Jump to content

Света Тројица - један Бог?

Препоручена порука

Па можда зато што си тако паметан? Откуд знам, то је сад прво што ми пада на памет. А и сабран си, што би се 'но казло, к'о сабрана дела. То се о'ма примети.

Ovo pitanje nije bilo tebi upuceno, tako da me stvarno ne zanima tvoje mimsljenje o bilo cemu a kamoli o pitanjima koja nisu tebi ni postavljena... mozes li da nam objasnis zasto si preuzeo VSB-ovu ulogu da se muvas tamo gde te niko nije zvao? Ajmo ljudi, malo elementarne pristojnosti u konverzacijama....

Мислим да би се ретко ко овде усудио на тако нешто. Паде ми сад на памет и да питам:

Стварно, јел има неко ко би мирне душе причестио овог cloudkingа?

nema sanse da me  neko pricesti sve  i da ocu.... Crkva je,znas, jdna hermeticki zatovrena sredina vrlo neprijateljski nastrojena ka namernicima i strancima... Ne moze da bude pravoslavac ko oce jer... ne cekaj... ne drugoj temi mi objasniste da sve sto treba to je da se samoprozoves pravoslavcem i to je to!

E dobri ste mi... sami sa sobom ne moz da saberete dve saglasne izjavne recenice...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 677
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Inace Sijakinicu, o ovome ti malopre pricam. Opet ja moram da se ganjam sa kojekakvim samoprozvanim vernicima.

Zasto ti (ili neko drugi) ne kazez zubicu da je crkva otvorena za svakog  i da su njena vrata bas kao srce dovoljno velika da kroz njih svako moze da prodje?

Sto ne kazes VSB-u da manija proganjanja i patoloska opsesivnost odredjenim osobama em sto nije hriscanski koncept em sto moze da bude zakonski kaznjiva?

I na kraju, sto ih neko ne poduci da zajedljivost, zavist, zluradost i malicioznost nisu pravi Hristov put i put misionarenja hriscanstva?

Подели на овим сајтовима

Ne znam šta ti ko govori ali van Hrista nema suštine čovekovog bića.

Изван личности Христове ипак може бити суштина човековог бића. Ту слободу Христос не спречава.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Изван личности Христове ипак може бити суштина човековог бића. Ту слободу Христос не спречава.

Kao smisao postojanja ne! U tom kontekstu se i povela rasprava.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Шта ако неко има другачији поглед на смисао? Хоћеш ли ти да му покажеш неки бољи смисао досађивањем о смислу.

Мислим да атеисти обожавају када верник почне о смислу. Само скупљају више смисла за атеизам.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@@cloudking,

Је л' би имало смисла да ти будем најбољи друг? :) Шта кажеш, да ли дозвољаваш такву вероватноћу?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ovo pitanje nije bilo tebi upuceno, tako da me stvarno ne zanima tvoje mimsljenje o bilo cemu a kamoli o pitanjima koja nisu tebi ni postavljena... mozes li da nam objasnis zasto si preuzeo VSB-ovu ulogu da se muvas tamo gde te niko nije zvao? Ajmo ljudi, malo elementarne pristojnosti u konverzacijama....

nema sanse da me  neko pricesti sve  i da ocu.... Crkva je,znas, jdna hermeticki zatovrena sredina vrlo neprijateljski nastrojena ka namernicima i strancima... Ne moze da bude pravoslavac ko oce jer... ne cekaj... ne drugoj temi mi objasniste da sve sto treba to je da se samoprozoves pravoslavcem i to je to!

E dobri ste mi... sami sa sobom ne moz da saberete dve saglasne izjavne recenice...

Вид' ово сад, среда фали крајеви отпали, тицеба и још ћеш да ме убеђујеш како си при коректном стању свести? Очекујеш и неки смислен дијалог, јел тако?

Хехех, "elementarne pristojnosti u konverzacijama", "da se samoprozoves pravoslavcem", "dve saglasne izjavne recenice"... де с' покупио ове форице-фразице? У некој школоигрици?

Подели на овим сајтовима

Inace Sijakinicu, o ovome ti malopre pricam. Opet ja moram da se ganjam sa kojekakvim samoprozvanim vernicima.

Zasto ti (ili neko drugi) ne kazez zubicu da je crkva otvorena za svakog  i da su njena vrata bas kao srce dovoljno velika da kroz njih svako moze da prodje?

Sto ne kazes VSB-u da manija proganjanja i patoloska opsesivnost odredjenim osobama em sto nije hriscanski koncept em sto moze da bude zakonski kaznjiva?

I na kraju, sto ih neko ne poduci da zajedljivost, zavist, zluradost i malicioznost nisu pravi Hristov put i put misionarenja hriscanstva?

Па пази брате ја нигде нисам видео да неко каже да Црква није отворена за сваког. Ако би неко то рекао мислим да би гомила људи рекла да се не слаже. Углавном ово је већ неки квазилични сукоб између свих вас (кажем квази јер не може ништа бити лично до краја док неког не познајеш уживо), ти њих прозиваш, они мисле да си злонамеран и да си овде само да под....... итд. Према мени лично си увек био коректан саговорник, зато и причамо. Све у свему мене занима што бре имаш толико потребу да се прегањаш са било ким, рецимо ја после свег овог времена тачно знам шта отприлике могу да очекујем од неког и са њим о тој теми не причам, рецимо о еволуцији о теми вечног спасења, ексклузивности православља итд. Мислим не знам кад већ једном одлучиш да си скапирао шта је хришћанство, одакле потреба да се расправљаш са људима који га другачије виде? 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Очекујеш и неки смислен дијалог, јел тако?

Cim ste vas dvojica upali na temu, ovo sto si napisao je postalo vise komedija nego zdrav stav ;) 

Подели на овим сајтовима

Мислим не знам кад већ једном одлучиш да си скапирао шта је хришћанство, одакле потреба да се расправљаш са људима који га другачије виде? 

Otud sto ce ti isti ljudi sutra da mi zabrane da vakcinisem dete, ili da izvrsim abortus ili da se ozenim s drugim muskarcem samo zato sto sto niko nece da im kaze da je njihovo vidjenje hrasicanstva bolesno. 

Подели на овим сајтовима

Па пази брате ја нигде нисам видео да неко каже да Црква није отворена за сваког.

kako? Zubic i VSB rekose da ja nikad ne bih mogao da se pricestim, tj. nema tog svestenika koji bi mene pricestio... pa sta je to po tebi?

Према мени лично си увек био коректан саговорник, зато и причамо.

Evo... izlecismo VSB-ov oftamoloski problem. Jos kad bi doziveli da on to vidi pa da kaze, "izvini cloud, pogresio sam..." al corak... njegovo vidjenje hriscanstva mu tako sto ne dozvoljava ;) 

Подели на овим сајтовима

Шта ако неко има другачији поглед на смисао? Хоћеш ли ти да му покажеш неки бољи смисао досађивањем о смислу.

Мислим да атеисти обожавају када верник почне о смислу. Само скупљају више смисла за атеизам.

Ma milane nemoj sad osnovne škole da se sigramo, kažem ti nije ni bitno uživaj u svojoj dobronamernosti.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Мислим да би се ретко ко овде усудио на тако нешто. Паде ми сад на памет и да питам: Стварно, јел има неко ко би мирне душе причестио овог cloudkingа?

kako? Zubic i ... rekose da ja nikad ne bih mogao da se pricestim, tj. nema tog svestenika koji bi mene pricestio... pa sta je to po tebi?

Очекујеш и неки смислен дијалог, јел тако?
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...