Милица Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Има људи нереалних по том питању, стрпају све животиње које нађу у азил, и онда настају овакви проблеми... углавном, ово сам поставила уколико неком треба љубимац... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Ја више волим да имам животињу у својој близини, са људима нисам имао баш нека лепа искуства. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ?? ???? ????? ?? ???? ???????? ? ?????? ???????, ?? ?????? ????? ???? ??? ???? ???? ????????. `Vezbaj` malo vise i sa ljudima... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ?? ???? ????? ?? ???? ???????? ? ?????? ???????, ?? ?????? ????? ???? ??? ???? ???? ????????.?? ??? ?? ???????? ????? 0409_feel? ??? ?? ????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Млад сам ја још за фино створење од 180 висине, дуге косе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Иначе, твоје мишљење ме је подсетило на изјаву чувеног Сајмона Визентала на питање "Да ли верујете у постојање Раја ?" "Уколико Рај постоји, у њему су само животиње" Човек... и виши од анђела и гори од демона... шта ти је слобода воље dada хахах одлична изјава :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 2, 2010 Пријави Подели Написано Март 2, 2010 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Микропрасе грок грок мора да има пискав глас :-))) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Имамо кућног, патуљастог зеца-лавља глава. Име јој је Зека Ребека (ко гледа цртани Пепа Прасе зна зашто). Понаша се као пас. Стално иде за нама, ево, и сад је ту поред мене уз компјутер. Ако неко има зеца у кући, нека ми објасни како да је научим да ....... на једном месту. Пробала сам по савету са зецови.нет сајта, али она неће тако. Не може више ни у кавез да се затвори. Научила је да га отвара! Ко би рек"o?! Глодар! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Имам мачку, Цецу, и много је волим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Све волим или занимњиве ми на свој начин , сем ИНСЕКАТА , Бог нека ми опрости ал неволим Инсекте ( смо Летире , Бубанаре "лети лет у широки цвет" , 8086.gif ,и можда још неке ал се немогу сетити , стао ми мозак , није ни чудно кад је 01:40h ) . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Имамо кућног, патуљастог зеца-лавља глава. Име јој је Зека Ребека (ко гледа цртани Пепа Прасе зна зашто). Понаша се као пас. Стално иде за нама, ево, и сад је ту поред мене уз компјутер. Ако неко има зеца у кући, нека ми објасни како да је научим да ....... на једном месту. Пробала сам по савету са зецови.нет сајта, али она неће тако. Не може више ни у кавез да се затвори. Научила је да га отвара! Ко би рек"o?! Глодар! Нема логике да зец може то да научи ... Они су ко овце нпр, потпуно природним током, празне се сваки час по мало ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука