Jump to content

Владика Андреј (Ћилерџић )

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• 2 weeks later...
  • Одговори 97
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Његово преосвештенство, викарни епископ ремезијански, Андреј Чилерџић одржао је предавање у парохијском дому при Храму светог Александра Невског „О тајни крста и васкрсења“. У препуној сали овог храма владика Андреј је говорио о томе да је време Великог поста не само период покајања и очишћења, већ и време сагледавања тајне Христовог страдања, његове смрти и васкрсења.

Трајање: 51:12

Послушајте:

http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/3/13/04/11.04.13_zbor_-_predavanje_vladike_andreja_u_nevskom_o_tajni_krsta_i_vaskrsenja_64kbps.mp3

http://www.slovoljubve.com/emisije/zbor-zborila-gospoda-hriscanska-epikop-andrej-cilerdzic-o-tajni-krsta-i-vaskrsenja

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Епископ Ремезијански Г. Андреј: "Тајна Васкрсења као наше откупљење"

Tagged: 
 61:46 минута (10.61 МБ)

remezijanski------dru.jpgПредавање Његовог Преосвештенства Епископа Ремезијанског Г. Андреја (Ћилерџића) на тему "Тајна Васкрсења као наше откупљење" које је одржао у храму Светог Трифуна у Београду.

Епископ Ремезијански Г. Андреј: "Тајна Васкрсења као наше откупљење"

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Гости

Владика са ученицима Богословије у Призрену пева песму "Шумадијо, шумовита"...

ibvZUdsdke0fcK.JPG

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
  • Гости

iJ6qJraI5QZXA.JPG

Владика Андреј је после Литургије у Крушевцу на Видовдан, а за време Трпезе љубави у част свештенства из Белоруске Православне Цркве гордненске Епархије, отпевао "Свјати Боже", онако како певају монаси манастира Григоријата. 

Снимао сам специјално за вас :)

Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја од кад сам дошао кући и почео да подижем снимак на Јутјуб, слушам ово Свјати Боже :)

А одлично је ово кад показује скале у византијском појању 

Подели на овим сајтовима

E pa hvala vam oče Ivane na ovome, .hvala.

predivno je.

Ni ja ne mogu da prestanem da slušam, Moćno  0442_feel

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

...a да сте га само чули како то пева са својом мајком.....певали су заједно на предавању у мојој цркви.....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...