Владан Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Савести УКЛОНИ програм за скривање ИП адресе, уколико то не урадиш а ја примјетим да си писао нове поруке БАНОВАЋУ ТИ налог. пс. Твоја ип адреса ми треба како би отклонио сумњу да се ради о злоупотреби форума и Правилника јер постоје неке недоумице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338258162' post='647862] ај кад си нашао за сходно јавно (и невезано с темом) да обратиш пажњу да ти је мој аватар ископао око, да ти објасним пар ствари ... кад сам већ паметан држим нешто апстрактно што очигледно свако према својим (не)способностима може да протумачи, а ти држиш херкула поароа - једну наочиту жену у мушкој кожи, патолошког типа који пати од компулсивне чистоће, фарбања и уређења бркова и три длаке на глави, мизогина који не обраћа пажњу на жене и обично их спушта на ниво климача главом, комплексаша своје дебљине и уображеног роба своје интелигенције који се потајно ложи на своју секретарицу - свеукупно неког коме је крајње непријатно у својој кожи, пројектован у имагинарног лика детектива. и ко је ту онда излогован? Ја сам тебе похвалио,ти си мене оцрнио.Сравнио си ме са твојим логом. А ја сам, покушао да ти покажем како си духовит,паметан,проницљив...као Х.Поаро. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Ovi se izgleda dizu na ustanak .smesko. Проглас Братства Српских Православних Свештеника Датум: 28.05.2012 Крагујевац – На својој варедној седници која је одржана 27 маја 2012 године, Братство ( Удружење ) Српских Православиних Свештеника-Крагујевац, строго осуђује Епископа жичког Хризостома и свештенство Епархије жичке, који су против уставно уставу СПЦ и светоотачким канонима нарушили аутокефалност, слободу и обавезу сестринства манастира Вазнесења у Овчар Каблару у очувању учења Једне Свете Саборне и Апостолске Цркве и догмата на којима је то учење засновано. На супрот томе, Братство ( Удружење ) Српских Православиних Свештеника-Крагујевац, одаје свако признање и захвалност игуманији манастира Вазнесења у Овчар Каблару, мати Јелени и сестринству њеном, на неустрашивости у одбрани вековног поретка и устројства СПЦ. Исто тако, Братство ( Удружење ), Српских Православних Свештеника-Крагујевац, позива све још необмануте и незаведене браћу свештенике, монахе и монахиње, да дигну свој глас у одбрану беспомоћних девојака, које се у времену када се човечанство бори за равноправност полова и право жене, од стране Епископа жичког Хризостома шиканирају и омаловажавају. Братство ( Удружење ), Српских Православних Свештеника-Крагујевац, овом приликом позива све организације за људска права, организације за полну равноправност и право жене, да прискоче у помоћ и помогну овим беспомоћним девојкама. Испред Братства ( Удружења ), Српских Православних Свештеника-Крагујевац Протонамесник Илија Јокић, 28.мај 2012 http://facebookrepor...ких-православн/ Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Леле, ово актуелни свештеници који служе у шумадијској епархији? Изгледа и свештенство мисли да зна шта је католичка литургија коју помиње мати Јелена... Бре, кад не долазе на форум да науче основе Sherlock H., И.стојковић and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Ko би други, него Илија Јокић. Мало помпезно звучи, "проглас српских православних свештеника"..а у ствари ради се о артемићанским свештеницима. Колика је то осиљеност, правдати свој безобразлук некаквом одбраном православља. Исковали су и нови термин "аутокефалност сестринства" да се противи епископу. Не знам у којим канонима су пронашли појам "ауткоефалност сестринства"? Али стварно овима је ђаво попио сваки мозак. Како се усуђују звати сва људска права, и удружења за заштиту равноправности жена, када та иста удружења се боре и за равноправност полова. И онда ти исти свештеници ће ићи разбијати параде поноса, које подржавају управо све организације за људска права. Колико је лицемјере код ових људи велико, да Бог сачува. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Elem, nisam u toku ali kako ti Atermiti zive, mislim od kojih para se izdrzavaju, finansiraju, hrana, benzin, socijalno zdravstveno tekuci poslovi itd. buduci da nisu na fondu SPC a navodno ih ima toliko mnogo? Naravno da ne mogu samo od priloga svojih pristalica koliko god su darezljivi. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Bio sam prijatelj na fejsu i gledao neku emisiju gde je gostovao dotični sveštenik Ilija. Čovek je retko sretljiv egocentrik,to mu se vidi čak i u gestikulaciji telom. Razlog zašto je otišao kod monaha Artemija u opšte nije teološke prirode ,već što mu je poovređena sujeta i inati se episkopu šumadiskom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Ovi se izgleda dizu na ustanak .smesko. Проглас Братства Српских Православних Свештеника Датум: 28.05.2012 Крагујевац – На својој варедној седници која је одржана 27 маја 2012 године, Братство ( Удружење ) Српских Православиних Свештеника-Крагујевац, строго осуђује Епископа жичког Хризостома и свештенство Епархије жичке, који су против уставно уставу СПЦ и светоотачким канонима нарушили аутокефалност, слободу и обавезу сестринства манастира Вазнесења у Овчар Каблару у очувању учења Једне Свете Саборне и Апостолске Цркве и догмата на којима је то учење засновано. На супрот томе, Братство ( Удружење ) Српских Православиних Свештеника-Крагујевац, одаје свако признање и захвалност игуманији манастира Вазнесења у Овчар Каблару, мати Јелени и сестринству њеном, на неустрашивости у одбрани вековног поретка и устројства СПЦ. Исто тако, Братство ( Удружење ), Српских Православних Свештеника-Крагујевац, позива све још необмануте и незаведене браћу свештенике, монахе и монахиње, да дигну свој глас у одбрану беспомоћних девојака, које се у времену када се човечанство бори за равноправност полова и право жене, од стране Епископа жичког Хризостома шиканирају и омаловажавају. Братство ( Удружење ), Српских Православних Свештеника-Крагујевац, овом приликом позива све организације за људска права, организације за полну равноправност и право жене, да прискоче у помоћ и помогну овим беспомоћним девојкама. Испред Братства ( Удружења ), Српских Православних Свештеника-Крагујевац Протонамесник Илија Јокић, 28.мај 2012 http://facebookrepor...ких-православн/ Ово све више личи на секту. Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Elem, nisam u toku ali kako ti Atermiti zive, mislim od kojih para se izdrzavaju, finansiraju, hrana, benzin, socijalno zdravstveno tekuci poslovi itd. buduci da nisu na fondu SPC a navodno ih ima toliko mnogo? Naravno da ne mogu samo od priloga svojih pristalica koliko god su darezljivi. Па рецимо безгрешни Милоје је богат човјек, дакле он има је позамашан извор. Имају сигурно подршаку многих наиваца из дијаспоре, и вјероватно и много људи од себе одваја паре за њих (Наум је скоро био у Аустралији). Знаш како то иде са сектама. У САД су поједине протестантске фракције много богате и моће јер имају потежак финансијки конто. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Савести УКЛОНИ програм за скривање ИП адресе, уколико то не урадиш а ја примјетим да си писао нове поруке БАНОВАЋУ ТИ налог. пс. Твоја ип адреса ми треба како би отклонио сумњу да се ради о злоупотреби форума и Правилника јер постоје неке недоумице. Од тога нема ништа.. .. Да се кладимо.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Bio sam prijatelj na fejsu i gledao neku emisiju gde je gostovao dotični sveštenik Ilija. Čovek je retko sretljiv egocentrik,to mu se vidi čak i u gestikulaciji telom. Razlog zašto je otišao kod monaha Artemija u opšte nije teološke prirode ,već što mu je poovređena sujeta i inati se episkopu šumadiskom. Добро, значи он није неки протонамесник у шумадијској епархији, онда је ово ипак другачије. Ја сам мислио да је ово нека побуна свештеника који су у шумадијској епархији. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 To su sveštenici koji su se okupili oko monaha Artemija a ima ih toliko da ni udruženjem ne mogu da se nazovu. Moje mišljenje je da su i sveštenik Ilija i Nebojša bili ,a i sada su ,pošteni ljudi,samo mnogo sujetni i to je razlog njihovog pada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
стаклено_око Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 А да ли су сви ти свештеници што су пришли Артемију лишени чина, или се чека да се покају и врате својим канонским епископима? и колико има тих попова који су са Артемијем? Стварно нисам једно време пратио догађања везана за Артемија нити сам био на сајту овде, па сам мало неинформисан. Чујем ту и тамо неке гласине и читам по новинама ,ал нешто ми не уливају поверење Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Ово све више личи на секту. То је брате '' личило '' док је било под кровом Цркве... сада кад су се својом потпуно слободном вољом, и оделили из Исте... То је више него то... Srdjan је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Ја сам тебе похвалио,ти си мене оцрнио.Сравнио си ме са твојим логом. А ја сам, покушао да ти покажем како си духовит,паметан,проницљив...као Х.Поаро. ма не ложи се оцрнио сам писца романа и састављача лика херкула поароа, агату кристи. реално, покушао сам да ти објасним шта бих ја могао о твојој личности да видим кад бих погледао у твој аватар, ако бих пројектовао у тебе оно што је фиктивни лик поароа. тако да се батали пројекција са мојим аватаром према мерилу своје личности и боље да си питао шта представља него да гајиш предрасуду и сам себе мрачиш. и нека хвала, задржи херкуловски комплимент имајући у виду како је агата описала свог омиљеног код публике, а омраженог код писца, лика: detestable, bombastic, tiresome, ego-centric little creep. пс. не спамујмо више тему клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука