Jump to content

Manastir Ilinje - otac Isaija

Препоручена порука

Zasto mislite da nema veze sa pravoslavljem? Sveto pismo i Sveti predanje Crkve govore o slucajevima egzorcizma.I sam Hristos je izgonio zle duhove iz ljudi i rekao je da ce njegovi ucenici to isto ciniti.

jeste o slucajevima, ali ne o mass pojavama, vec sam komentarisao na ovakve teme, kako je moguce da se opsednutost javlja uvek u nekim selima(i zabitima) i to kad bude onda je masovno, zasto u vecim gradovima gde ima mnogo vise ljudi i vladaju mnogo ludji uslovi toga nema... to su demonolozi koji sami natovare zrtvu

a onaj slucaj jadne devojke Emili Rouz sto je cak i ekranizovan(ako nisam nesto pobrkao), kad sam video tog pacovskog popa sve mi je bilo jasno, suze su mi isle dok sam gledo dokumentarac kako je upropastio jadnu devojku i jos se usput i smejo dok se hvalio- opasno ludilo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 343
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

djavo je laz, pa meditiraj na temu

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

djavo je laz, pa meditiraj na temu

Nesrećan je i jadan onaj koji prebiva u laži,

jer je đavo laža i otac laži (Jovan. 8, 44).

Подели на овим сајтовима

jeste o slucajevima, ali ne o mass pojavama, vec sam komentarisao na ovakve teme, kako je moguce da se opsednutost javlja uvek u nekim selima(i zabitima) i to kad bude onda je masovno, zasto u vecim gradovima gde ima mnogo vise ljudi i vladaju mnogo ludji uslovi toga nema... to su demonolozi koji sami natovare zrtvu

a onaj slucaj jadne devojke Emili Rouz sto je cak i ekranizovan(ako nisam nesto pobrkao), kad sam video tog pacovskog popa sve mi je bilo jasno, suze su mi isle dok sam gledo dokumentarac kako je upropastio jadnu devojku i jos se usput i smejo dok se hvalio- opasno ludilo

Ко каже да код о. Исаије не долазе људи из градова? Ово ти је мало безвезе аргумент, ако је аргумент. Људи имају проблеме и траже решења. А очигледно је да отац Исаија помаже некима од њих.

Подели на овим сајтовима

А очигледно је да отац Исаија помаже некима од њих.
Можда би им ипак било паметније да су потражили помоћ од неуро-лога/психијатра...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Vezano za ovog oca Isaiju, mislim i ubijeđen sam da je u velikoj prelesti i samoobmani, i da ga treba u širokom krugu zaobilaziti. Čudim se kako Crkva do sada nije intervenisala po pitanju raznih nenormalnosti što se dešavaju u tom manastiru Ilinje. Kolegica mi je tamo često boravila i znam mnoge informacije koje nemaju veze sa zdravom pameću a kamoli sa pravoslavljem. U tom Šapcu su ljudi izgleda skloni spiritizmu, jer je do skora na zlu glasu bio manastir Pribina glava, gdje je mislim sada i smijenjen iguman koji se bavio svim, svačim i radio svašta, a sada se sve izgleda preselilo u Ilinje. Taj Isaija nije nikakav veliki duhovnik već čovjek koji je pao u veliku prelest i u svom padu povlači i druge sa sobom, ali ljudi su željni magije pa i oni koji nikada nisu bili u crkvi polete da saznaju "budućnost", skinu kakvu magiju ili sl. Taj čovjek, majkama, ženama blagosilja da napuste porodicu i ostanu u manastiru po godinu dana da bi se navodno izliječili od opsjednutosti. Ne kažem da nema istinskih takvih slučajeva, ali je to mahom onog hajvana predstava. Tamo udate žene ulaze u kojekave intimne veze sa narkomanima koji se navodno tamo liječe, i obrnuto. Taj otac tamo skoro svakodnevno vrši jeleoosvećenje a postoje precizna pravila kada, kako i ko to služi. On umišlja da je egzortista. Takvi cirkusi tamo traju već godinama i ne mogu da vjerujem da Crkva ništa nije čula o tome i na poduzima ništa. Izbjegavajte to mjesto u širokom krugu, i ako već vam znatiželja ne da mira a meni ne vjerujete pa se odlučite ići. Molim vas prvo svratite kod nekog normalnog sveštenika, monaha ili vašeg duhovnika pa se posavjetujte i prenesite mu utiske kada se vratite, da bi vas čovjek mogao zadržati na pravom putu, inače vam prijeti opasnost da padnete pod prelest i uticaj oca Isaije.

Ово су веома озбиљне осуде за које треба човек да стоји лично са својим именом с обзиром да сте на сајту Цркве. Ово кажем зато што овде долази много, много људи (око 25,000 дневно) и који очекују истините и проверене информацие. Дакле, ово сведочите именом и презименом?

Подели на овим сајтовима

Ко каже да код о. Исаије не долазе људи из градова? Ово ти је мало безвезе аргумент, ако је аргумент. Људи имају проблеме и траже решења. А очигледно је да отац Исаија помаже некима од њих.

ne verujem u masovnu opsednutost i sposobnost pojedinaca da se eto bas kod njih desava tolka kolicina egzorcizama

Подели на овим сајтовима

Можда би им ипак било паметније да су потражили помоћ од неуро-лога/психијатра...

Да ли мислиш да демон не може да запоседне човека, уђе у њега или како год то да назовемо и дефинишемо. Контролише човеком ум, вољу? Мислиш да је то немогуће и да се никад није дешавало или се само сад не дешава?

Подели на овим сајтовима

ne verujem u masovnu opsednutost i sposobnost pojedinaca da se eto bas kod njih desava tolka kolicina egzorcizama

Па није масовна, него се тамо скупљају људи који мисле или којима је неко дао идеју да имају тај проблем па иду да покушају наћи разрешење.

Друго, да ли је могуће да надлежни владика или рецимо остале владике из Сабора не знају за ово и да о. Исаија нема благослов то да ради?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

i to bas u Sapcu- centru magije u Srbiji? a sta cemo sa onim selima zabitima gde niko ne ide pa se opet ista stvar redovno desava?

Подели на овим сајтовима

Да ли мислиш да демон не може да запоседне човека, уђе у њега или како год то да назовемо и дефинишемо. Контролише човеком ум, вољу? Мислиш да је то немогуће и да се никад није дешавало или се само сад не дешава?
Наравно да не може да запоседне човека. То је немогуће, и никада се и није ни дешавало. Исус је лечио умоболне. Демони имају веома, веома, веома ограничену моћ деловања (наговарање, подсећање, клеветање итд.)...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

moze da zaposedne, ali su to retki slucajevi

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...