Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

То ти мислиш...и то је, наравно, твоје право. Све што сам рекао причам из искуства и свега онога што сам лично видео и доживео за 25 година активног живота у Цркви и добро ми је позната ситуација о којој говорим...и коју и даље гледам.

Ја говорим о задњих 70 година а не о 25 и јако добро знам о чему говорим, јер ја имам 40 .

Подели на овим сајтовима

Наравно, најлакше је прозвати да неко нема мозга. То овде стално пали.

Мене брате боли ово што ти пишеш. Ја сам дошао 1992. у Србију, уписао средњу школу ,завршио факултет и запослио се. Сад, да ли сам ја као дођош упао уместо неког одавде на радно место или сам се запослио зато што добро радим свој посао - то није битно. Неко ће ме сигурно прозвати ако нема посла, зашто ја као дођош могу да радим.

Како ниско те ствари иду, и приликом уписа у средњу приговарали су ми да заузимам нечије место у школи. Иако сам положио пријемни, све регуларно. Најбоље је било да се ни не школујемо, сиђемо у катакомбе..

А било је и случајева кад су комшије приговарале што смо у зиму 1992. године имали дрва за зиму. Дакле, није нимало пријатно. Па, имао или немао мозга.

Па побогу човече, да ли заиста мислиш да причам о теби и људима који су били или јесу у твојој ситуацији?

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ја говорим о задњих 70 година а не о 25 и јако добро знам о чему говорим, јер ја имам 40 .

...као и ја који сам мало старији од тебе и вероватно мало дуже у Цркви од тебе.

Подели на овим сајтовима

Ovo nije prvi put da se na forumu propagira "ucenje" velje Ilica i Kostunice da ne smes biti predsednik Srbnije ako nisi sumadinac ili sto bi rekao Solomon kale 'da ne volis Srbiju kao mi sumadinci".

Sta cete dalje da mrzite? Susedno selo? Brata u drugom delu kuce?

Ма кад је ово говорио Коштуница? За Вељу могу да разумем, али мислим да млохави то никад не би рекао.

Подели на овим сајтовима

Ovo nije prvi put da se na forumu propagira "ucenje" velje Ilica i Kostunice da ne smes biti predsednik Srbnije ako nisi sumadinac ili sto bi rekao Solomon kale 'da ne volis Srbiju kao mi sumadinci".

Sta cete dalje da mrzite? Susedno selo? Brata u drugom delu kuce?

Сејач мржње о мржњи..........јеси ли ти, стварно, - свештеник ?

Подели на овим сајтовима

Иако не симпатишем Коштуницу ни мало, веровао ти или не, не видим зашто ове његове речи нису тачне и зашто не би човек из Шумадије или било ког дела државе Србије, био лидер у самој Србији? Многе ти ствари не знаш или не желиш да знаш и правиш се "Тоша".

Све зависи шта сматраш за Србију...

Ето ми из РС немамо ништа против да Србин из БГ буде ел президенте...

Пало ми је на памет, наравно...али сам још пре 25 година схватио да то једноставно није истина и до данас данашњег ми реалност потврђује да је тај мој закључак истинит. Истина је да људи из Црне Горе, Босне и Херцеговине (Републике српске), из Хрватске итд, имају само бољу везу и ништа више. А имају бољу везу јер су још од 1945 засели на све позиције у Србији и даље су на њима у виду својих потомака, рођака и пријатеља које и даље довлаче, и само одржавају ту везу и обезбеђују садашње и будуће позиције. Можеш другима да просипаш ту причу, али мени не можеш.

Ти имаш озбиљних проблема...

какву бре везу?

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

какву бре везу?

Па није да нема тога. Рецимо, Електровојводину су запосели црногорци и херцеговци па једни друге вуку. Има тих случајева свакако. Само, нико не брани и људима који су рођени у Србији да препоручују своје људе. И у приватним фирмама функционише систем препорука, али не баш по географском принципу него газда пита раднике имају ли кога да препоруче па се људи примају без огласа. Али, у државним фирмама има тога да су се убацили босанци, херцеговци, црногорци па држе позиције..

Подели на овим сајтовима

Па није да нема тога. Рецимо, Електровојводину су запосели Црногорци и Херцеговци па једни друге вуку. Има тих случајева свакако. Само, нико не брани и људима који су рођени у Србији да препоручују своје људе. И у приватним фирмама функционише систем препорука, али не баш по географском принципу него газда пита раднике имају ли кога да препоруче па се људи примају без огласа. Али, у државним фирмама има тога да су се убацили Босанци, Херцеговци, Црногорци па држе позиције..

ко су "црногорци" и "херцеговци"...

јел то "војвођани" и "шумадинци" имају само тапију на Србију...

хиљаде костију Срба преко дрине је остало у Србији(данашњој) бранећи је..

мало поштовања...

још мало ће те и "косоварима" да забраните .. а и "метохијцима"

срамота и јад..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Мислим да је излишно разговарати више о ономе што сам написао у овом топику.

Или појединци не желе да схвате шта сам желео рећи о политичкој ситуацији у земљи, притом очигледно не познавајући прилике у Србији како у последњих 65 година, тако и данас, или свесно изврћу моје речи и крећу у напад као једини начин одговора који као такав само сведочи о њихов неспособности аргументоване расправе, називајући ме приде "расистом", иако истовремно добро знају да сам Србин који је ратовао за своју браћу у Хрватској и Босни...жалосно и тужно...али од неких људи то и очекујем...не и од тебе.

Молим те, први и последњи пут, да ми се више никада не обратиш оваквим речима...просто нема смисла и убеђен сам да можеш правилно схватити све што сам написао, само ако пажљиво прочиташ и мало се едукујеш по питању стања које влада у Србији на политичком али и на црквеном плану...а ваљда си и из мог свеукупног досадашњег писанија могао видети ко сам и какве ставове заступам.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...