Melhisedek88 Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Homoseksualizam je opasan Sodomski greh i bez razgovora ni govora prici putiru. Valjda nas je Bog pozvao na pokjanje i za manje grehe,a ovoj Sodomiji nema smisla shishoditi vec je potrebno duhovno lecenje.Nemam nista protiv da se Homoseksualci spasu,al' se zna put kojim treba da prodju.Pokajanje,ispovest,ispravljenje zivota,eventualna epitimija nadleznog duhovnika\svestenika. Petar Lozanic and ivona је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 То се наравно не бира, тако смо створени Наравно, зато и питам за став... Јел' може и да ли би уопште требало да то служи као оправдање за чињење прељубе скоро сваког (ако не и сваког) дана? Пошто видех (и чух) коментаре типа: ''Све је то природно, нормално'', итд... Ми који смо хетеро смо ''много'' стрејт... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Пошто видех (и чух) коментаре типа: ''Све је то природно, нормално'', итд... Ми који смо хетеро смо ''много'' стрејт... Ništa nije normalno,mi ljudi smo nenormalna bića. Volimo nenormalne stvari i živimo nenormalnim životima. U opštoj nenormalnosti ne možemo da se normalizujemo sami,ali nas često ostave same da gledamo u Nebo čekajući zrak . Mi još možemo da se nadamo da će Bog dodirnuti naša srca i da će nas izvući na svetlost iz mraka nenormalnosti za koju često mislimo da je najveća normalost svih vremena. I onda se pitamo,pitamo se gde smo to pogrešili... sve što je normalno nije i što jeste nije. O pričešću i homoseksualcima ne mogu ništa reći. Nisam homoseksualac a u putir mogu da vidim samo na slici. P.s. Osnovna merna jedinica je Hristos. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Да ли може да се деси да нам испрва физички одбојна особа постане физички привлачна и да се у њу заљубимо, уколико се одушевимо њеном унутрашњошћу или је таква ситуација предодређена да се заврши у пријатељству... Није тема, знам, знам.. Iz iskustva-moze! Срђан Шијакињић, Жика and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Iz iskustva-moze! хахах брате, искрено ја сам веровао да тешко може, а и да су девојке можда погодније да им се деси тако нешто, али ми је баш драго што чујем Deki992 and Жика је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 хахах брате, искрено ја сам веровао да тешко може, а и да су девојке можда погодније да им се деси тако нешто, али ми је баш драго што чујем Moze i obrnuto (mozda i cesca varijanta). Svidi ti se neko u pocetku zbog svoje spoljasnje lepote pa ti se kasnije zgadi zbog unutrasnje grozote lab_man and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Moze i obrnuto (mozda i cesca varijanta). Svidi ti se neko u pocetku zbog svoje spoljasnje lepote pa ti se kasnije zgadi zbog unutrasnje grozote ово обрнуто је већ општепознато Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 ово обрнуто је већ општепознато Oko je varljivo a srce zavodljivo,nema tu pravila P.S. Sad se osecam kao dr.Love Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar Lozanic Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Није то ни природно, ни нормално, него демонско, јер ти су јадници запосети демонима и зато имају похоту према истом полу. То је грех подржавати их и снисходити док пребивају у греху содомије! lab_man је реаговао/ла на ово 1 Екуменизам је заједничко име за псевдохришћанства, за псевдоцркве Западне Европе. У њему су срцем својим сви европски хуманизми, са папизмом на челу. Α сва та псевдохришћанства, све те псевдоцркве нису друго већ јерес до јереси. Њима је заједничко еванђелско име: свејерес. Ава Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Није то ни природно, ни нормално, него демонско, јер ти су јадници запосети демонима и зато имају похоту према истом полу. То је грех подржавати их и снисходити док пребивају у греху содомије! Mislim da lomaca tu resava problem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar Lozanic Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Морају се покајањем, епитимијом и молитвама свештеника и помињањем излечити од содомије. Екуменизам је заједничко име за псевдохришћанства, за псевдоцркве Западне Европе. У њему су срцем својим сви европски хуманизми, са папизмом на челу. Α сва та псевдохришћанства, све те псевдоцркве нису друго већ јерес до јереси. Њима је заједничко еванђелско име: свејерес. Ава Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Oko je varljivo a srce zavodljivo,nema tu pravila P.S. Sad se osecam kao dr.Love или као Петар Божовић у филму Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 То је грех подржавати их и снисходити док пребивају у греху Па, да; ваља снисходити искључиво светитељима који се (и то након што се) ослободе неког греха/страсти. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Mislim da lomaca tu resava problem... slušali smo tvoja i Panaret-ova LGBT naklapanja i propagandu, pa valjda je korektno da i brat Petar iznese svoj stav... :bendoff: Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 slušali smo tvoja i Panaret-ova LGBT naklapanja i propagandu, pa valjda je korektno da i brat Petar iznese svoj stav... :bendoff: Oppaaaa...nisam znao da sam postao LGBT aktivista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука