Гости Guest Написано Август 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Ja волим али не оволико као овај, ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 "Човек страда због греха, и сва Божија творевина због бездуховности наше. Промашаји у духовном животу, наша безнрижност и необразованост, проузрокују бол и страдања нимало кривих животиња". Јеромонах Пантелејмон Ледин Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Септембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 Како је то кад пас воли газду, а њега више нема ... http://www.facebook.com/video/video.php?v=139297552782171#&ref=mf Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Ja volim zivotinje.Trenutno imam dve kuce,Boleta i Bjanku,i morsko prase Miska. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Како је то кад пас воли газду, а њега више нема ... http://www.facebook.com/video/video.php?v=139297552782171#&ref=mf Koji vernik nakon ovoga moze da ne veruje u vaskrsenje i ovog psa?Ne mogu da zamislim raj bez mog psa - Dostojevski. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivanka Grump Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Ja ne znam moze li se reci da neko voli zivotinje, ako nije vegetarijanac. Moze da voli recimo pse, macke, zeceve (onda se podrazumeva da te vrste nece ni ubijati) ali ne moze se reci da voli zivotinje, kao grupu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Ja ne znam moze li se reci da neko voli zivotinje, ako nije vegetarijanac. Moze da voli recimo pse, macke, zeceve (onda se podrazumeva da te vrste nece ni ubijati) ali ne moze se reci da voli zivotinje, kao grupu. Zavisi od konotacije reci volim 0228_hot .a moze i ovako Louis CK - Dolphin-safe Tuna 4chsmu1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Ja ne znam moze li se reci da neko voli zivotinje, ako nije vegetarijanac. Moze da voli recimo pse, macke, zeceve (onda se podrazumeva da te vrste nece ni ubijati) ali ne moze se reci da voli zivotinje, kao grupu. Не слажем се са овим ... Неке животиње служе за храну, па се као такве и гаје. Али док су живе, треба да имају лепе услове за живот. А сада оне више немају ни то чак ... А то није само због њих, него и због нас. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Волим, поготово псе. У дворишту их имамо 4. Некада сам их болесно волела, али од кад имам децу, љубав према псима је дошла " у нормалу". Ваљда су ми били сурогат деце, док нисам родила своја два синка prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivanka Grump Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Zavisi od konotacije reci volim 0110_hahaha . I love animals, I just love to eat them more 0110_hahaha Fun to pet, better to chew! Не слажем се са овим ... Неке животиње служе за храну, па се као такве и гаје. Али док су живе, треба да имају лепе услове за живот. А сада оне више немају ни то чак ... А то није само због њих, него и због нас. Slazem se, humano je obezbediti im pristojan zivot cak i ako ih gajimo da bismo ih ubili, ali ta podela na zivotinje za jelo i zivotinje-kucne ljubimce je proizvoljna. Secam se za vreme Olimpijsih igara u Pekingu vlasti su naredile restoranima da skinu psece meso sa jelovnika da ne bi zgrazavali goste iz inostranstva... to zgrazavanje je prilicno licemerno, rekla bih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Secam se za vreme Olimpijsih igara u Pekingu vlasti su naredile restoranima da skinu psece meso sa jelovnika da ne bi zgrazavali goste iz inostranstva... to zgrazavanje je prilicno licemerno, rekla bih.или је шлихтање Кине? 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Nema milosti za Lucy 1/3 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука