nishizawa Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 (измењено) NOVI SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA - MAJKA DEČAKA ANĐELA V. (12) TVRDI DA JOJ SIN IZ ŠKOLE DOLAZI PREPLAŠEN Dečaka pretukli u školi dva puta u istom danu .. Bahati - Petorica vršnjaka iz OŠ „France Prešern" maltretiraju Anđela, a majka kaže da joj se žali da više ne može da izdrži Lidija Ilić, dečakova majka: Moj sin svakodnevno iz škole dolazi istraumiran. Drugovi ga tuku i maltretiraju bez povoda. Pošto razred ima grupu na Fejsbuku, tokom vikenda je stajao poziv „Ko će da bije Anđela?" i učenici su to lajkovali. Дечака су претукли једном приликом и на сред часа, пред наставницом, и то тако што су га двојица држали за руке, а остали тукли и газили му рану од операције на нози. ... Измењено Март 29, 2012 од Иван Недић дај дедер извор Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Господе, смилуј нам се. Шта да се ради? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Roditelji malih huligana treba da trpe konsekvence. Kazna - da čiste djubre oko škole tokom školskog odmora. Policija treba da odradi neki oblik humanitarne akcije. (Staviš klinca na pandurskog konja i odvedeš ga u školu. Specijalci ga odvezu u Hameru.) Pozovu se 'face' (Divac, Djilas, Gru i sl.) da klinca otprate do škole i/ili nazad. Klinca upisati na kurs borilačkih veština. .......... Aj sad malo vi..... dusha, DYNABLASTER, Дејан1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2012 А шта мислите да пробамо да истим тим насилницима престанемо да аплаудирамо сваки пут кад своју насилност, агресивност и мржњу усмере против некога ко нама не одговара из идеолошких, моралних или политичких разлога? Avocado, Zeebedee, Бојан and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 А шта мислите да пробамо да истим тим насилницима престанемо да аплаудирамо сваки пут кад своју насилност, агресивност и мржњу усмере против некога ко нама не одговара из идеолошких, моралних или политичких разлога? наравно! насиље у било ком облику и против било кога уперено ништа је друго до зло. пс. мало сам "средио" пост Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2012 наравно! насиље у било ком облику и против било кога уперено ништа је друго до зло. Ех, објасни ти то патриЈотама... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 А шта мислите да пробамо да истим тим насилницима престанемо да аплаудирамо сваки пут кад своју насилност, агресивност и мржњу усмере против некога ко нама не одговара из идеолошких, моралних или политичких разлога? Eh, takvi su potom glavni prilikom bilo kakvih sukoba, na primjer kao što je to bilo u tim našim ratovima po BiH, svejedno jesu li to Hrvati, Srbi ili Bošnjaci. Daš im nož u ruke a oni odu pokolju cijelo selo a mi normalni ljudi poslije raspravljamo godinama ko je koga koliko poklo, ko koga više i masovnije i tome šta će se sve pamtit a šta se nikad neće zaboraviti ili ni oprostit. Takvi kad odrastu postaju koljačima. Ili da to preokrenem, ratni zločinci i koljači se regrutiraji baš od ovakvih ljudi, od ovakve djece, svejedno sad da li hrvatski, srpski ili bošnjački. Kad su oni sposobni iz čista mira izmlatit svog Srbina, svoju krv, nekoliko njih a ni za šta, još ga za ruke drže da ne utekne šta su tek sposobni učiniti drugima koji nisu Srbi. Onda mi je jasno otkud kame i motorne pile. Opet ponavljam, odnosi se to na sve podjednako, i među Hrvatima je koliko hoćete takvih koji dušu izvade svom Hrvatu a đe neće nekom tamo Srbinu il Bošnjaku ili ne znam još sve komu. A također je Bošnjaka isto tako mnogo takvih. Na kraju krajeva imamo takvih i Čeha i Poljaka. Ali zatim još takvi nisu uspjeli da hodaju sa kamama i motornim pilama od kuće do kuće po selima ili da snajperišu i bombarduju ovdje po gradovima. Upitajte se sami zašto u Češkoj i Poljskoj i Slovačkoj ili ako hoćete još i Ukrajini i Rusiji i Bjelorusiji NE a kod nas DA, moglo se to i tako. I sa kamama i sa handžarima i sa žicom i s motornom pilom. Avocado and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Ех, објасни ти то патриЈотама... Господ је објаснио онима који хоће да га слушају... Маса пође ка Исусу, један од апостола исуче мач и њиме одсече уво једном од нападача, коме беше име Малх. “Тада му Исус рече: врати свој мач на његово место; јер сви који се маше за мач од мача ће погинути. Или мислиш да не могу да замолим свога оца, па ће ми одмах послати више од дванаест легија анђела? Како би се онда испунила писма, да тако треба да буде?” (Матеј 26;52,53,54). Потом исцели слуги уво. antics, pink panter, Интегра and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Ех, објасни ти то патриЈотама... Sta ima tu patriJotama da se objasnjava. Treba objasniti vladi da su nesposobni da vode drzavu, da je pravno urede i obezbede sigurnost za gradjane. Manolis and Ратко :( је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Mislim da ovaj, kao i svaki drugi konkretan tekuci problem sa nasiljem u skoli, ne sme da ceka "globalno" resenje na nivou drzave! Cinjenica je da mi nemamo dobre, razvijene i stabilne institucije u borbi protiv nasilja kao i da izgradnja tih institucija zahteva vreme, rad, podizanje nivo svesti i sl. Dakle, izgradnja institucija je mukotrpan proces, koji zahteva vreme i kosta!!! U medjuvremenu, da ne bismo izgubili jos jedan zivot, ja bih svakako pre svega dete prebacila u drugu skolu. Ovo svakako ne znaci da se treba povuci i odustati od borbe protiv nasilja, vec samo da moramo naci najbezbolniji nacin da resimo konkretan problem u datim institucionalnim okvirima, a istovremeno intezivno raditi na menjanju tih "okvira" za dobrobit Aleksa koji dolaze... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Teško će ovakvi užasi da budu rešeni dokle god porodica kao institucija ne postoji i dok društvo i okolina ne počnu jasno da osuđuju ovakve stvari. Verovatno su ovi klinci cool likovi i uzori za ostalu decu, a njihovi roditelji garant misle da su njihova dečica najbolja na svetu i da je to samo prolazni nestašluk. Dokle god je tako, takvi problemi ne mogu da se rešavaju, pa sve i da imaš policijsku državu i ne znam kako efikasno sudstvo (što je kod nas misaona imenica, normalno). A i dokle god su prosvetnim radnicima vezane ruke raznoraznim tupavim zakonima i rešenjima biće ovoga sve više i više... obi-wan and Srdjan је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 а шта мислите да кренемо прво од нас самих...какви смо ми у глобалу, таква нам је и власт...хајде да ми сами почнемо да се мењамо, па ће се променити и друштво у целини...породица је најважнија ћелија друштва и база свега...бар 51% зависи од породице...мислим да треба да прекинемо са навиком да стално одговорност пребацујемо на другог... nishizawa је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 а шта мислите да кренемо прво од нас самих...какви смо ми у глобалу, таква нам је и власт...хајде да ми сами почнемо да се мењамо, па ће се променити и друштво у целини...породица је најважнија ћелија друштва и база свега...бар 51% зависи од породице...мислим да треба да прекинемо са навиком да стално одговорност пребацујемо на другог... Pa kada vlada predje na finansiranje iz svog dzepa onda u redu, a do tada treba da rade svoj posao ako znaju, a ako ne znaju neka se sklanjaju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Sta ima tu patriJotama da se objasnjava. Treba objasniti vladi da su nesposobni da vode drzavu, da je pravno urede i obezbede sigurnost za gradjane. Истина, одговорна је и држава и судство због тога што насилници пролазе некажњени, и политичари - почев од Шешеља који је потезао пиштољ на студенте и новинаре и чије је обезбеђење премлаћивало људе, па све до Чеде који Африканце назива људождерима... Ипак, повлађивање насиљу и насилницима, као што неко већ рече, почиње од куће. Све док се насилничко понашање и ширење мржње гледа као на нешто позитивно у било ком контексту - оваквих случајева ће бити све више, без обзира на то шта држава ради по том питању... Сваки пут када подржите било коју акцију типа - Смрт педерима, Коцка је бачена, Чекамо вас, Сулејман је слина, и слично, самим тим подржавате и акцију Ко ће да бије Анђела... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Сваки пут када подржите било коју акцију типа - Смрт педерима, Коцка је бачена, Чекамо вас, Сулејман је слина, и слично, самим тим подржавате и акцију Ко ће да бије Анђела... I svaki put kada predsednik drzave pomiluje dvostrukog ubicu u bekstvu a ministar policije mu odnese pasos sa kojim se fotografisao za uspomenu kao sa diplomom, podrzava se akcija "Ko ce da (u)bije Andjela". Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука