Таша Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 А може и "Сјаши Курта, липс'о је Мурта". Mislis uzjasi Kurta lips'o je Murta 0102_laugh bgpj and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Postovasmo u isto vreme :laugh: Manolis је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ова Милева не да мира Карлеуши на твитеру Баба је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 bgpj, Manolis, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Nije svetac vec covek na mestu. Obrazovan, britkog uma, nacionalista, nesalomljiv, neustrasiv, velikosrbin ... Sve divne osobine stecene u jednoj osobi. 138999 Psihopata, fashista, kompleksas, komunjara, koljach, prepun mrznje, retorichar, neiskren, lazov, nasilnik. Zeebedee је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Tacno. Djindjic je puno vece zlo .... Pa dobro iskrenoti si kao kukavica pobegao izx Srbije radi politike koju je vodio grobar i fasisti poput njega. Da nije bilo onog mackoljubca i da je 5 Oktobra bilo lustracije danas mi ne bismo imali ovakve izbore. A Djindjic je takav da se sa grobarom ne bi smeo u istoj recenici ni da spominje. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Vidis ja ne mrzim srbe iz Sumdaije, stavise nije mi padalo napamet da pokusavam da se prisetim odakle su i iz kog srpskog kraja srpski lideri.Ti si taj koji po svemu sudeci broji krvna zrnca srpskim liderimaНе бих рекао да говориш истину, нити кад си ти, нити кад сам ја у питању.Ono na sta ja pokusavam da ukazem je da je taj mackoljubac jos sredinom 90tih imao prvu lokal patriotsku kampanju u srba stavljajuci sljivu na poster sa sloganima da samo iz Sumdaije treba da bude srpki lider.Иако не симпатишем Коштуницу ни мало, веровао ти или не, не видим зашто ове његове речи нису тачне и зашто не би човек из Шумадије или било ког дела државе Србије, био лидер у самој Србији? Многе ти ствари не знаш или не желиш да знаш и правиш се "Тоша".Zasto su u crkvi vecinom bosanci? mozda zato sto je vera tamo vise zivela nego u sumdaiji, da li ti je to palo napamet? Мислио сам да Срби из Републике српске себе не називају "босанцима" као што их то назва.Пало ми је на памет, наравно...али сам још пре 25 година схватио да то једноставно није истина и до данас данашњег ми реалност потврђује да је тај мој закључак истинит. Истина је да људи из Црне Горе, Босне и Херцеговине (Републике српске), из Хрватске итд, имају само бољу везу и ништа више. А имају бољу везу јер су још од 1945 засели на све позиције у Србији и даље су на њима у виду својих потомака, рођака и пријатеља које и даље довлаче, и само одржавају ту везу и обезбеђују садашње и будуће позиције. Можеш другима да просипаш ту причу, али мени не можеш. Eto ako ti je za utehu dali ste i vi predsednika sada. jeste grobar, jeste kupio dipolomu, jeste priprost covek koji sve oko sebe mrzi, jeste covek koga ce se Srbija stideti i koji ce nas unazaditi ali je bar Sumdaniac, zar ne? Стидим се само оних који су били на власти до сада (а још су на власти...за сада) и који су доказано Србију завили у црно и који су је у сваком сегменту руинирали, понизили и обесмислили...а сви знамо ко су они...осим шачице вас који не желите то да видите а разлоге вашег одбијања признања те необориве чињенице, могу лако да претпоставим. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 A Djindjic je takav da se sa grobarom ne bi smeo u istoj recenici ni da spominje. Ma on ne bi trebao nikada nigde da se pominje a da se ne pljune tri puta i kaze "Iš u potok sotono" ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Pa dobro iskrenoti si kao kukavica pobegao izx Srbije radi politike koju je vodio grobar i fasisti poput njega. Da nije bilo onog mackoljubca i da je 5 Oktobra bilo lustracije danas mi ne bismo imali ovakve izbore. A Djindjic je takav da se sa grobarom ne bi smeo u istoj recenici ni da spominje. A ja mu dao lep predlog da posto mu je toliko salo do Srbije, da dodje ovde i ulozi pare nek mu ovde odrastaju deca i neka se ovde bori za bolje. On lepo zivi u Eu, pljuje po istoj, hvali Seselja i da kazem mlati koprive tudjim..... JESSY је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Pa dobro iskrenoti si kao kukavica pobegao izx Srbije radi politike koju je vodio grobar i fasisti poput njega. Da nije bilo onog mackoljubca i da je 5 Oktobra bilo lustracije danas mi ne bismo imali ovakve izbore. A Djindjic je takav da se sa grobarom ne bi smeo u istoj recenici ni da spominje. Да није било мачкољупца, који сме да нас погледа у очи, питање је како би прошли избори 2000. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Psihopata, fashista, kompleksas, komunjara, koljach, prepun mrznje, retorichar, neiskren, lazov, nasilnik. Eto, a da neko izredja takve epitete o nekom pederu bilo bi fasista, nacista.... mislim stvarno nema smisla ... Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Eto, a da neko izredja takve epitete o nekom pederu bilo bi fasista, nacista.... mislim stvarno nema smisla ... Ako izrekne takve epitete o coveku koji je izjavio da bi dao "madjariam po jedan a slovacima po dva sendvicha da se vrate u svoje domovine" rado bih mu dao sve takve epitete. I to je josh i jedna od blazih fasistickih izjava od strane istog gospodina. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ako izrekne takve epitete o coveku koji je izjavio da bi dao "madjariam po jedan a slovacima po dva sendvicha da se vrate u svoje domovine" rado bih mu dao sve takve epitete. I to je josh i jedna od blazih fasistickih izjava od strane istog gospodina. A kakve bi onda epitete dao onima iz LDP-a koji zale sto nije trecina srbije ubijena u bombardovanju? Ovaj bi ih barem nahranio i poslao na put kao covek ... mada je ta izjava nepostojeca za razliku od djindjicevog prizivanja bombardovanja. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 A kakve bi onda epitete dao onima iz LDP-a koji zale sto nije trecina srbije ubijena u bombardovanju? Ovaj bi ih barem nahranio i poslao na put kao covek ... mada je ta izjava nepostojeca za razliku od djindjicevog prizivanja bombardovanja. Ja sam vec reko o tom da je debil. ne vredi sa tobom raspravljati nit diskutovati, ti podrzvas nekog ko prica o klanju druge nacije zardjalim kasikama. Tu svaka diskusija staje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ja sam vec reko o tom da je debil. Vidis kako si skroman u deljenju epiteta onom koji zali sto su srbi preziveli. Samo-debil. A Sekiju: "Psihopata, fashista, kompleksas, komunjara, koljach, prepun mrznje, retorichar, neiskren, lazov, nasilnik." Primecujes li neravnotezu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука