Jump to content

Хомосексуалац пред Путиром!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

I daj jednom za svagda,do pre 20 godina po svim parametrima verskim,naucnim,drustvenim,doktorskim i ne znam kojim jos je homoseksualizam bila bolest i anomalija.

Dakle do pre samo 20(DVADESET) i kusur godina ne pre 350 godina,ne pre 10 vekova,nego pre samo 20 godina,kad su pod uticajem gej lobija,tadasnjih hipi pokreta,gej pokreta lekari preimenovali i to ko sto ti kazes preglasavanjem*( cak ni tad nisu uspeli da donesu to da se svi sloze,nego je dosta bilo protiv)  doneli da to nije vise bolest.

Tako da ne znam sto bilo ko treba da sad pazi kako ce to osloviti,da li ce se neko uvrediti i slicno. Pa moji roditelji su vise godina proveli u dobu kad je to bila bolest sa svakog stanovista nego kad nije,pa moja braca su rodjena u dobu kad je to bila bolest,a da ne pricam o babama,dedama i slicno.

I sad se kao vredjaju kad neko kaze ono sto je do pre 20 godina bilo u svim segmentima jednog drustva cinjenica. Nemojmo se zezati.

A u Rimu, Grčkoj, Indiji i u mnogim kulturama je to bilo društveno prihvatljivoi nije se smatralo bolešću.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Педерастија и лезбејство су психичка изобличења и болести...и тако би се требало гледати на то...

Pederastija je naziv za intimni odnos izmedju odrasle osobe i adolescenta dečaka. Homoseksualizam je odnos izmedju osoba istog pola.

Подели на овим сајтовима

A po čemu si to zaključio?

pa pazi tvoj andjeo cuvar je iskusni padobranac i uvek se furne u slobodan let kako bi te stigao uhvatio i rekao nemoj ubuduce da skaces iz aviona  bez padobrana . napisao sam ja zbog cega i obrazlozio cak sam koristio i pitanje u slucaju da nisam informisan.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

pa pazi tvoj andjeo cuvar je iskusni padobranac i uvek se furne u slobodan let kako bi te stigao uhvatio i rekao nemoj ubuduce da skaces iz aviona  bez padobrana . napisao sam ja zbog cega i obrazlozio cak sam koristio i pitanje u slucaju da nisam informisan.

da li ti poznaješ neku homoseksualnu osobu?

Подели на овим сајтовима

dete sta je sa tobom?

Sa mnom nije ništa, samo ja ispadam tolerantniji kao ateista, nego ti kao pravoslavac. A čak i ja odajem priznanje pravoslavnoj religiji kao najtolerantnijoj od svih postojećih. A da poznaješ neku homoseksualnu osobu, znao bi da su to sasvim normalni ljudi, koji su sposobni da vole i da budu voljeni. I osim svoje drugačije seksualne orijentacije, nisu ni po čemu drugačiji od svih nas ostalih. Isto kao što su svi ljudi na planeti ISTI bez obzira na religiju, boju kože, jezik, seskualno opredeljenje, pol, rod, fizički deformitet itd. Ja ljude delim na dobre ili loše. U redu je ne slagati se sa nečim što neko drugi jeste ili nije, ali nije u redu diskriminisati nekoga zbog različitosti.

Подели на овим сајтовима

Sa mnom nije ništa, samo ja ispadam tolerantniji kao ateista, nego ti kao pravoslavac. A čak i ja odajem priznanje pravoslavnoj religiji kao najtolerantnijoj od svih postojećih. A da poznaješ neku homoseksualnu osobu, znao bi da su to sasvim normalni ljudi, koji su sposobni da vole i da budu voljeni. I osim svoje drugačije seksualne orijentacije, nisu ni po čemu drugačiji od svih nas ostalih. Isto kao što su svi ljudi na planeti ISTI bez obzira na religiju, boju kože, jezik, seskualno opredeljenje, pol, rod, fizički deformitet itd. Ja ljude delim na dobre ili loše. U redu je ne slagati se sa nečim što neko drugi jeste ili nije, ali nije u redu diskriminisati nekoga zbog različitosti.

ovo sto si ti napisao za gej populaciju, moja pisanja imaju 100x vise ljubavi za njih samE a od nas pravoslavaca.

Da ponovim nista nisu gresniji od nas a ako tvrde da nemaju greha nemoj ocekivati da cu im se ja klanjati.

su vekovni pravoslavci majmuni kad priznaju i vide kod sebe grehove koje smo sami bez pomoci Boga stvorili sebi i drugima.

Dakle bez pokajanja istinskog nema spasa pa u tom smislu.... recipliraj ali znaj da su ovo stavovi svih pravoslavaca koji zive u Istini. 

NAJTEZE JE PRIZNATI SOPSTVENI GREH.

Подели на овим сајтовима

ovo sto si ti napisao za gej populaciju, moja pisanja imaju 100x vise ljubavi za njih samE a od nas pravoslavaca.

Da ponovim nista nisu gresniji od nas a ako tvrde da nemaju greha nemoj ocekivati da cu im se ja klanjati.

su vekovni pravoslavci majmuni kad priznaju i vide kod sebe grehove koje smo sami bez pomoci Boga stvorili sebi i drugima.

Dakle bez pokajanja istinskog nema spasa pa u tom smislu.... recipliraj ali znaj da su ovo stavovi svih pravoslavaca koji zive u Istini. 

NAJTEZE JE PRIZNATI SOPSTVENI GREH.

Ne očekuju gejevi da im se iko klanja, oni samo hoće svoja prava i da ne budu diskriminisani.

Подели на овим сајтовима

Daj bre covece,bar nesto svoje ubaci,ne vrti istu pricu ko pokvarena ploca ko sto radite svi koji zagovarate parade "ponosa" i slicne gnusne dogadjaje. Bar negde zared stavi na drugo mesto ako ti je mozak toliko ispran i ne mozes nesto drugo da srocis,bar zarez.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ne očekuju gejevi da im se iko klanja, oni samo hoće svoja prava i da ne budu diskriminisani.

to vec davno ne pije vodu u covekovom zdravom razumu.

Samo nastavite sa patetikom mnogotrpeljivi smo. ( granice prosto ne vidimo) Svako dobro i skoncentrisi se na tu rec.

Подели на овим сајтовима

Daj bre covece,bar nesto svoje ubaci,ne vrti istu pricu ko pokvarena ploca ko sto radite svi koji zagovarate parade "ponosa" i slicne gnusne dogadjaje. Bar negde zared stavi na drugo mesto ako ti je mozak toliko ispran i ne mozes nesto drugo da srocis,bar zarez.

ja ne zagovaram ništa, samo smatram da ne treba nikoga diskriminisati po bilo kojoj osnovi. Znaš, nekad su i robovi tražili svoja prava, takođe i radnici (zato se slavi 1. maj), pa onda i žene i na kraju i crnci u Americi. I uvek je bilo takvih kao ti koji se nisu slagali sa tim.

Подели на овим сајтовима

ja ne zagovaram ništa, samo smatram da ne treba nikoga diskriminisati po bilo kojoj osnovi. Znaš, nekad su i robovi tražili svoja prava, takođe i radnici (zato se slavi 1. maj), pa onda i žene i na kraju i crnci u Americi. I uvek je bilo takvih kao ti koji se nisu slagali sa tim.

Занимљиво је да су почевши од робова до педера сви своја права тражили у Америци. Очигледно су им тамо права најугроженија.

Ево рецимо у Београду постоји пар геј клубова ни у једном до сада није било инцидената нити је ико дошао на њихову адресу да им чини насиље и неправду...

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је да су почевши од робова до педера сви своја права тражили у Америци. Очигледно су им тамо права најугроженија.

Ево рецимо у Београду постоји пар геј клубова ни у једном до сада није било инцидената нити је ико дошао на њихову адресу да им чини насиљенеправду...

Cak stavise su i u normalnim klubovima imali jedno tematsko vece naprimer Nedelja. Nikad niko nije uletao i tukao ih cak naprotiv recimo mi smo dolazili na dobru muziku tamo iako se ocigledno nismo slagali sa njima u pogledu seksualnog dela zivota.

Patetika i strani novci moj prijatelju i jos moras na furumcetu da objasnjavas i da se pravdas malte ne. ma....

Подели на овим сајтовима

Ево рецимо у Београду постоји пар геј клубова ни у једном до сада није било инцидената нити је ико дошао на њихову адресу да им чини насиље и неправду...

Hoćeš da kažeš da u divnoj nam zemlji Srbiji nikome nisu ugrožena prava, po bilo kom osnovu?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...