Михајло Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Пошто смо у радовима били годинама,гледам и могу да мислим само колико коштају само ови изливени темељи да би се добио ниво са трпезаријом доле... нису скупи.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Свој си човек,насмеј се и прођи Да те убеђујем-не! слава Богу.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 нису скупи.. Какви нису скупи....у данашње време... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 сада...ако ћеш право... лепљење етикета које ти чиниш и ово пљување ако се неко није са тобом сложио је пре секташки менталитет... али ти си сада ин... па ти се може... али на твоју душу...ако постоји..или не... а за информације... да...треба имати информације... али сведочити као да су истина... то је већ друга ствар... а ја сам преносио вести... Немам шта са тобом да се расправљам, али не понашај се као жена. Ако имаш нешто смислено да кажеш реци, ако немам немој овде да глумиш сека персу. Скапирај да си проблематичан и смири се ако имаш мушкости за то. Престани да кукаш. Милан Меденица :) and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Зато нам и треба здрав лаос сада, можда је дошло време када ће монаси учити од лаика. Без шале. Е то је тек поражавајуће. Мада у суштини и може бити, јер се разлика између монаха и лаика готово избрисала. Мислим да у Цркви има још здравих снага које могу да спасу оно што је уопште вриједно спашавања. Ево један Дучићев, можда мало неадекватан и у овом случају двосмислен стих, ал ипак погађа оно на шта смијер кад мислим на рјешење. И плод благословен рађа само груда где су мач захрђан деца ископала. Црта се мора повући, а испод те црте мора отићи и много других случајева о које се још не саблазнисмо. Milan Nikolic, w.a.mozart and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Немам шта са тобом да се расправљам, али не понашај се као жена. Ако имаш нешто смислено да кажеш реци, ако немам немој овде да глумиш сека персу. Скапирај да си проблематичан и смири се ако имаш мушкости за то. Престани да кукаш. Брате, да неби стварно био проблематичан...мораћу да прећутим на твоје увреде... теби на образ... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Ако ти преносиш вести које су постављали људи који су "били" код ман Вазнесења, онда то чини и Валентина. Разлика је у томе што ти информације од артемијеваца примаш здраво за готово, а Валентинине одбацујеш. С тим да је и Валентина и велики број форумаша овде желео да провери инфо са сајтова које си ти поставио. Рекла је да ће поставити слике, па ћемо онда да просуђујемо. Само мислим да си ти већ одабрао верзију догађаја. w.a.mozart, nishizawa and Марио Токовић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Ако ти преносиш вести које су постављали људи који су "били" код ман Вазнесења, онда то чини и Валентина. Разлика је у томе што ти информације од артемијеваца примаш здраво за готово, а Валентинине одбацујеш. С тим да је и Валентина и велики број форумаша овде желео да провери инфо са сајтова које си ти поставио. Рекла је да ће поставити слике, па ћемо онда да просуђујемо. Само мислим да си ти већ одабрао верзију догађаја. Рекла сам да ће бити фотографија.Ја их нећу постављати сигурно.То ће урадити свештенство и монаштво Жичке Епархије као и детаљан извештај о свему. Марио Токовић and Walter је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Можда су наши архијереји увидели да је теже разговарати о православљу са нашим монаштвом и одређеном групом верника него са инославнима. Па ако постоје такви међу нама, онда нека се покажу у свом светлу такви какви јесу. Као што разговарамо са инославнима о православљу тако ћемо разговарати и са новим расколницима. Морају да схвате зашто је послушност архијереју важна, и зашто је важна послушност архијереја сабору. Даље, морају да схвате да Црква није сведена на Србију и да морамо размишљати о васељенском јединству. Ни једна Помесна Црква није подржала м.Артемија, тако да не може бити трагичније по артемијевце. Srdjan and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Данас ми паде на памет, па да питам: Је ли у оптужници у поступку против тадашњег владике Артемија писало да је неке (или све?) црквене поседе у РПЕ регистровао на своје име у косовским катастрима, под изговором лакшег функционисања извођења радова на обнови цркава и манастира? Ако је ово тачно, имате ли идеју шта то потенцијално може донети? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Moje licno misljenje je da ove akcije pristalica m. Artemija nisu sustinski opasne sve dok se ne kaleme na nasim stvarnim slabostima. A da se to ne bi dogodilo, dobro bi bilo iskoristiti ovakve (ne) prilike za sopstveno preispitivanje i uzdizanje. U tom smislu se slazem sa o. Ivanom koji je u jednom postu napisao da smo svi mi na neki nacin krivi za ovo sto se desava... Sta reci... "Udar nadje iskru u kamenu, bez njega bi u kam' ocajala"... Марио Токовић, feeble and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Данас ми паде на памет, па да питам: Је ли у оптужници у поступку против тадашњег владике Артемија писало да је неке (или све?) црквене поседе у РПЕ регистровао на своје име у косовским катастрима, под изговором лакшег функционисања извођења радова на обнови цркава и манастира? Ако је ово тачно, имате ли идеју шта то потенцијално може донети? да ли је то технички изводљиво... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Рекла сам да ће бити фотографија.Ја их нећу постављати сигурно.То ће урадити свештенство и монаштво Жичке Епархије као и детаљан извештај о свему. Ок. Погрешно сам разумео. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 да ли је то технички изводљиво... Колико знам, доле је све изводљиво ако имаш оригинални поседовни лист...Ал` зато и питам да каже неко из струке шта је све могуће... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ако ти преносиш вести које су постављали људи који су "били" код ман Вазнесења, онда то чини и Валентина. Разлика је у томе што ти информације од артемијеваца примаш здраво за готово, а Валентинине одбацујеш. С тим да је и Валентина и велики број форумаша овде желео да провери инфо са сајтова које си ти поставио. Рекла је да ће поставити слике, па ћемо онда да просуђујемо. Само мислим да си ти већ одабрао верзију догађаја. ма много је једноставније од тога, миксајло је само дрон који се ложи на неку квази-идеологију и покушава сваког да саплете ко каже нешто што се коси с њом. а није ни глуп, па то прераста у чисту перфидност и палацање. Milan Nikolic and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука