Михајло Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 ти си се збунио... Србију воле опозиционари десничари... то је и проблем...јер је позиција никада није волела... Свака је власт у Србији била и опозиција, и свака опозиција - власт... а о идеализму...па без неке идеје да те води...постајеш безличан..празан... Идеја је циљ ка којем се иде, и који (још) не постоји у стварности. Стварност је стварност. Ако их не разликујеш - никад нећеш доћи до циља. . Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Како не бих знао шта је крађа на изборима. То је у Србији нормална појава. Већа је вероватноћа да су демократе покрале ( ово знају и деца - све што могу да украду, а да прођу некажњено - они украду ) изборе и самим тим сасвим логично неделом спречили Двери, да овога пута, уђу у Српски парламент - него да се изборни штаб Двери " самообмањује " тврдећи да су покрадени - а нису. Нису остварили прихватљив већ одличан резултат - имајући у виду околности под којима су изашли на изборе. Но. Срби су издржали вишевековно ропство под Турцима - издржаће још један мандат " проевропљана ". Πријатељу,што неко рече,можда треба тужити неког због прејаких изјава. Ако си приметио постоје проблеми,са једне стране говори се о обарању њиховог сајта,док други тврде да је сајт био недоступан због преоптерећености... Са друге стране "Шест питања за режим о потенцијалној крађи на изборима"... Само обраћање је крајње нејасно. Крађе или је било или није било,шта значи да је потенцијална крађа на изборима ? Интересантно је то што су наведени доста разлога о томе како бирачки списак није ажуран,и рецимо да је све то оправдано и на месту. Али постоји један проблем,како то условљава резултат било које странке на изборима ? Тачније питање је да ли су и колико "Двери" говорили о неправилностима у бирачком списку пре избора ? Очигледно да се већина примедби тиче свега оног што се могло рећи и пре избора,што се посебно односи на тачку 6, а то је да је "У пракси се такође показало да велики број становништва старости између 18 и 21 година није уписан у јединствени бирачки списак, што је посебно евидентно на територији Косова и Метохије." Не разумем прво каква пракса је у питању ? Зар на ранијим изборима такође нису утврђени проблеми у бирачком списку ? Шта значи "велики број становништва" ? Не разумем. Велики број је релативан проценат,не знам да ли се мисли на 10,20 или 30% или на већи број младих који нису уписани. И зашто се о томе ћутало пре избора,када се то увелико и тада знало ? Да ли су остварили солидан или одличан резултат зависи од укуса. Мислим да није одличан јер их нема у парламенту,али океј,све је то уосталом питање укуса и личног погледа на ствари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 па ако неко није способан идеју да реализује... то није мој проблем..ја сам способан... и идеја је за мене веома реална...само је питање времена... ја сам лепо навео десничари..опозиција.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 I da za ime Boga, ljudi prestanu da nešto očekuju i da kukaju na državu, političare itd. Држава је та која брине о материјалном - само још када би до свести политичара на власти допрло то да не брине само о њима и њима блиским........... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 па ако неко није способан идеју да реализује... то није мој проблем..ја сам способан... и идеја је за мене веома реална...само је питање времена... ја сам лепо навео десничари..опозиција.. Ако је ово што је десница показала на овим изборима способност - онда добро... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Dobra je svaka muka koja nas povezuje, i loše je svako dobro koje nas razdvaja. Kad lopovi počnu da brane ono što su stekli, neće biti ljućih boraca za poštenje, a protiv lopova. Duško Radović Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Покојном Милошевића одрасли у Србији су исто тако и много већем броју указивали поверење - па јел то на крају испало добро ? Nisu u vecem broju... bese malo drugaciji izborni sistem... i hronicni nedostatak demokratije, slobode medija, itd... ali to je vec posebna tema... Приметићеш да недостаје неких 16 %. "Ono sto je zapravo najzanimljiviji rezultat ovih izbora je da su stranke koje su formirale vladu u proteklom madatu dobile vise poslanika nego na prethodnim izborima..." Koji tacno deo ove recenice nisi razumeo? Jel ovaj boldirani? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ако је ово што је десница показала на овим изборима способност - онда добро... да показали смо да смо искрени.... да зборимо истину...па свидело се коме или не.... да нисмо способни да лажемо народ ради гласова... а није све у изборима... доће време части Брате... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 А ко ти је рекао да ће жути да изгурају цео мандат ? Но. постоји и вероватноћа да будућу владу направе СНС и СПС - уколико, сасавим могуће, следећи председник Србије буде - Томислав Николић Uz dužno poštovanje, mnogo je ljudi (od kojih neki nisu ni glasali prvi put) koji će izaći na izbore da taj ne bi bio predsednik. Nema intelekt, nema šarm, nema šlif, nema stil, nema harizmu, nema pojavu, nema izuzetnost nikakvog tipa, nema vaspitanje, nema integritet, nema ideju, nije simpatičan, nema moral, nema kičmu, nema diplomu, nema finoću i nije lep. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Πријатељу,што неко рече,можда треба тужити неког због прејаких изјава. Осврнућу се на само последње две године. Радим, поштено, а немам ни дана радног стажа у протекли две године, права на боловање ( не смем ни да се разболим )......и кога ја да тужим ? Моја супруга, такође, ради, поштено, непријављена, без права на боловање ( не сме да се разболи ).........и кога она да тужи ? Држава, а не послодавац ( газда ) је одговорна - зна да радимо на црно и каже - ради и ћути. Море.................. Но, овај народ јесте дуготрпељив. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Nema intelekt, nema šarm, nema šlif, nema stil, nema harizmu, nema pojavu, nema izuzetnost nikakvog tipa, nema vaspitanje, nema integritet, nema ideju, nije simpatičan, nema moral, nema kičmu, nema diplomu, nema finoću i nije lep. Znači idealan za funkciju gringrin https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 да показали смо да смо искрени.... да зборимо истину...па свидело се коме или не.... да нисмо способни да лажемо народ ради гласова... Ако мислиш на Двери - колико се сећам, своју јавну делатност су започели обећањем да се никад неће упуштати у политику, а завршили лажима о крађи гласова и медијској блокади... а није све у изборима... Па што су онда излазили на њих? доће време части Брате... А дотле ћемо - шта? Да седимо и кукумавчимо за давним временима? Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ако мислиш на Двери - колико се сећам, своју јавну делатност су започели обећањем да се никад неће упуштати у политику, а завршили лажима о крађи гласова и медијској блокади... Па што су онда излазили на њих? А дотле ћемо - шта? Да седимо и кукумавчимо за давним временима? не...да се спремамо... радио, растемо, тренирамо...духовно..физички... чекамо дан када нас зовну...ђедови наши..и очеви...из гробова... јер ускоро долази слобода.. "Затим, кад испалиш сву муницију, а непријатељ и даље наступа - на бајонет, кад ти сломе нож - на руке, кад ти поломе обе руке - на зубе, кад ти избију и последњи зуб, све док мрдаш, док те има - нападај! Кад те смртно погоде, гледај да им паднеш насред пута, да те заобилазе, прескачу, склањају - да им мртав сметаш" Apis је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Živi se loše, ali da taj SNS bude na vlasti, ama baš ništa ne bi bilo drugačije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука