Лазар Нешић Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 На срећу, нико не чита ове њихове изливе "побожности". А овај Милан Р. Милано тражи имена...баш је опасан starece Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Иста екипа као некад... Одавно они праве тај списак и има ме на још неким списковима које су правили и делили. ма када бих се таквих бојао никада ово не бих ни радио. Људи који не тугују када умре један од највећих теолога и свештеника наше Цркве о. Радован и који се баве оваквим стварима којима се баве, довољно говори о њиховим намерама. Поред оваквих пријатеља Артемију никакви непријатељи не требају. Још, он и нема непријатеље код нас у Цркви јер Црква њега чека у своје крило. А то што они прете (а прете ми и преко приватних порука) не могу ништа урадити. Ако и нешто некада ураде, јавиће се одмах 1000 других који им неће дати да дођу до својих подлих циљева. Ево, можда су им ови маскирани разбојници што су упуцали свештеника у главу узор. Не рече ли онај човек на снимку да би свешетнику главу откинуо кад би га видео, а да га држи то што га држи (мислећи на сатанску еуфорију јер они "бране православље"). Које су они беде. Лазар Нешић, Justin Waters, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Лазар Нешић, Милан Меденица :), Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 СРБИ НА ОКУП - овде се мисли само на (њима) подобне србе, неподобне НА ВРБЕ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 страсно ста се десава Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Ма дешава се то да психијатрија не ради свој посао. Људи који бране криминалце, позивају на линчовање, организују запоседање туђе имовине, а све то раде "у име Божије" нису ништа друго него случајеви за лечење. То је констатација. А да они заиста немају ништа са Светом Црквом говори и то да НИСУ ни једним словом објавили вест о смрти о. Радована Биговића. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Ма дешава се то да психијатрија не ради свој посао. Људи који бране криминалце, позивају на линчовање, организују запоседање туђе имовине, а све то раде "у име Божије" нису ништа друго него случајеви за лечење. То је констатација. А да они заиста немају ништа са Светом Црквом говори и то да НИСУ ни једним словом објавили вест о смрти о. Радована Биговића. Јао немој да патетишеш. Баш ће они објавити вест о смрти о. Радована , кад цео факултет сматрају тровачницом. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 А помињали су тучене монахиње и модрице, чисто сумњам да не би ставили слике да је нешто од тога и било. Свуда се носе камере и фото апарати.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Јао немој да патетишеш. Баш ће они објавити вест о смрти о. Радована , кад цео факултет сматрају тровачницом. Жељко, о. Радован није био само професор факултета, већ и свештеник Цркве, за коју он и даље "исповедају" да је истинска и благодатна, итд. Дакле, могли су макар да имају мало људскости, ништа више. (иако лично мислим да су многи од њих помислили: ето, Бог га казнио! - ипак су ово случајеви за психопатологију) Justin Waters, Јефимија Крунић, w.a.mozart and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 А да они заиста немају ништа са Светом Црквом говори и то да НИСУ ни једним словом објавили вест о смрти о. Радована Биговића. Оче Иване, добро је да се они нису оглашавали поводом смрти о. Радована. Замислите какав би био њихов натпис (судећи по свему што су до сада писали)! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Мени је вероватније да за о. Радована Биговића никада нису ни чули. Јер да јесу, и да су прочитали макар десети део онога што је написао, и чули макар стоти део онога што је говорио, не би ни били ту где јесу... Milan Nikolic, w.a.mozart, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Лазар Нешић, Mironosica, Срђан Шијакињић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Што се мене тиче нека пишу шта год им воља,то је њихов образ.Чак и на њиховој фејсбук страници има људи који познају моју породицу и знају ко смо и шта смо без обзира што смо на потпуно различитим странама,нажалост. Њихов образ и част. feeble and Ратко :( је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Жељко, о. Радован није био само професор факултета, већ и свештеник Цркве, за коју он и даље "исповедају" да је истинска и благодатна, итд. Дакле, могли су макар да имају мало људскости, ништа више. (иако лично мислим да су многи од њих помислили: ето, Бог га казнио! - ипак су ово случајеви за психопатологију) Пало ми на ум , ал ме блам да рекнем...ту помисао Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Milan se primio na poster ko Švaba na praske... to me baš raduje Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука