Jump to content

Догађаји у овчарско-кабларском манастиру Вазнесење Господње

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 931
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Иста екипа као некад...

Одавно они праве тај списак и има ме на још неким списковима које су правили и делили.

ма када бих се таквих бојао никада ово не бих ни радио.

Људи који не тугују када умре један од највећих теолога и свештеника наше Цркве о. Радован и који се баве оваквим стварима којима се баве, довољно говори о њиховим намерама. Поред оваквих пријатеља Артемију никакви непријатељи не требају. Још, он и нема непријатеље код нас у Цркви јер Црква њега чека у своје крило.

А то што они прете (а прете ми и преко приватних порука) не могу ништа урадити. Ако и нешто некада ураде, јавиће се одмах 1000 других који им неће дати да дођу до својих подлих циљева.

Ево, можда су им ови маскирани разбојници што су упуцали свештеника у главу узор. Не рече ли онај човек на снимку да би свешетнику главу откинуо кад би га видео, а да га држи то што га држи (мислећи на сатанску еуфорију јер они "бране православље").

Које су они беде.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ма дешава се то да психијатрија не ради свој посао. Људи који бране криминалце, позивају на линчовање, организују запоседање туђе имовине, а све то раде "у име Божије" нису ништа друго него случајеви за лечење. То је констатација.

А да они заиста немају ништа са Светом Црквом говори и то да НИСУ ни једним словом објавили вест о смрти о. Радована Биговића.

Подели на овим сајтовима

Ма дешава се то да психијатрија не ради свој посао. Људи који бране криминалце, позивају на линчовање, организују запоседање туђе имовине, а све то раде "у име Божије" нису ништа друго него случајеви за лечење. То је констатација.

А да они заиста немају ништа са Светом Црквом говори и то да НИСУ ни једним словом објавили вест о смрти о. Радована Биговића.

Јао немој да патетишеш.

Баш ће они објавити вест о смрти о. Радована , кад цео факултет сматрају тровачницом.

Подели на овим сајтовима

Јао немој да патетишеш.

Баш ће они објавити вест о смрти о. Радована , кад цео факултет сматрају тровачницом.

Жељко, о. Радован није био само професор факултета, већ и свештеник Цркве, за коју он и даље "исповедају" да је истинска и благодатна, итд.

Дакле, могли су макар да имају мало људскости, ништа више.

(иако лично мислим да су многи од њих помислили: ето, Бог га казнио! - ипак су ово случајеви за психопатологију)

Подели на овим сајтовима

Оче Иване, добро је да се они нису оглашавали поводом смрти о. Радована. Замислите какав би био њихов натпис (судећи по свему што су до сада писали)!

Подели на овим сајтовима

Мени је вероватније да за о. Радована Биговића никада нису ни чули. Јер да јесу, и да су прочитали макар десети део онога што је написао, и чули макар стоти део онога што је говорио, не би ни били ту где јесу...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Што се мене тиче нека пишу шта год им воља,то је њихов образ.Чак и на њиховој фејсбук страници има људи који познају моју породицу и знају ко смо и шта смо без обзира што смо на потпуно различитим странама,нажалост.

Њихов образ и част.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Жељко, о. Радован није био само професор факултета, већ и свештеник Цркве, за коју он и даље "исповедају" да је истинска и благодатна, итд.

Дакле, могли су макар да имају мало људскости, ништа више.

(иако лично мислим да су многи од њих помислили: ето, Бог га казнио! - ипак су ово случајеви за психопатологију)

Пало ми на ум , ал ме блам да рекнем...ту помисао

Подели на овим сајтовима

Milan se primio na poster ko Švaba na praske... to me baš raduje

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...