми ишта размишљамо? Слажем се да Николић ништа не говори о програму, осим онога закона и процедуре о набавкама мада и то није мала ствар јер кроз то се много пара може покрасти. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука