Милан Меденица :) Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 A kod pitanje konzumiranje mesa je jos ociglednije zato sto smo mi evoluirali kao omnivori ти није било лакше да кажеш да је благословено, него одма о еволуцији? ekstra :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Ово каже моја мама: -Радије ћу да усвојим дијете, него пса. А и ја сам тог става... Зашто би то двоје поништавали једно друго? па мож два детета 0442_feelсамо немој оно друго да држиш у кућици напољу ekstra :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 smej.gif Ово каже моја мама: -Радије ћу да усвојим дијете, него пса. А и ја сам тог става... Зашто би то двоје поништавали једно друго? па мож два детета smej.gifсамо немој оно друго да држиш у кућици напољу smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Мени ни пас није много у кућици ... само преко дана кад нисам ту. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2010 скапиро сам да си 'тице прелепе 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 Welcome to the club :-)) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Децембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2010 белгијски овчар, малиноа АЛЕК , 8 мјесеци 0212_rolleyes 0102_laugh 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Један Жика је обогатио мој живот ... изгледао је овако Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 a posle samo nekoliko dana ovako Sve je bolji :-))) svakim danom. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 a posle samo nekoliko dana ovako Sve je bolji :-))) svakim danom. Волим ловачке псе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Мицко СВАКА ТИ ЧАСТ klapklap bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 И мени су ловци лепи пси, мада до сада нисам знала ништа о њима. Видим да су мнооого добри, мало блентави, послушни, посесивни... и да им треба мнооого простора и времена за њушкање :-))) Хвала, Вуче :-))) Иначе, пас је чипован, али се одазива на име са чипа ... нисам ни звала власнике, јер нису нигде објавили да је нестао. Могуће је да им није ваљао за лов, плаши се пуцњева... (и мачака) :-)) Можда су и пуцали на њега, или су га једноставно оставили. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Ја имам мачку 4chsmu1 тј. мааачка који једе шаргарепе. Зове се Воја. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7233.msg191512.html#msg191512 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Ја имам мачку 4chsmu1 тј. мааачка који једе шаргарепе. Зове се Воја. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7233.msg191512.html#msg191512 То по Коштуници? isus-sinai Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Оче Иване, овај мој Жика је нађен у твом граду :-)) Хранила га је мама Буинац :-)) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука