Jump to content

"У потрази за Адамом" - National Geografic

Препоручена порука

Нисам ја одувек у Цркви.Од 5.5.1996.,званично,прво причешће.

Значи ишао сам ја многим другим провајдерима,сајтовима,корисницима.

Знам ја за тај део интернета.Мало кафана,мало позориште,мало Коларац,

мало парк,мало Маракан,мало ово,мало оно.

Последње што сам искрено био је Јунговац и кафански инвентар(све сем пиксле).

А онда Први пут са Оцем на Јутрење.

Последице блиског сурета у кафани и на Јутрењу су живе.Као вирус и као Касперски.

Ја ти друже предалжем другу страну интернета.Сани сајд ов д стрит.

П.С. најбољи микс је Касперски и Малвербајц Анти малвер.!00% заштите.

Гуд најт мај френед,анд донт би со љут.Ноу хард филингс,ноу хард врдс.

Тејк ит изи,амиго,тумароу из а њу деј.

Ma nisam ja lljut ni najmanje... samo me ni najmanje ne impresionira stil razgovora osmisljen da se puno prica a da se zapravo nista ozbiljno ne kaze...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 232
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Сад смо Ивица и ја имали неку причу на оној другој теми, па сам се сетио овога овде.

Сад кад размислим, ипак је оно питање ,,чиме се бавите" било мало неумесно и провокативно у датом контексту, па и разумем реакцију коју сам добио.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Pronađen živi potomak Eve

Škotski nastavnik u penziji Jan Kinjard (72) potomak je Eve, odnosno najstarijeg pretka modernih ljudi. To je otkriveno u okviru projekta „Škotski DNK“ čiji je cilj bio otkrivanje porekla stanovnika Škotske.

10969793564fef659a09902155563044_orig.jpg

"Adam i Eva", Adrian van der Werf (Foto: Tilemahos Efthimiadis / Flickr.com)

U okviru projekta koji su pokrenuli Džejms Vilson, populacijski genetičar na Univerzitetu u Edimburgu i Alister Mofar, istoričar i rektor Univerziteta Sent Endrjuz, analizirani su DNK uzorci 2.000 osoba među kojima se našao i uzorak Jana Kinjarda, udovca sa severa, koji penzionerske dane provodi izučavajući istoriju.

On se zainteresovao za projekat i rešio da izdvoji 200 funti (oko 250 evra) za DNK test i ne očekujući da će doći do takvog otkrića.

„Vodio sam sasvim običan život, a ovo me je potpuno iznenadilo. Deluje da nosim gen iz Zapadne Afrike koji je na ovo područje stigao trgovinom robljem. SAda istražujem vezu trgovine robljem između Liverpula i Afrike“, kaže Kinjard.

Genetska analiza je pokazala da on nosi genetski marker L1B1 koji vodi poreklo do „Eve“, našeg najstarijeg pretka koja je živela pre oko 190.000 godina u Africi.

Naučnici su došli do zaključka da cela moderna ljudska populacija vodi poreklo sa juga Sahare, odakle su se kasnije raselili širom sveta.

Tu takozvanu „Eva hipotezu“ prvi je pokrenuo američki genetičar Alan Vilson i ona je dokazana zahvaljujući istraživanjima mitohondrijske DNK.

Ona se prenosi sa majke na dete, pa je moguće rekonstruisati celu genetsku prošlost po ženskoj liniji.

Eva nije bila jedina žena svog vremena, ali je potomstvo njenih savremenica izumrlo. Pre oko 70.000 godina Afriku je pogodila suša, zbog čega je ljudska populacija gotovo izumrla, a broj se sveo na oko 2.000 jedinki.

Prema hipotezi profesora Brajana Siksa, svi Evropljani su potomci sedam „Evinih kćeri“ koje je nazvao Ursula, Tara, Velda, Helena, Jasmina, Ksenija i Katrina.

Izvor

Подели на овим сајтовима

ako je tako onda bi Eva trebala da bude crnkinja, jer su, ako se ne varam, po naucnim udzbenicima ljudi bili crnci pa kako su se selili ka severu gde je hladnije mutirali u belce hahahahaa koja smejurija 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ako je tako onda bi Eva trebala da bude crnkinja, jer su, ako se ne varam, po naucnim udzbenicima ljudi bili crnci pa kako su se selili ka severu gde je hladnije mutirali u belce hahahahaa koja smejurija 0110_hahaha

Црначка раса је најстарија раса, није то смејурија, и она је прва раса која је разврстана прилагођавајући се околини. То не значи да су све расе мутирале од црначке, већ да су све расе (условно речено јер заправо не постоје) поријеклом од једног заједничког фенотипа.

А овак Шкот горе, ето доказује да су Шкоти народ најстарији.:)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

nemoj mi pocinjati sa evolucijom molim te 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

nemoj mi pocinjati sa evolucijom molim te 0110_hahaha

Ти си почео са креационизмом, исмјевајући теорију постанка расе, због наводно тога да су расе створене такве какве јесу у оригиналу. Бјелци су бјели, жути су жути, црни црни, а индијанске расе индијанске од почетка јел....и сад очекујеш да неко ћути на ту смјешну поставку.

И дај мани се тога ко шта смје да говори...ако ти се не чита не читај нити одговарај, и крај меча.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

gde vidis da sam IKAD napisao pa cak ni u naznakama da ja odredjujem ko sta sme i sta ne sme da govori(a sto si upravo ti na finjaka odradio), samo sam te saljivo "zamolio", to cak nije ni bila molba nego moja ekspresija koja nema ni sta da se tumaci, a kamoli na nju odgovara, i nisam ti ja kriv ako si

http://www.youtube.com/watch?v=uqBvBnDDD6c

znas sta je fenomenalno, to sto evolucionisti sve to mnogo licno dozivljavaju, nije li to malo sumnjivo?! a najjaca fora mi je kad krene nicim izazvano medjusobno lajkovanje... aj necu vise da pominjem "kucu" :laugh:

Подели на овим сајтовима

Па шта је ту чудно? Познато је да су Шкоти Срби.

Па да.

Опште је познато да су Шкоти настали тако што су Пироћанци протерали расипнике...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Па да.

Опште је познато да су Шкоти настали тако што су Пироћанци протерали расипнике...

gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Najkraći vic o Piroćancima:

- Komš’o…

- Nemam.

Подели на овим сајтовима

Сви смо ми умножено једно, са различотистима у ознаци (свако биће ома различити Fingerprintonpaper.jpg или magnify_fingerprint_binary_code_md_wm.jpg

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

Сви смо ми умножено једно, са различотистима у ознаци (свако биће ома различити Fingerprintonpaper.jpg или magnify_fingerprint_binary_code_md_wm.jpg

Занимљиво, јел можеш мало са појасниш ову своју мисао?

Подели на овим сајтовима

&Јустинијан "Занимљиво, јел можеш мало са појасниш ову своју мисао?"

Живот наш је једно чудо са тајновитостима које нам се сегментано дају. А ми трагамо, ослушкујемо, наслућујемо,

али истину до краја не спознамо... истина је пут... наш пут, наша истина.

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...