GeniusAtWork Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Ovo je od prekjuče: Istraživanje agencije Plum Mark: Mrtva trka DS i SNSIstraživanja, Izbori 2012 Prema istraživanju agencije “Plum Mark” razlika između naprednjaka i demokrata se kreće u okviru statističke greške, prenosi dnevni list “Danas”. Za potrebe lista Danas, agencija Plum Mark je sprovela telefonsku anketu o izbornim preferencijama građana, u periodu između 26 i 29. aprila, na uzorku od 1. 200 ispitanika. Gledano u celini, 384 ispitanika nije znalo ili nije htelo da kaže za koga će glasati, a 816 je navelo ime stranke kojoj će dati glas na parlamentarnim izborima. Kada tih 816 ispitanika uzmemo kao bazu u odnosu na koju računamo procente glasova, onda nalazimo da naprednjaci i demokrate imaju podjednak broj glasova – po 22 posto. SPS dobija 14 posto, Preokret 10 posto, a po 8 posto: radikali, DSS i URS. Ostalih 11 partija su ispod cenzusa sa ukupno oko 8 posto glasova. NOVO – ANKETA IRI parlamentarni izbori: DS vodi, Preokret, URS, DSS i SRS iznad cenzusa IRI anketa predsednički izbori: Stanković raste ko kvasac, Tadić pobeđuje Nikolića u drugom krugu Istraživanje: Srbija ide u krivom smeru, hitno treba novu Vladu Istraživanje o popularnosti političara: Zašto Tadić želi Dačića za premijera, Cvetković izgoreo Istraživanje: Srbija ide u krivom smeru, hitno treba novu Vladu Kada gledamo samo one isptanike koji sigurno ili verovatno izlaze na izbore i pri tome znaju za koga će da glasaju, 23 odsto je sklono koaliciji oko SNS, a 21 odsto koaliciji oko DS (razlika je u okviru statističke greške), naveo je za “Danas” autor istraživanja Srećko Mihajlović. Socijalistima svoj glas daje 14 odsto ispitanika, za pokret “Preokret” (LDP) će glasati 11 odsto, za D S S i za radikale – po osam odsto, a za Ujedinjene regione sedam odsto. Za ostale stranke izjašnjava se devet odsto ispitanika. Ako bi neki građani prihvatili apel naprednjaka, a na neki način i demokrata, da ne rasipaju glasove na male stranke, verovatno bi se u toku preostalih nedelju dana povećao broj onih koji glasaju za naprednjake i demokrate, a smanjio broj izbornih pristalica ostalih stranaka, pokazalo je istraživanje. Značajan je nalaz da oko 300.000 građana zna za koga bi glasalo ako bi izašlo na izbore, no oni su neodlučni ili ne znaju da li će izaći. Demokrate bi među njima imali oko 120.000 glasova, a naprednjaci oko 45.000 – pod uslovom da se neodlučni pojave na biralištu, naveo je Mihajlović. Pogledajte i ostala istraživanja koja smo objavili ili preneli. Izvor https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Ovo je od prekjuče: Значи 30% за НОПО Баба је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Далеко од тога да сам ја аналитичар - ја сам само човек који износи своје мишљење. Термин десница користим само ради лакшег споразумевања - било би превише компликовано када бих сваки пут морао да објашњавам ко је апокалиптичарско-мрачњачка секта, ко је квазипатриотско-профашистичка банда, а ко карикатура лажног либерализма и патриотизма. У суштни - сви су они један исти циркус. Нисам погрешио када сам рекао да између тебе и оних са " Истина је само једна...." нема, суштинске, разлике. И ти и они чините све што је у вашој моћи да дође до подела и раскола. Само за раскол - треба вам расол. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Ваљда брат само идентификује то опште стање подела. То је наша политичка сцена. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Ваљда брат само идентификује то опште стање подела. То је наша политичка сцена. " било би превише компликовано када бих сваки пут морао да објашњавам ко је апокалиптичарско-мрачњачка секта " - Нишизава Избори ће проћи, без обзира на исход, овакав став према, без икаквог претеривања, више хиљада православних хришћана нити је добронамеран - нити добру- води . Колико год се не слагао са Нишизавиним мишљењем - нисам га назвао секташем. То што мене назива секташем, ни по јада, али то што све који се налазе у Покрету назива " мрачњачком сектом " је сличан " борби за веру " налик оној из " Истина је само....". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Попу поп - бобу боб. Ја другачије не умем. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Jao majko mila sta je ovo , kuku lele sta li se tek radi po ononsto je skriveno od javnosti Некако ме подсетило на овај клип http://www.youtube.com/watch?v=9m7RtHYgOW8 и на овај: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Rik zbog velike izlaznosti koja se očekuje u nedelju pozvao sve glasače Demokratske stranke i Borisa Tadića da na glasanje dođu u ponedeljak Andre Williams, Ignjatije, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Попу поп - бобу боб. Ја другачије не умем. Добро - када сам ја у питању - ниси далеко од истине . Ја јесам био у секти неколико година за чије " припаднике " блаженопочивши Патријарх Павле каже : " Многи људи то не разумеју и сматрају да су она чуда што је Христос чинио била сугестија или аутосугестија. " То што ти друкчије не умеш - није оправдање за масовна привиђања секташа где год да се окренеш. Јел сигурно их има и у цркви где ти идеш на литургију. И да - твоја политичка опција иде у опозицију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 То што ти друкчије не умеш - није оправдање за масовна привиђања секташа где год да се окренеш. Јел сигурно их има и у цркви где ти идеш на литургију. Наравно да их има. Секташки менталитет и секташке заблуде су толико пустиле корена у Цркви да их је скоро немогуће заобићи. Неки пред тим жмуре и праве се да се ништа не дешава, неки покушавају да то претворе у политичке поене, неки ове заблуде шире мислећи да службу Богу чине, а неки се против тих заблуда боре вером и расуђивањем... А ја за своју борбу немам намеру да се било коме правдам... И да - твоја политичка опција иде у опозицију. 0110_hahaha Који си ти лик... Искрено се надам да ћемо једног дана, кад се опасуљиш, заједно смејати овоме... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Moja prognoza je da ce ispod cenzusa biti i DSS, URS, SRS, a Dveri ispod 4%. Mozda jedan od ovih stranaka uspe i da prebaci cenzus; iako cisto sumnjam. U vladi ce biti SNS ili DS u zavisnosti od Dacica ali to je valjda svima jasno. Predvidjam da ce SNS imati preko 5% glasova vise od DS; sto je sa jedne strane zasluzeno; da DS izgubi; ali sa druge strane zalosno da nam je alternativa neobrazovani Grobar, i gomila neoNacista koji cine tu stranku. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Moja prognoza je da ce ispod cenzusa biti i DSS, URS, SRS, a Dveri ispod 4%. Mozda jedan od ovih stranaka uspe i da prebaci cenzus; iako cisto sumnjam. U vladi ce biti SNS ili DS u zavisnosti od Dacica ali to je valjda svima jasno. Predvidjam da ce SNS imati preko 5% glasova vise od DS; sto je sa jedne strane zasluzeno; da DS izgubi; ali sa druge strane zalosno da nam je alternativa neobrazovani Grobar, i gomila neoNacista koji cine tu stranku. Какви неонацисти, то су све љути европејци. Таша је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Свако из свог угла види Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Нису ни европејци ни неонацисти , Zeebedee ти понекад ствано одвалиш па останеш жив по теби је 30-40% становништва Србије неонацисти и то без Двери и осталих десничара... Томине жути називају крезуба Србија, и ја се с тим слажем, знам их по прилично и то је сељачка Србија, која нема везе са неонацизмом али ни са европејством. То је заправо народна Србија и зато живео друг Тома ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Пратимо заједно на ЖРУ како протиче гласање 2012 на слави сам код кума http://www.youtube.com/watch?v=D2r6Dor5cGs RYLAH and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука