Ромејац Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Њима је преко потребно да им долазе ови људи. Вера ових људи у Артемија и његову теологију је духовна храна тог истог Артемија и клике око њега! Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 je l neko već postavljao ovo koliko vidim za ovako nešto odavno su se pripremali , nije moglo tek tako preko noći sve ovo da nikne ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 čik da vidim da neko zamisli jednog od ljudi sa snimka kako lajkuje motivacioni poster ... jok bato! ova raja igra ozbiljno ... al samo prava raja je znala u čemu je trik Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Је ли ово 5 владика из пророчанства Гаврила? Они имају нека пророчанства и према томе се одређују као је то све већ извесно. Као што чекају неког руског цара, куку. чуј пророчанство, зна се поименце ко се фура на моралну праксу ретког причешћивања и слична застрањивања. https://www.pouke.org/forum/topic/6877-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D1%98%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%98%D0%B5-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%98%D1%83-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%99/#entry195690 а та јерес царебожја је посебна прича у русији, слава Богу па тога барем овде немамо. https://www.pouke.org/forum/topic/6877-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D1%98%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%98%D0%B5-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%98%D1%83-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%99/#entry195693 погледај и остатак теме, биће ти занимљиво чега све ту има. feeble је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 koliko vidim za ovako nešto odavno su se pripremali , nije moglo tek tako preko noći sve ovo da nikne ! pa pogledaj te brvnare... to bre nije ni godinu dana staro.. nema patine i tragova vremena na drvetu. Ja mislim da je sve bilo spremno za odlazak. Vidiš ti tu salu... koji manastir koji je na nekoj čuki ima toliku primaonicu? Ne bi me začudilo da niknu preko noći i neki konaci za artemijevce mirjane. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Немој, мораћу после да правим нови налог, а већ видех неколико тема које ми се свиђају, па хоћу да дам свој скромни допринос у виду пар редова текста. опуштено, приметиће се одма налог који скаче по ип адресама, пошто тако раде скривачи и сваки ће ти бити банован пошто ће бановати ип адресе редом, после неког времена нећеш моћи ни сајту да приступиш, камоли форуму ... неразуман си а овде не расту неуки. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Не знам ко им је ово саставио..... али,туууууужно!!! ! pa verovatno neki grešni Mirko , grešni Stanko i tako redom... grešni sluga taj i taj Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Неће да може. Чуди ме да нема неко од свештеника да им благослови трпезу, него почињу славски ручак без молитве , уз оговарање , највише вл. Филарета. Знатим ове јадне монахиње које еј неко жешће обмануо, прво са обавештењем. Ако вл. Хризостома сматрају за јеретика, онда нема потребе за титуларним обраћањем. Још фали да налепе таксене марке. Како им нико није објаснио да манастир није њихова својина и да постоје више црквене власти које се питају о многим стварима. Стварно тужно, као се неко окрутно поиграо с њима. Лазар Нешић, feeble and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Нико није рекао, али се то осећа у ваздуху, пресија је већ почела. Као што рекох, да сам причао исте ствари као што ви причате о Артемију, нико не би споменуо ту ип адресу. А овако испаде "држте провокатора!". Не глумим ја никакву жртву, ви сте жртве сопствене гордости и у већини случајева жртве неостварених живота,каријера па се истресате на Артемију с надом да ће нека виша инстанца приметити колико сте "напредни" и "мудри" и дати вам који поен више или можда бољу парохију. Станете ли некад мало да размислите о свему томе што радите ? ено мене и именом и презименом, и фотком коју сте ми мазнули с профила, и преписаним писанијем одавде имате на два месту у својој квази-иделошкој групици на фејсу, ко ме не зна? а ја и нисам теолог или будући попа па да се тртим, већ имам CV на три стране колико сам и шта радио у пољу електротехнике у претходних 15 година. виш колико сте уображени, појма немате ништа о ничему? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 pa pogledaj te brvnare... to bre nije ni godinu dana staro.. nema patine i tragova vremena na drvetu. Ja mislim da je sve bilo spremno za odlazak. Vidiš ti tu salu... koji manastir koji je na nekoj čuki ima toliku primaonicu? Ne bi me začudilo da niknu preko noći i neki konaci za artemijevce mirjane. da, da to mi sve baš i zapalo za oko... ni meni to nebi začudilo , pa znaš kako vreme je za katakombe izgleda da će Ovčar biti nova "Kapadokija" ali na žalost toliko daleko od nje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 meni je tuzno sto tu nije neki vladika iz SPC da sa njima razgovara били пар пута давно пре оваквих отворених богоборстава, неки замало батине пре нису добили ... сад већ није ни свеједно да се појавиш тамо а да те нико не зна. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Неће да може. Чуди ме да нема неко од свештеника да им благослови трпезу, него почињу славски ручак без молитве , уз оговарање , највише вл. Филарета. Знатим ове јадне монахиње које еј неко жешће обмануо, прво са обавештењем. Ако вл. Хризостома сматрају за јеретика, онда нема потребе за титуларним обраћањем. Још фали да налепе таксене марке. Како им нико није објаснио да манастир није њихова својина и да постоје више црквене власти које се питају о многим стварима. Стварно тужно, као се неко окрутно поиграо с њима. pa verovatno im to bila druga tura, nisu mogli svi zajedno da stanu u prvu , a možda je to bila i treća , četvrta... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Gledajući sve ove kilpove definitivno neoskudevaju ali ničim , oni se godinama pripremali i puni su im sefovi evrića i dolarića..., uopšteno mislim na sve , pa bre za ovako nešto treba para jer nije u pitanju samo nečiji prilog i donacija , za ovo nešto treba i to baš para i para. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Не знам ко им је ово саставио..... али,туууууужно!!! ! A sto ovaj narod toliko jede, kao do su pobegli od gladi, jedu bre ko za medalju, u cemu je fora? :291291291: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 баја патак, мученик. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука