Макрина Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 cudno da se to hodanje po zidovima i ostali natrpirodni fenomeni desavaju uvek i samo uvek pri egzorcizmu, niko nikad na svetu nije video nista slicno van zidina manastira i crkava То је тако и истина је,питајте оца Тихона за овај случај,а зашто се дешава и да ли се дешава само између зидова манастира,то не знам,могуће да су тад највише испровоцирани...не знам стварно,нити волим о томе да причам,језиво је све то али сам морала да се јавим и демантујем неке ствари. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Таман посла,Ниши,да верујем да одводиш људе у јерес,али неке ствари не говориш тачно. Je l i sveti Justin Popovic ne govori tacno? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Je l i sveti Justin Popovic ne govori tacno? Не разумем?? Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Па и то опседање од стране демона, наравно, не дешава се само од себе већ по пристанку човека а по Божјем допуштењу. Не уђе демон тек тако у човека без да му овај да повода. А вероватно и Бог не пушта на сваког, у истим ситуацијама и искушењима. Заиста не знам како се то дешава и не желим да знам. Али шта ми пада на памет, рецимо кад се неко опије као ђубре, напуши се марихуане или тако неког средства онда "отвара чакре" за улазак демона. Или кад је неко изузетно горд, сујетан итд. - то све могу да буду начини да човек постане опседнут. Дијана. and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Не разумем?? Nishi je svoje pisanije potkrepio citatom dogmatike sv. Justina Popovica. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Па и то опседање од стране демона, наравно, не дешава се само од себе већ по пристанку човека а по Божјем допуштењу. Не уђе демон тек тако у човека без да му овај да повода. А вероватно и Бог не пушта на сваког, у истим ситуацијама и искушењима. Заиста не знам како се то дешава и не желим да знам. Али шта ми пада на памет, рецимо кад се неко опије као ђубре, напуши се марихуане или тако неког средства онда "отвара чакре" за улазак демона. Или кад је неко изузетно горд, сујетан итд. - то све могу да буду начини да човек постане опседнут. da je tako bili bismo preplavljeni spajdermenima РадиоКамчатка је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Ово за демонопоседнутост има смисла и сигурно да има истинских случајева, типа 1%, из само добром Богу знаних разлога... Што се тиче осталог, калуђери много лажу о томе и лажно се хвале. Да не причам даље... Све што је Нишизава рекао могу да потпишем. Остало ми, али комплет, звучи као неко занесењаштво и нетрезвеност. Да будем отворен, звучи детињаство. ВИЛМА, Justin Waters, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Nishi je svoje pisanije potkrepio citatom dogmatike sv. Justina Popovica. А тамо не пише ништа о опседнутости демонима већ о слободној вољи и пристајању на демонска искушења о чему нема спорења. obi-wan, Дијана. and Немања Бањалука је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 da je tako bili bismo preplavljeni spajdermenima Па можда не дира ове нормалне људе, већ само нас црквењаке кад себи допустимо такво што Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Nishi je svoje pisanije potkrepio citatom dogmatike sv. Justina Popovica. И у овоме што је цитирао ја нисам ништа негирала,напротив,слажем се, али, говорим о томе,да постоје случајеви поседнутости и никада нисам рекла да се то дешава по систему,демон покаже прстом и уђе у човека...побогу. То је то.Треба ишчитавати постове од почетка. Ако већ цитирамо оца Јустина,онда је Ниши требао ставити и страну Догматике 240 где директно оповргава оно што је Ниши тврдио у почетку. obi-wan, feeble and Михајло је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Ajde Nishi, bači nam 240.stranu Dogmatike sv. Justina . Sta bi rek'o Zizjulas na ovo ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Ово за демонопоседнутост има смисла и сигурно да има истинских случајева, типа 1%, из само добром Богу знаних разлога... Што се тиче осталог, калуђери много лажу о томе и лажно се хвале. Да не причам даље... Све што је Нишизава рекао могу да потпишем. Остало ми, али комплет, звучи као неко занесењаштво и нетрезвеност. Да будем отворен, звучи детињаство. Како год ти звучало Лазаре...немам намеру да уверавам,поготово да сумњам у ауторитете одређених људи,поготово ако су ти ауторитети веома трезвени на самој граници са превише рационалним.Али добро,имаш право да мислиш шта хоћеш Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Ajde Nishi, bači nam 240.stranu Dogmatike sv. Justina . Sta bi rek'o Zizjulas na ovo ? Хе,хе...од мене доста Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Па можда не дира ове нормалне људе, већ само нас црквењаке кад себи допустимо такво што e to je vec pitanje, i sta znaci biti normalan dal je radi blizine Bogu ili je zbog prelesti, to je jedan fenomen, jel nema kredibilnih misljenja o tome da je neko pisao? to nije bas neka sitnica pa da sveti Oci nisu govorili o tome Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Не, него да су апостоли описали догађаје којима су присуствовали на начин на који су могли и умели да их посведоче, на основу својих знања, образовања, схватања и претпоставки. Kakav kolosalni promasaj... Саша M., Немања Бањалука, Sasa Kolbas and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука