Jump to content

Хомосексуалац пред Путиром!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Hoćeš da kažeš da u divnoj nam zemlji Srbiji nikome nisu ugrožena prava, po bilo kom osnovu?

Јесу, права су угрожена Србима на КиМ, Рашкој, Медвеђој, Прешев, Бујановцу, Београду и деловима Војводине.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Pederi u Beogradu imaju ako se ne varam svoja 3 kluba i svoj centar.

Nijedan jedini incident nije bio u istim. I ovde pricamo o tome da su robovi i pederi na istom i da se ko sto su se robovi borili za svoja prava to cine i pederi i da je to istovetno,jeste,ali sutra malo.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

ja ništa nisam rekao, a ti se deklariši kako god želiš. Ja ne diskriminišem nikoga. :good2:

Ако поставиш питање којим доводиш моју интелигенцију у питање онда угрожаваш моје право на достојанство и то на форуму на коме сам администратор.

Ипак због мог хришћанства а пре свега цинизма нећу те бановати.

А сад ти мени објасни зашто се у Србији робови у 19 веку нису побунили и тражили своја права, зашто жене, зашто радници, него се буне само педери и то у 21 веку?

Подели на овим сајтовима

Ако поставиш питање којим доводиш моју интелигенцију у питање онда угрожаваш моје право на достојанство и то на форуму на коме сам администратор.

Ипак због мог хришћанства а пре свега цинизма нећу те бановати.

А сад ти мени објасни зашто се у Србији робови никад нису побунили и тражили своја права, зашто жене, зашто радници, него се буне само педери?

U Srbiji je ropstvo bilo odavno ukinuto (1835, Sretenjskim Ustavom), imali smo Turke, kojima smo plaćali na razne načine, ali ropstva u klasičnom smislu nije bilo, toliko znaš i sam.

Žene se bune, ali očigledno dobijaju batine u tradicionalnoj srpskoj porodici, imaš crnu hroniku u svim novinama.

Radnici se takođe bune, zatvaraju puteve, spavaju ispred Vlade, ali smo mi kao narod nesposobni da organizujemo štrajkove i proteste za dobrobit društva.

Pederi su Pahomije i Kačavenda (pederastija je seksualni čin između odrasle osobe i dečaka), a homoseksualci se bune jer nemaju prava kao i ostali građani ove zemlje.

Подели на овим сајтовима

U Srbiji je ropstvo bilo odavno ukinuto (1835, Sretenjskim Ustavom), imali smo Turke, kojima smo plaćali na razne načine, ali ropstva u klasičnom smislu nije bilo, toliko znaš i sam.

Žene se bune, ali očigledno dobijaju batine u tradicionalnoj srpskoj porodici, imaš crnu hroniku u svim novinama.

Radnici se takođe bune, zatvaraju puteve, spavaju ispred Vlade, ali smo mi kao narod nesposobni da organizujemo štrajkove i proteste za dobrobit društva.

Pederi su Pahomije i Kačavenda (pederastija je seksualni čin između odrasle osobe i dečaka), a homoseksualci se bune jer nemaju prava kao i ostali građani ove zemlje.

Значи имали смо ропство које је укинуто 1835 Сретењским Уставом. Ко је имао ропство ми или Турци?

Жене добијају батине у традиционално српској породици ?

У Америци нема црних хроника?

Радници се такође буне и српска држава организује умлаћивање радника па ови потом то крвопролиће узимају за празник рада?

Покажи ми снимак + Пахомија који доказује да је педер.

Која права ове земље недостају хомосексуалцима сем геј параде ( А и ово је релативно) ?

Подели на овим сајтовима

Значи имали смо ропство које је укинуто 1835 Сретењским Уставом. Ко је имао ропство ми или Турци?

Жене добијају батине у традиционално српској породици ?

У Америци нема црних хроника?

Радници се такође буне и српска држава организује умлаћивање радника па ови потом то крвопролиће узимају за празник рада?

Покажи ми снимак + Пахомија који доказује да је педер.

Која права ове земље недостају хомосексуалцима сем геј параде ( А и ово је релативно) ?

I mi i Turci, a 1835 smo imali kakvu takvu državu i na teritoriji te države je ustavom ukinuto ropstvo.

Crne hronike ima u svakoj zemlji.

Da nije bilo protesta radnika u toj Americi, danas bi smo i mi radili po 16 sati dnevno.

Nemam snimak naravno, a ne verujem da su ga optužili za pederastiju bez razloga.

Homoseksualne osobe nemaju pravo na brak, nemaju pravo na nasleđivanje imovine partnera posle smrti jednog od njih i nemaju sva ona ostala prava koje imaju osobe u braku. I imaju pravo da ne budu diskriminisani, ali se to pravo verovatno izuzetno retko poštuje.

Подели на овим сајтовима

da, i hendikepirane osobe su diskriminisane u našem, pa i svakom društvu. Šta te to čudi?

Imas ili znas nekoga ko ima resenje da se to popravi?

Normalan pravoslavac nikad ne bi diskriminisao hendikepiranog jer zna da njima Bog pomaze.

Na pogresnom si sajtu da bi imao komentare tog tipa.

I ne mogu da ne pomislim da ti ustvari i ne zelis da cujes lepih stvari od pravoslavaca. Probaj da nas upoznas ali ova tvoja sagledavanja odredjenih ne lice na nas.

naprimer protiv smo svakog greha i prema sebi ,

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Imas ili znas nekoga ko ima resenje da se to popravi?

Normalan pravoslavac nikad ne bi diskriminisao hendikepiranog jer zna da njima Bog pomaze.

Na pogresnom si sajtu da bi imao komentare tog tipa.

I ne mogu da ne pomislim da ti ustvari i ne zelis da cujes lepih stvari od pravoslavaca. Probaj da nas upoznas ali ova tvoja sagledavanja odredjenih ne lice na nas.

naprimer protiv smo svakog greha i prema sebi ,

Normalan pravoslavac ne bi nikoga diskriminisao, zar ne?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...