lab_man Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Oppaaaa...nisam znao da sam postao LGBT aktivista ma, da si ti nama živ i zdrav..vidim da ćeš na ovoj temi i da se zaljubiš... sHa_sarcasticlol Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Oppaaaa...nisam znao da sam postao LGBT aktivista Нападоше те ни кривог ни дужног! Можда да промениш аватар Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Нападоше те ни кривог ни дужног! Можда да промениш аватар avatar nije potreban da se vidi ko je šta... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 avatar nije potreban da se vidi ko je šta... Тачно. Да знаш да сам те препознао, имам искуства! Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Тачно. Да знаш да сам те препознао, имам искуства! Misliš što je babi milo to joj se i snilo? Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Misliš što je babi milo to joj se i snilo? Ништа ја не мислим...ја знам Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 ma, da si ti nama živ i zdrav..vidim da ćeš na ovoj temi i da se zaljubiš... sHa_sarcasticlol Da znas da bih voleo da se zaljubim inace... Нападоше те ни кривог ни дужног! Можда да промениш аватар Ma jok,dobar mi je ovaj smajli. Cim me napadaju,znaci da ima bar neke reakcije,bolje i to nego nista,ja se ne ljutim. Nadam se da cemo se orthodox i ja upoznati,lakse ce me proceniti uzivo. Панарет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Ништа ја не мислим...ја знам sHa_sarcasticlol Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Šalu na stranu...Mislim da bi ovu temu trebalo zatvoriti i sistematsko otvaranje i oživljavanje tema o homosexualcima od strane jednog kruga korisnika sankcionisati. Stav pravoslavne Crkve o homoseksualizmu je jasan, tako da očigledno da ovolika agresivna i sistematska propaganda protuprirodnog bluda na pravoslavnom forumu nije potrebna. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Šalu na stranu...Mislim da bi ovu temu trebalo zatvoriti i sistematsko otvaranje i oživljavanje tema o homosexualcima od strane jednog kruga korisnika sankcionisati. Stav pravoslavne Crkve o homoseksualizmu je jasan, tako da očigledno da ovolika agresivna i sistematska propaganda protuprirodnog bluda na pravoslavnom forumu nije potrebna. Postoji mnogo tema o kojima se ovde razglaba a na koje crkva ima jasan ili "jasan" stav.Ljudi koji ove teme ozivljavaju su verovatno zbunjeni ljudi kojima treba pomoc. Ne bih se slozio sa tobom u nikakvom sankcionisanju necega sto nije na bilo koji nacin vulgarno,jer ako svako kome na forumu nesto ne odgovara i smeta zatrazi sankcionisanje toga,od foruma ce ostati samo lepa uspomena. Срђан Шијакињић, ivona and Панарет је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Šalu na stranu...Mislim da bi ovu temu trebalo zatvoriti i sistematsko otvaranje i oživljavanje tema o homosexualcima od strane jednog kruga korisnika sankcionisati. Stav pravoslavne Crkve o homoseksualizmu je jasan, tako da očigledno da ovolika agresivna i sistematska propaganda protuprirodnog bluda na pravoslavnom forumu nije potrebna. где видиш "пропаганду" било каквог а поготово геј блуда? мени све ово више личи на покушаје људи да коначно чују реч утехе која ће им помоћи у проблему који имају, а не шаблонске одговоре у фазону "молите се Богу, свако има свој крст", што није нетачно, само тешко да помаже превише, јер то сви знају, а опет видимо колико се муче многи... Или би бар лепо било признати да институционални део Цркве нема никакав одговор (ни жељу да га тражи) сем онога који би се могао сажети у : одсећи сексуални нагон и део личности који човека тера да тражи љубав у том партнерском смислу или одступити из активног Црквеног живота... То би било поштено, по мом мишљењу... уопште, помогло би и то да се промени приступ макар, па све и да се не понуди одговор конкретан,д а се промени тон... Као што је Звоне (Гризли) на оној другој теми имао сјајан пост, да се не потенцира толико на содомском греху, срамоти, прљавштини и огњу већ да се поручи људима да их Христос воли и чека и да не одустају од Њега све и када падају и када не могу да тренутно испуне оно што им Црква тражи... Боље је живети у греху и делом ипак вапити за Богом, него живети у греху и очајавати због тога... Тако бар ја то видим... ivona, Милан Ракић, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Postoji mnogo tema o kojima se ovde razglaba a na koje crkva ima jasan ili "jasan" stav.Ljudi koji ove teme ozivljavaju su verovatno zbunjeni ljudi kojima treba pomoc. Ne bih se slozio sa tobom u nikakvom sankcionisanju necega sto nije na bilo koji nacin vulgarno,jer ako svako kome na forumu nesto ne odgovara i smeta zatrazi sankcionisanje toga,od foruma ce ostati samo lepa uspomena. cuj nesto, jedna tema o ovome je zatvorena pre neki dan, a istog dana je tvoj prijatelj podigao ovu temu iz 2012. godine jer, cini mi se da je Vama jako bitno da se non-stop priča o tome sa ciljem relativizacije vlastitog greha. Oni koji ne misle kao Vi su ismejani, proglaseni latentnim, isl. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 где видиш "пропаганду" било каквог а поготово геј блуда? мени све ово више личи на покушаје људи да коначно чују реч утехе која ће им помоћи у проблему који имају, а не шаблонске одговоре у фазону "молите се Богу, свако има свој крст", што није нетачно, само тешко да помаже превише, јер то сви знају, а опет видимо колико се муче многи... Или би бар лепо било признати да институционални део Цркве нема никакав одговор (ни жељу да га тражи) сем онога који би се могао сажети у : одсећи сексуални нагон и део личности који човека тера да тражи љубав у том партнерском смислу или одступити из активног Црквеног живота... То би било поштено, по мом мишљењу... postoji pomoć velikog dela crkvenog klira osobama koje žele da se oslobode svega toga...Ali bitno je da te osobe pokažu interes da se u potpunosti odreknu predhodnog života. Znamo da sveštenici ne dele epitimije kao ranije, pa ko hoće da se spase, može..Ali nije moguće i jedno i drugo.. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Homoseksualizam je opasan Sodomski greh De to pise? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Као и ти. Од почетка си ми био сумњив. Када си ставио тај аватар са принц Валијант фризуром, знао сам ко си и шта си. Него те тај твој лоби плаћа да уносиш немир овде. Те јел гејеви могу ово, те могу оно. ЦЦЦ! хахахахах LOL! Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука