ZarkoZ Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Srđan Đoković: Novakov poraz u Rimu je prvi rezultat Nikolićeve vladavine BEOGRAD, 21. maj 2012. (Njuz) – Otac trenutno najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, Srđan Đoković, izjavio je kako je poraz njegovog sina od Rafaela Nadala u finalu Masters turnira u Rimu prvi pokazatelj vladavine Tomislava Nikolića. Đokovićev otac, koji je podržao Tadićevu kandidaturu u drugom krugu predsedničkih izbora, rekao je kako u finalu protiv Nadala nije mogao da prepozna svog sina u odnosu na meč od pre dva dana kada je Novak, u periodu dok Nikolić još uvek nije bio predsednik Srbije, prosto počistio sa terena Rodžera Federera. - Jako je važno da je na čelu Srbije čovek koji ima misiju i viziju. O kakvoj viziji je reč u slučaju Tomislava Nikolića, najbolje govori današnja Novakova bleda partija – rekao je u izjavi za medije Srđan Đoković i zaključio „kako vladavina Tomislava Nikolića, iako je tek ušla u prvi dan, već daje svoje rezultate“. Srđan Đoković je naglasio da su prilikom „pravljenja Novaka Đokovića njegova supruga i on pred sobom imali potpuno drugačiju misiju i viziju“. Miroslav Vujović TaNjuz KOMPLEKS,PARANOJA........mislim daj pola covek, pola nebuloza! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 KOMPLEKS,PARANOJA........mislim daj pola covek, pola nebuloza! ЊУЗ тебра, без усхићавања ZarkoZ and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Не интересује ме Коштуница нити цела ова бесмислена прича, већ један детаљ који се стално провлачи кроз твоје приче...ти баш мрзиш Србе из Србије, а поготово из Шумадије, јел да? Можеш то да негираш и да кажеш како није истина, али то се често провлачи кроз твоја писанија и мом оку то није промакло. Ајд да ти одговорим...укратко. Искрено да ти кажем, од комунистичке окупације 1945 па све до сада, где год се окренеш видиш на свим нивоима власти Србина из Босне, из Херцеговине и видиш црногорце, видиш хрвате, нека чудна и недефинисана презимена, видиш и курте и мурте, овде и циганин има веће право од Србина, а понајмање имају учешћа у било ком виталном и значајном сегменту државног и народног живота, Срби из Србије...свако ко то негира јесте или незналица или лажов, нема трећег. И још нешто, у реалности, прича је суштински обрнута...на Србе из Шумадије најчешће гледате као неког "ето, назовимо га Србином". Узми, на пример, Цркву и свештенички чин који ти носиш...не може се живети више од људи из Босне, из Хрватске и црногораца, који су преплавили Београд.Има их на стотине! Шта ће они овде и како су они успели да постану свештеници на тлу епархије којој не припадају? На прсте можеш да набројиш људе који регуларно припадају Београдско - карловачкој митрополији а свешетеници су у својој епрахији. Што се ови не врате одакле су дошли па тамо да буду свештеници? Јел ја треба да идем у Хрватску да будем свештеник? Можда да се ја попењем на његову Романију па да тамо будем свештеник? Најбоље да ја постанем свештеник у Црној Гори и да се ја пентрам по кањону Мораче уместо њега, јел да? Један епископ из дијаспоре ми је отворено у лице рекао да прима само своје земљаке из Босне...колико истину причао, толико ми Бог помогао у животу, ето. На жалост, од 45' па до сада, тако је и у свету политике, свету бизниса, тако је на свим нивоима ове глупе Србије, која трпи и курту и мурту да је зајеба****. Кривица је претежно наша, признајем, али се надам да ће се то ускоро исправити...само полако. Према томе, сво право имам да кажем...пун ми је кофер сваког ко није из Србије а пљује по истој.Колико сам само пута чуо од тих истих Срба из Хрватске, Босне (част изузецима), из три лепе, да пљују по Србији а истовремено у њој живе и користе је до максумума!? Свакоме коме се Србија не свиђа да Бог да никада и не дошао у њу, јер, веруј ми, овде никоме такви "паразити пљувачи" не требају...а Србија (поготово Шумадија) је дала за Србе из других крајева много више него што би икада они дали за њу, према томе...полако са том пљувачином по Шумадисјким Србима. Браво Соломоне од Кане , свака ти се позлатила. Тако је тај епископ заиста само своје земљаке прима у епартију, али толико је упропастио епратију да ће највероватније у пемзију. Него то је споредна ствар у овој причици. Ја нисам гегулијанац, Србин из Шумадије, нити сам нешто много боравио у животу у Шумадији, мада морам признати лепа је Шумадија. Стран ми је менталитет Србијанаца и Шумадинаца, просто не припадам тој кујтури. Некад ми је Геџа смешан, некад ми се чини лукавим преварантом, некад ми Геџа делује неразумљиво и опасно по живот, некад се одушевим Геџином простодушношћу. Али да није било Геџе не би било ни Србије. Да није Геџа узо пушку 1914 , да није страдало милион Геџа, никад Срби не би имали више слободу, Аустрија би нас прогутала. Зато Геџи бескрајно хвала. И доста је више Србијом владао ( без обзира да ли је Србин) човек који није родом и кореном из Србије. Такви људи увек имају резервну отаџбину, или у најгорем случају немају никакав осећај за отаџбину, једном отргнути од свог завичаја( што је наша Српска трагедија у већини случајева) пристигао на неку станицу у Србији с презиром према новом завичају и тугом за старим завичајем такав човек само гледа да се скући, запосли, добро удоми, стомак напуни, добро то је људски није замерити, али није брате ни власт за таквог човека, јер његови страхови га терају у ненормалну похлепу а код њега не постоји ни минимум патриотизма нити осећаја за земљу и народ којим влада, све му је подређено себичним интересима. Зато је Геџа најбољи избор за председника Србије ! Јер је то његова шумадија, његов завичај, његова отаџбина, његови корени. Једино ако је паметан, треба тај геџа да препусти Србима који нису шумадински да се баве односом са суседима. Србима из Хрватске да се баве односом са Хрватском, Србима са Косова да се баве Шиптарима, Србима из Босне да се баве Бошњацима, Србима из Војводине да се баве Маџарима јербо ми њих најбоље познајемо, знамо кад су искрени , знамо кад лажу, знамо шта оћеду од нас. А што се тиче Цркве такве работе у Цркви треба строго санкционисати, Црква не сме да зна ни за зему, ни рођу, ни прику, поготово у дијаспори тамо Шваба и Енглез морају да буду владици исто што и Србин и Грк , иначе то није Црква него нека политичка партија или рођачко-племенско-завичајно-интересна НВО. зеленизуб and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 ЊУЗ тебра, без усхићавања Реалност и сатира су се толико испреплитале данас да није толико ни погрешно помислити од њуз вијести да је права вијест. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Једно питање у вези људи на власти који нису из Србије. Ђинђић није рођен у Србији, ни Тадић. Како се у њиховој политици очитава та чињеница што нису рођени у Србији? Јесу вукли нешто за Шамац или Сарајево? Уопште ми није јасно зашто неко ко живи у Србији иако није рођен у Србији не би био добар политичар или председник? Мислим, ни један ни други се нису нешто претргли да заступају интересе РС и Срба тамо.. Zeebedee је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Реалност и сатира су се толико испреплитале данас да није толико ни погрешно помислити од њуз вијести да је права вијест. То стоји. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Једно питање у вези људи на власти који нису из Србије. Ђинђић није рођен у Србији, ни Тадић. Како се у њиховој политици очитава та чињеница што нису рођени у Србији? Јесу вукли нешто за Шамац или Сарајево? Уопште ми није јасно зашто неко ко живи у Србији иако није рођен у Србији не би био добар политичар или председник? Мислим, ни један ни други се нису нешто претргли да заступају интересе РС и Срба тамо.. ...а понајмање су се "претргли" за истински економски и политички интерес Србије. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Једно питање у вези људи на власти који нису из Србије. Ђинђић није рођен у Србији, ни Тадић. Како се у њи'ховој политици очитава та чињеница што нису рођени у Србији? Јесу вукли нешто за Шамац или Сарајево? Уопште ми није јасно зашто неко ко живи у Србији иако није рођен у Србији не би био добар политичар или председник? Мислим, ни један ни други се нису нешто претргли да заступају интересе РС и Срба тамо.. Pa ne bi trebalo imati veze ali najveci problem je po meni sto ljudi u Srbiji i ne znaju za koga glasaju. Trebali bi znati za svakog kandidata gde i kad je rodjen, ko su mu otac i majka. Jesu li krsteni oni ili koje su vere. Ko mu je zena i sta mu je. Sve to bi trebalo biti jasno srbima pa posle nek biraju .... dal' s'ove il' s'one strane Drine. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Једно питање у вези људи на власти који нису из Србије. Ђинђић није рођен у Србији, ни Тадић. Како се у њиховој политици очитава та чињеница што нису рођени у Србији? Јесу вукли нешто за Шамац или Сарајево? Уопште ми није јасно зашто неко ко живи у Србији иако није рођен у Србији не би био добар политичар или председник? Мислим, ни један ни други се нису нешто претргли да заступају интересе РС и Срба тамо.. Како нису , Ђинђић је имао своје паравојне формације у Босној, а Тадић је имао дилове са Црногорским властима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 ...а понајмање су се "претргли" за истински економски и политички интерес Србије. А какве то има везе са тим што су рођени у Босни? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Браво Соломоне од Кане , свака ти се позлатила. Тако је тај епископ заиста само своје земљаке прима у епартију, али толико је упропастио епратију да ће највероватније у пемзију. Него то је споредна ствар у овој причици. Ја нисам гегулијанац, Србин из Шумадије, нити сам нешто много боравио у животу у Шумадији, мада морам признати лепа је Шумадија. Стран ми је менталитет Србијанаца и Шумадинаца, просто не припадам тој кујтури. Некад ми је Геџа смешан, некад ми се чини лукавим преварантом, некад ми Геџа делује неразумљиво и опасно по живот, некад се одушевим Геџином простодушношћу. Али да није било Геџе не би било ни Србије. Да није Геџа узо пушку 1914 , да није страдало милион Геџа, никад Срби не би имали више слободу, Аустрија би нас прогутала. Зато Геџи бескрајно хвала. И доста је више Србијом владао ( без обзира да ли је Србин) човек који није родом и кореном из Србије. Такви људи увек имају резервну отаџбину, или у најгорем случају немају никакав осећај за отаџбину, једном отргнути од свог завичаја( што је наша Српска трагедија у већини случајева) пристигао на неку станицу у Србији с презиром према новом завичају и тугом за старим завичајем такав човек само гледа да се скући, запосли, добро удоми, стомак напуни, добро то је људски није замерити, али није брате ни власт за таквог човека, јер његови страхови га терају у ненормалну похлепу а код њега не постоји ни минимум патриотизма нити осећаја за земљу и народ којим влада, све му је подређено себичним интересима. Зато је Геџа најбољи избор за председника Србије ! Јер је то његова шумадија, његов завичај, његова отаџбина, његови корени. Једино ако је паметан, треба тај геџа да препусти Србима који нису шумадински да се баве односом са суседима. Србима из Хрватске да се баве односом са Хрватском, Србима са Косова да се баве Шиптарима, Србима из Босне да се баве Бошњацима, Србима из Војводине да се баве Маџарима јербо ми њих најбоље познајемо, знамо кад су искрени , знамо кад лажу, знамо шта оћеду од нас. А што се тиче Цркве такве работе у Цркви треба строго санкционисати, Црква не сме да зна ни за зему, ни рођу, ни прику, поготово у дијаспори тамо Шваба и Енглез морају да буду владици исто што и Србин и Грк , иначе то није Црква него нека политичка партија или рођачко-племенско-завичајно-интересна НВО. Шта да ти кажем, братац...реалност сведочи о истинитости тога што сам рекао (као и онога што си ти написао), и то није мој ћеф.Немам ништа ни против кога, али не могу тако лако да оћутим на директне, најчешће индиректне, прозивке на рачун Срба из Србије, без обзира са чије стране долазе...свако је добродошао у земљи Србији, али ако пљује по истој, тешко да можемо бити у љубави. Crveni Baron and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Једно питање у вези људи на власти који нису из Србије. Ђинђић није рођен у Србији, ни Тадић. Како се у њиховој политици очитава та чињеница што нису рођени у Србији? Јесу вукли нешто за Шамац или Сарајево? Уопште ми није јасно зашто неко ко живи у Србији иако није рођен у Србији не би био добар политичар или председник? Мислим, ни један ни други се нису нешто претргли да заступају интересе РС и Срба тамо.. По мом мишљењу, постоји утицај онога што је Саломон напоменуо а то је ефекат резервне отаџбине. У том смислу, чак и да тај неко даје свој максимум, увек може да се појави сумња да је могао још више. Онај ко није рођен на некој територији а постаје политичар који треба да допринесе тој територији увек одрађује посао. И то је то. Онај ко је пореклом са тих простора, има додатну сатисфакцију да остане упамћен у свом народу као неко ко је урадио ово или оно (причам само о позитивном аспекту). Е, сад, може посао да буде урађен перфектно а може и "рођени" да му баш и не значи где је рођен, па је све ово прилично небитно. Моје мишљење је да ми не значи пуно где је рођен политичар, све док ради тако да Србији буде боље и да грађани боље живе. Евентуално, ако би постојала двојица оваквих ( какав СФ, ха?) онда бих се можда одлучио на гласању за домаћег. RYLAH, feeble and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 То резервна отаџбина звучи тотално депласирано, па неће се нико од њих враћати у Босну нити имају више ишта са тим?! Имају своје породице и животе. То што нису добро или довољно радили на просперитету Србије не може да се доводи у везу са тим одакле су. А баш сам узео пример ове двојице, да видим какве везе има то одакле су са њиховим учинком. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Шта да ти кажем, братац...реалност сведочи о истинитости тога што сам рекао (као и онога што си ти написао), и то није мој ћеф.Немам ништа ни против кога, али не могу тако лако да оћутим на директне, најчешће индиректне, прозивке на рачун Срба из Србије, без обзира са чије стране долазе...свако је добродошао у земљи Србији, али ако пљује по истој, тешко да можемо бити у љубави. Drzava Srbija i Srpska Crkva su temelj i centar svega srpskog i to treba znati svako od nas. A taj temelj su Srbi iz Srbije postavili. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Kremansko proročanstvo pomoglo Tomi Dragan Pjević, samozvani čuvar mita o "Kremanskom proročanstvu" tvrdi kako je on odlučio ko će biti novi predsednik Srbije jer je u čuveno "mistično bure" ubacio poster Tomislava Nikolića. Prema rečima Pjevića, proročanstvo "kaže" da onaj ko pretenduje na presto, prvo mora da dođe u Kremna, što je potvrđeno i u praksi. Vojislav Koštunica je pre dolaska na vlast bio u ovom mestu 2000. godine, a uoči izbora 2004. to isto je učinio i Boris Tadić, prenose Večernje novosti. Pjević objašnjava da poseduje "mistično bure", u kojem se svojevremeno kralj Petar Prvi skrivao od potere Miloša Obrenovića. On je pre poslednjih izbora ubacio unutra poster Tomislava Nikolića, što je, prema Pjevićevim rečima, bilo presudno za konačne rezultate izbora u nedelju. http://www.pressonli...moglo Tomi.html коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука