Jump to content

Ko vam nedostaje?

Препоручена порука

Мени фали женско, да ме доведе у ред :)

каже ћале једног мог рођака, нешто овако,  "Убио сам се да овог мог доведем у ред а кад се оженио снајка заврши посо за час!" .smesko.

Подели на овим сајтовима

Мени недостају моји родитељи, отац и мајка. Богу хвала, они су живи али...

од када је мој рођени брат отишао у манастир (пре 4 године са 18 отишао манастир, дакле сада има 22 године), моји родитељи су мене окривили "да сам га ја натерао, отерао, намамио..." Наравно, ја сам ово схватио као њихово тренутно стање, нека врста револта јер је један син отишао од њих (ја) а сада одлази и други (брат) и они остају сами. Схватам да то није лако, но ово је попримило драстичне димензије. Сада они немају појма како живим, шта радим, како им је унука, снајка... и као да немају вољу да се то промени.

Да, свашта сам покушавао и покушавам, али не бива ништа на силу. Не иде. Нисте ни свесни колико је све ово тешко, али када сте баш покренули оваку тему-да будем искрен, као што и јесте поента нашег сајта.

Молим Господа Бога да мојим родитељима подари здравља и разума да схвате да они треба да се поносе са свијим синовима који су отишли да свој живот посвете Богу, својој Цркви и свом народу и да је права љубав видети свога милог и драгог да је срећан, а и када је нама та њихова срећа неприхватљива.

Поносим се на вас,ваше одлуке,љубав према Господу и драго ми је што сам вас упознао Оче Иване.

Подели на овим сајтовима

негде сам на овој теми већ написао ко ми највише недостаје и схватам да ће то тако бити до Оног Дана...

gallery_6850_14_1990.jpg

Подели на овим сајтовима

Дужи је списак, али... Поменућу само једну особу.

Недостаје ми једна другарица. Била је једина особа у мом животу са којом сам могао да ћутим.

Подели на овим сајтовима

Обрадовала ме вест да је син  од пријатеља послушник у Хилендару. Некако се нисам изненадила јер га знам од дечијег узраста и знам колико је волео да иде на Литургију.

И верујем да ће успети на свом путу, уз Божију помоћ.

Е, сада, мајка му се много секира. Јер је он  њено најмлађе чедо, љубљено од родитеља и свих који су га знали. Иако има старијег сина и кћер, мајка много пати за њим. Иначе је моја добра пријатељица.

А отац се јако радује јер је видео скоро свог сина на виђењу у Какову, јако срећног и задовољног. И пошто мајка није дошла, поручио јој је да се могу видети тек за годину дана, по благослову игумана.

Верујем и молим се да сви буду срећни.

А он,послушник,Марко, јако ми недостаје, јер  буди  сећање на неке дане када је моја породица била комплетна и  безбрижна.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 2 years later...

Мартирије  :cmizdrenje:

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Огло  :)))

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Баш, баш ми недостаје покојни деда(татин отац).

Недостају ми родитељи, брат, братанци и снаја.

И тренутно ми недостаје дете(код оца је на распусту).

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Чудно је то, што сам старија и све ближа оцу и брату и сусрету са њима, а све даља од успомне на њих живе, све ми више недостају.

Што се живих тиче...све своје собом водим :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Nedostaje mi hrabrosti da zavolim nove ljude i predele, da se vezem za njih, jer podsvesno stalno imam strah da cu ih izgubiti. Bilo je poprilicno gubitaka u proslosti i koliko su bolni sami ti gubici, nekako je isto toliko bolna i ova "samoca" koju covek sam sebi nametne iz straha da se gubitak ne ponovi... Eto tako nekako... 

Подели на овим сајтовима

Недостаје ми Бог јер сам се удаљио од њега.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...