Млађони Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Da,izvlaci pojedine slucajeve iz istorije pojedinih osoba ili drzava i izjednaci sa time da je ceo svet,svaki covek do 1987 znao da je homoseksualizam bolest i da je to bila tacna formulacija i za vernike svih vera i za skolstvo i za udzbenike i za drustvo i za lekare,a da su onda lekari na pritisak gej lobija preglasavanjem (skupstina stajl) doneli odluku da to nije pre 20tak godina. I vecina je preglasala manjinu i proglasili su da homoseksualizam nije bolest. E juce je vecina Srbije preglasala isto tako manjinu i odlucila da parade ne sme biti. Sad ovo prvo je pozeljno,a ovo drugo nije. Licemerje brate,mada ocekivano. Nastavi,dobro ti ide. Kol'ko ti mrzish te pedere, to je nesto strasno. :.mislise. Sto se toga tice da nije bas strasno biti gej,mislim ako o grehu pricamo kroz prizmu vere i crkve nase,snizavanje greha odnosno njeno umanjivanje pa kao ima strasnog i manje strasnog greha to nije u duhu pravoslavlja i ja zaista ne znam gde je to ko mogao da vidi,procita,cuje?! Mada posto to dolazi iz Milosavljeviceve tastature,voleo bih da mi brate napravis tvoju listu grehova i da ih sortiras u strasne i manje strasne i bezazlene i da mi kazes samo odakle si to naucio i gde si video. U pravoslavlju nisi. I pritom i crkva i predanje i sveto pismo jasno ukazuju da je homoseksualizam neprirodna pojava i greh,tacka. Zamolio bih te da ne lazes na moj racun. Ja nigde nisam rekao da postoji "manji i veci greh". oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Kol'ko ti mrzish te pedere, to je nesto strasno. :.mislise. Ти их волиш? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Волео бих да на овом месту чујемо шта наша православна Црква "нуди" као терапију хомосексуалности ( као психолошке и/или физиолошке склоности "многих" људи), која може бити кобна за спасење? Да ли своју духовну децу са тим "проблемом" упућује лекарима? Да ли је светотајински живот кроз покајање, исповест и причешће стварно решење које ће их "унормалити" а самим тим и духовно излечити? Да ли се то у искуству Цркве потврдило, примерице, да је неко са хомосексуалним склоностима ступио у брак и био добар отац/мајка, муж/жена и хришћанин/ка након што се покајао за своју склоност и/или понашање? Да није све то остало на нивоу теорије, као догма оних у Цркви који се са тим крстом заправо нису никада суочили... Заиста бих волео да чујем нешто о томе, будући да се на тај начин овој ствари ретко прилази или је барем мој утисак такав. Педерастија и лезбејство су психичка изобличења и болести...и тако би се требало гледати на то... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Kol'ko ti mrzish te pedere, to je nesto strasno. :.mislise. Ne mrzim ih,ali to su cinjenice. Ako je to sto sam rekao da je do pre 20 godina pederastija bila bolest i kao takva tretirana od svih i da je suprotna odluka doneta preglasavanjem,to je mrznja. Evo ja kazem kako tmuran dan danas,ocekujem da napises "Kol'ko ti mrzish vremenske prilike" Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Ти их волиш? Jok. Neutralan sam prema njima, nit ih mrzim nit ih volim. Savrsheno su mi nebitni, voleo bih da ateisti naprave neku paradu koju ce isti ovakvi Milosi da zabranjuju da mogu da se raspravljam ko covek. Ovde me je vise smorilo da se raspravljam o glupim arguemntima kod ateista mogu konkretno na stvar - da se u Srbiji ne postuju ustav i zakon. Ustvari na tu paradu ateista bih i otisao da ih podrzim. Pederi pocinju da me iritiraju jer zbog njihove istorije ja ne mogu da se raspravljam o tome da se u Srbiji ne postuje ustav, vec da li su oni medicinski zdravi ili ne... da li su uslov evropske unije ili ne.. i ostale gluposti koje me ne brinu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Jok. Neutralan sam prema njima, nit ih mrzim nit ih volim. Savrsheno su mi nebitni, voleo bih da ateisti naprave neku paradu koju ce isti ovakvi Milosi da zabranjuju da mogu da se raspravljam ko covek. Како може да ти буде свеједно? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Како може да ти буде свеједно? Lepo, sve jedno mi je. Isto ko sto sam prema tebi neutralan nit te mrzim nit te volim tako sam i prema pederima. Vi ste za mene apstrakcija. Ti si slova na internetu oni su termin sa televizije. Uglavnom nemam emocije prema apstraktinim pojmovima.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Волео бих да на овом месту чујемо шта наша православна Црква "нуди" као терапију хомосексуалности Lopate raznih vrsta,veličina i oblika....po guzici Млађони је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Lepo, sve jedno mi je. Isto ko sto sam prema tebi neutralan nit te mrzim nit te volim tako sam i prema pederima. Vi ste za mene apstrakcija. Ti si slova na internetu oni su termin sa televizije. Uglavnom nemam emocije prema apstraktinim pojmovima.... Аууу...све ми је сада јасно.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Ovo je u fazonu Balkanskog spijuna : "Djura ce ti oprostiti sto te tukao.". Meni uz to razumevanje ide i nerazumevanje za bogove koji sistematski upropascuju neke ljude (makar u ovom, proverljivom zivotu, mozda se posle izvinjavaju, ko zna). Брате, не знам шта бих ти одговорио а да не буде да прескочим да одговорим... И мене је мучило и још понекад мучи то питање поделе карата у животу, и нашао сам неке одговоре (или полуодговоре макар) за себе, али тешкод а то могу да објасним... Само сам хтео иначе да кажем да треба имати посебног разумевања за људе који су геј и хоће да живе црквено, и мислим да њима није лако, а оне који неће и који су смисао и срећу нашли на другом месту нити гледам са неким сажаљењем нити мислимд а им није лако, гледам их као све остале људе. drvce је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Lopate raznih vrsta,veličina i oblika....po guzici Sta vas um nudi kao alternativu? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Sta vas um nudi kao alternativu? Ili do kraja istražiti i naučno utvrditi zbog čega se neko rodi kao gej,zbog čega neko neko postane gej,ili šta ti ja znam već,pa tek onda odrediti terapiju ako ta osoba to hoće. U suštini me ne interesuje ko sa kim ide u krevet,dokle god to nije pedofilija,interesuje me samo da se stane na put gej lobiju u Srbiji preko koga amerikanci utiču na političku scenu Srbije. Protiv sam bilo kakve gej parade u Srbiji. I nije mi jasno zašto na forumu ima toliko gej tema da je to strašno,a još mi je strašnije da u svakoj gej temi nakucate 20 stranica za manje od jednog dana,a kad šiptari spale manastir na Kosovu ili kad je tema neka izložba vas nema ni podršku da date. Možda vas zovu "Ružičasti pravoslavci" iz nekih drugih razoga.... Nastavite slobodno Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Ili do kraja istražiti i naučno utvrditi zbog čega se neko rodi kao gej,zbog čega neko neko postane gej,ili šta ti ja znam već,pa tek onda odrediti terapiju ako ta osoba to hoće. U suštini me ne interesuje ko sa kim ide u krevet,dokle god to nije pedofilija,interesuje me samo da se stane na put gej lobiju u Srbiji preko koga amerikanci utiču na političku scenu Srbije. Protiv sam bilo kakve gej parade u Srbiji. I nije mi jasno zašto na forumu ima toliko gej tema da je to strašno,a još mi je strašnije da u svakoj gej temi nakucate 20 stranica za manje od jednog dana,a kad šiptari spale manastir na Kosovu ili kad je tema neka izložba vas nema ni podršku da date. Možda vas zovu "Ružičasti pravoslavci" iz nekih drugih razoga.... Nastavite slobodno nastavicemo da se borimo za svaku izgubljenu dushu to budi siguran. ne namecemo ne spaljujemo no znamo za bolje. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 nastavicemo da se borimo za svaku izgubljenu dushu to budi siguran. ne namecemo ne spaljujemo no znamo za bolje. Nemam ja ništa protiv spaljivanja,obožavam miris napalma u rano jutro :0102_laugh: Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
markosbg Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 ej ljubav Ne postoji gej ljubav romanticnog tipa. Oni imaju u srcu samo klasicni blud da zadovolje telesnu anomaliju. A po čemu si to zaključio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука