Гости Guest Написано Мај 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338424517' post='649328] благо теби, ја се не би суздржао да не почнем да се смејем и устанем у сред глупетарања и да се покупим и одем. једном сам морао да изађем из цркве у време беседе на литургији да се не бих гласно смејао шта је све напричао један свештеник. и то је било зимус, човек кренуо да прича како је мајка планета земља породила Христа и како је путин малтене свет што је "дозволио" препород православља у русији ... ваљда човеку ударило у главу нека чудна минута кад су извадили камеру да га снимају, има тако људи да се погубе. sigurno bih ustao , pokupio i otišao! ne bih dalje ostao na takvom piru , pa šta misliš da bih ostao zbog ribe (pošto vidim na snimku tek čorbi jedu), pa da mi od muke i tuge neka kost upadne u grlo , ti bi to hteo , da ostanem do kraja pa da nadrljam 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338424591' post='649330] пa то је класика за секташки менталитет, шта је ту ново ... шта мислиш што су се онолики старокалендарци у грчкој 1000 пута поделили и међусобно анатемисали? Ништа ново. Увек је тужно кад страда неко теби драг, са ким си некад поделио молитву и кору хлеба... Не могу да будем неосетљив, окренем главу и кажем-па нека пропадну кад хоће... Боли...А знаш да речи не помажу јер RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mvQSYHUzoK8&feature=player_detailpage Ево уместо недељка, да се чују аргументи, мислим да ова госпођа подробно објашњава схватање већине тамо, као и господин после ње... То , Јане," уместо недељка " - је малкице, признао ти то или не - безобразно. Или, можда, није ? Та госпођа и тај господин никако не могу да кажу, било шта," уместо недељка " - јер ја не да не делим њихово " мишљење " - ал хајде. И ти то онако екуменистички............... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 sigurno bih ustao , pokupio i otišao! ne bih dalje ostao na takvom piru , pa šta misliš da bih ostao zbog ribe (pošto vidim na snimku tek čorbi jedu), pa da mi od muke i tuge neka kost upadne u grlo , ti bi to hteo , da ostanem do kraja pa da nadrljam ма иди, мени би учинили услугу - посветили би ме набрзака клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338425401' post='649343] ма иди, мени би учинили услугу - посветили би ме набрзака mnogo stradalni i mnogo napađeni blaženi Medenica greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ништа ново. Увек је тужно кад страда неко теби драг, са ким си некад поделио молитву и кору хлеба... Не могу да будем неосетљив, окренем главу и кажем-па нека пропадну кад хоће... Боли...А знаш да речи не помажу јер ниси ни први ни последњи, мене је некадашњи игуман црне реке у више наврата исповедао и водио а нисам једном преспављивао тамо и јео и дружио се с тим људима. један други бивши монах је заслужан добрим делом што сам престао да пушим, после 10 година мучења да баталим ... нисам ни ја ђон, ал немам проблем да кажем да је нешто што чине - зло. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 mnogo stradalni i mnogo napađeni blaženi Medenica greengrin зарез Форумски клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 То , Јане," уместо недељка " - је малкице, признао ти то или не - безобразно. Или, можда, није ? Та госпођа и тај господин никако не могу да кажу, било шта," уместо недељка " - јер ја не да не делим њихово " мишљење " - ал хајде. И ти то онако екуменистички............... Јавно се извињавам за лош контекст. Постављено ти је питање како ти видиш екуменизам, па пошто ниси одговорио да поставим одговор других уместо твог одговора( не да би такав био твој, него да попуни место). Још једном се извињавам недељку ако сам направио збрку. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Јавно се извињавам за лош контекст. Постављено ти је питање како ти видиш екуменизам, па пошто ниси одговорио да поставим одговор других уместо твог одговора( не да би такав био твој, него да попуни место). Још једном се извињавам недељку ако сам направио збрку. И шта је основно и највеће зло у истом од чега треба бежати ко ''дверјанер од жутих'' Сад је ваљда јасно... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Јавно се извињавам за лош контекст. Постављено ти је питање како ти видиш екуменизам, па пошто ниси одговорио да поставим одговор других уместо твог одговора( не да би такав био твој, него да попуни место). Још једном се извињавам недељку ако сам направио збрку. Прихватам извињење и уједно се и ја, Јане, јавно извињавам теби због начина на који сам реаговао и поставио контрапитање. Знам да ми је постављено питање у кафанском стилу " брате немој да си сестра " и док се мој вршњак, а верујем и већ дубоко у четрдесетим, што значи и старији, брат Валтер, неупристоји - неодговарам. Милан Меденица :), feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Христос посреди нас. Желе Зека, Милан Меденица :) and gloria west је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Неђо рођо, одговорио си ти на многа и непостављена питања... све кроз моју нападну шалу, досетку виц.. Нема зле намере иако ти вероватно то не видиш таквим.. Но није проблем у иронији и сарказму..они су транспарентни ..проблем је у ономе што ВЕРУЈЕМО да ЈЕСТЕ ..а ОНО (ТО) НИКАКО НИЈЕ:. Но добро..свако је од Бога вољен онакав какав је тако да ни на крај памети ми не пада да чак и покушам другачије да постављам ствари.. Ако хоћеш ..разумећеш... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Mati Jelena ceo život uložila u manastir pa bi da ga prisvoji i stavi monahu Artemiju na upravu. Da stvari tako funkcionišu onda ona manastir mogla da prepiše nekom od svojih srodnika u nasleđe... Милан Меденица :), RYLAH, Владан and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Лела, Anette and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Стиже још клипова. Каже један "Проблем је вера за вечеру", шта год под тим мислио... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука