Jump to content

Догађаји у овчарско-кабларском манастиру Вазнесење Господње

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338424517' post='649328]

благо теби, ја се не би суздржао да не почнем да се смејем и устанем у сред глупетарања и да се покупим и одем.

једном сам морао да изађем из цркве у време беседе на литургији да се не бих гласно смејао шта је све напричао један свештеник. и то је било зимус, човек кренуо да прича како је мајка планета земља породила Христа и како је путин малтене свет што је "дозволио" препород православља у русији ... ваљда човеку ударило у главу нека чудна минута кад су извадили камеру да га снимају, има тако људи да се погубе.

sigurno bih ustao , pokupio i otišao!

ne bih dalje ostao na takvom piru , pa šta misliš da bih ostao zbog ribe (pošto vidim na snimku tek čorbi jedu), pa da mi od muke i tuge neka kost upadne u grlo , ti bi to hteo , da ostanem do kraja pa da nadrljam 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Одговори 931
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338424591' post='649330]

пa то је класика за секташки менталитет, шта је ту ново ...

шта мислиш што су се онолики старокалендарци у грчкој 1000 пута поделили и међусобно анатемисали? :D

Ништа ново. Увек је тужно кад страда неко теби драг, са ким си некад поделио молитву и кору хлеба...

Не могу да будем неосетљив, окренем главу и кажем-па нека пропадну кад хоће...

Боли...А знаш да речи не помажу јер .molitva.

• Волим 1
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?v=mvQSYHUzoK8&feature=player_detailpage

Ево уместо недељка, да се чују аргументи, мислим да ова госпођа подробно објашњава схватање већине тамо, као и господин после ње...

То , Јане," уместо недељка " - је малкице, признао ти то или не - безобразно.

Или, можда, није ?

Та госпођа и тај господин никако не могу да кажу, било шта," уместо недељка " - јер ја не да не делим њихово " мишљење " - ал хајде.

И ти то онако екуменистички...............

Подели на овим сајтовима

sigurno bih ustao , pokupio i otišao!

ne bih dalje ostao na takvom piru , pa šta misliš da bih ostao zbog ribe (pošto vidim na snimku tek čorbi jedu), pa da mi od muke i tuge neka kost upadne u grlo , ti bi to hteo , da ostanem do kraja pa da nadrljam

ма иди, мени би учинили услугу - посветили би ме набрзака :D

Подели на овим сајтовима

Ништа ново. Увек је тужно кад страда неко теби драг, са ким си некад поделио молитву и кору хлеба...

Не могу да будем неосетљив, окренем главу и кажем-па нека пропадну кад хоће...

Боли...А знаш да речи не помажу јер .molitva.

ниси ни први ни последњи, мене је некадашњи игуман црне реке у више наврата исповедао и водио а нисам једном преспављивао тамо и јео и дружио се с тим људима. један други бивши монах је заслужан добрим делом што сам престао да пушим, после 10 година мучења да баталим ...

нисам ни ја ђон, ал немам проблем да кажем да је нешто што чине - зло.

Подели на овим сајтовима

То , Јане," уместо недељка " - је малкице, признао ти то или не - безобразно.

Или, можда, није ?

Та госпођа и тај господин никако не могу да кажу, било шта," уместо недељка " - јер ја не да не делим њихово " мишљење " - ал хајде.

И ти то онако екуменистички...............

Јавно се извињавам за лош контекст.

Постављено ти је питање како ти видиш екуменизам, па пошто ниси одговорио да поставим одговор других уместо твог одговора( не да би такав био твој, него да попуни место).

Још једном се извињавам недељку ако сам направио збрку.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Постављено ти је питање како ти видиш екуменизам, па пошто ниси одговорио да поставим одговор других уместо твог одговора( не да би такав био твој, него да попуни место).

И шта је основно и највеће зло у истом од чега треба бежати ко ''дверјанер од жутих''

Сад је ваљда јасно... ;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Прихватам извињење и уједно се и ја, Јане, јавно извињавам теби због начина на који сам реаговао и поставио контрапитање.

Знам да ми је постављено питање у кафанском стилу " брате немој да си сестра " и док се мој вршњак, а верујем и већ дубоко у четрдесетим, што значи и старији, брат Валтер, неупристоји - неодговарам.

Подели на овим сајтовима

Неђо рођо, одговорио си ти на многа и непостављена питања... све кроз моју нападну шалу, досетку виц.. Нема зле намере иако ти вероватно то не видиш таквим.. Но није проблем у иронији и сарказму..они су транспарентни ..проблем је у ономе што ВЕРУЈЕМО да ЈЕСТЕ ..а ОНО (ТО) НИКАКО НИЈЕ:.

Но добро..свако је од Бога вољен онакав какав је тако да ни на крај памети ми не пада да чак и покушам другачије да постављам ствари..

Ако хоћеш ..разумећеш...

;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Mati Jelena ceo život uložila u manastir pa bi da ga prisvoji i stavi monahu Artemiju na upravu.

Da stvari tako funkcionišu onda ona manastir mogla da prepiše nekom od svojih srodnika u nasleđe...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...