Jump to content

Важно, вакцинација деце

Оцени ову тему

Препоручена порука

Шта је бре ово,или смо постали много болесни,или фармацеутска индустрија ради посао...

Како је код нас ?

424080_10150603467312162_613302161_9048796_1564727157_n.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Откривене су нове врсте вакцина. Појавиле су се нове болести.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Poludecu od tih vakcina,moj sincic je posle MMR vakcine bio bolestan citava dva meseca i sad je opet bolestan,posle Pentaksima je zaradio upalu pluca,to je bilo prosle godine i sta ja sad treba da radim??? Da ga odvedem na revakcinaciju i strahujem sta ce sledece da mu se dogodi ili da eskiviram pa sta nam Bog da...Doktorka je za divno cudo tu njegovu bolest (maratonski bronhitis) upisala kao reakciju na vakcinu.

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

Да, не зна човек шта да ради. Свака вакцина носи опасност 1:1.000.000 да дете остане инвалид, рецимо, или да му се деси нешто друго лоше. Исто и вакцине за одрасле. А опет заиста немамо ни представу шта би било кад не бисмо вакцинисали дете, јер 99,999999% родитеља данас вакцинише децу, тако да не можемо у пракси да сретнемо случај невакцинисаног детета, да бисмо знали како реагује на одређену болест.

У сваком случају, стиснеш зубе и помолиш се. "Пресвјатаја Богоодице, во времја живота мојего не остави мене, человјеческому предстатељству не вовјери мја, но сама заступи и помилуј мја".

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Сасвим невакцинисану? То је велика храброст, мора се признати

Подели на овим сајтовима

On 4. 3. 2012. at 21:50, Prolece рече

Skoro sasvim,jedino BeSeŽe u porodilistu.Deca su sasvim zdrava,ne piju antibiotike i nemaju vecih zdravstvenih problema,alergije,ekceme itd.Tu i tamo po neka blaza prehlada.

Колико такве деце познајете?

Подели на овим сајтовима

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Да, дилема је то. Ја лично сам више традиционално наклоњен, ваљда зато што су ми родитељи лекари.

Подели на овим сајтовима

On 6. 3. 2012. at 22:30, Milan Nikolic рече

Зар није законски обавезна вакцинација?

Како су та деца избегла вакцине?

roditelji potpisu da ne zele da im deca primaju vakcine

posle je mali problem kad treba da se deca upisu u skolu ,(za upis traze sve vancine),ali i to moze da se resi :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...