Jump to content

Sve o koka-koli

Шта највише волите да пијете?  

72 члановâ је гласало

1. 1. Шта највише волите да пијете?

• Coca-Cola
      12
    • Cocta
      9
    • Fanta
      3
    • Sprite
      2
    • Pepsi
      5
    • Mirinda
      0
    • Ма, пиво је закон!
      14
    • Ракиштина, бре!
      9
    • Пијем само воду...
      16
    • 7up
      1

Препоручена порука

А јел може неко слатко, онако питко, црно вино (најбоље је домаће), јер не подносим ракију (може по некад кувана кад је много хладно), а пиво ми је горко ииии...БЉАК ?

Што се тиче кока коле и сл. напитака, преферирам кокту.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 457
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Piše da su razlozi poznati o čemu svako može da dobije objašnjenje od svešteniku u svojoj parohiji.

То се учи на теолошком факултету?

Наравно, али само као изборни предмет. Зове се кокакологија. Ту изучавамо које састијке садржи кокакоља, док еминентни стручњаци из те области нам наводе примере проналажења крви у кокакољи.

Ја сам похађао неке часове, али сам  одустао, јер је предмет много тежак. Потребно је да познајеш поред кокакоље и остале соце код којих постоји могућност проналажења крви и осталих ДНК-ова што је изискивало много труда а ја нисам баш неко ко воли да се труди око сокова.

Just_Cuz_19 0110_hahaha 0110_hahaha  4chsmu1 0212_rolleyes

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Али зато је она смрдљива ракија обавезна, још треба и да се прекрстиш ко у цркву да си ушо.

Немој ракију да ми дираш!  0212_rolleyes

4chsmu1 a pogotovo ne lozu !!!!!!!!!!!! Just_Cuz_19

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Piše da su razlozi poznati o čemu svako može da dobije objašnjenje od svešteniku u svojoj parohiji.

Наравно, али само као изборни предмет. Зове се кокакологија. Ту изучавамо које састијке садржи кокакоља, док еминентни стручњаци из те области нам наводе примере проналажења крви у кокакољи.

Ја сам похађао неке часове, али сам  одустао, јер је предмет много тежак. Потребно је да познајеш поред кокакоље и остале соце код којих постоји могућност проналажења крви и осталих ДНК-ова што је изискивало много труда а ја нисам баш неко ко воли да се труди око сокова.

Ahahhaha hhahhaha hhahhaahha pa što oco ne završi te ćasove pa da nam na stickamu držiš predavanja  4chsmu1 0212_rolleyes  Ete ti sad,ostasmo uskraćeni za bitne teološke informacije o kokakolji  Just_Cuz_19
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Значи да си на муфте постао поп, чим си некако волшебно прескочио тако битан предмет  4chsmu1 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

E,znala sam da je šljivka  dada.gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' />

Ipak pivce je za moje živce...koka kolu pijem samo da već jednom uskočim u ložu  :drugarstvo:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

А најјача је моја цурица. Навукла се на ракију само тако, да не верујеш колико јој се свиђа. Још док смо били у Америци, пробала ове фабричке и неку домаћу што смо прошверцовали. Ја јој објаснио да се прави од шљиве итд... И били ми једном са мојом мамом у куповини и мама крене да ставља шљиве у кесу, а она ће скроз озбиљна: ”Јел то хоће да прави ракију???”  :drugarstvo: :bla: dada

Подели на овим сајтовима

А најјача је моја цурица. Навукла се на ракију само тако, да не верујеш колико јој се свиђа. Још док смо били у Америци, пробала ове фабричке и неку домаћу што смо прошверцовали. Ја јој објаснио да се прави од шљиве итд... И били ми једном са мојом мамом у куповини и мама крене да ставља шљиве у кесу, а она ће скроз озбиљна: ”Јел то хоће да прави ракију???”  :bla: dada 0102_laugh

Odmah prelaz po srpski,tako se to radi  0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh  :drugarstvo:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

:bla: dada 0102_laugh 0102_laugh

Znam da se mnogima koji nisu ni znali da postoji šljivka,dopala onako skroz.Još samo kazan da pribavite i eto domaće.Tamo gde se ide na 0102_laugh a drugi nose roštilj,vi kazan pa udri po pečenju  0102_laugh

Za ovo "moja curica" za tvoju curicu,od mene imaš BIG   :drugarstvo:  

Подели на овим сајтовима

Kupih u jednom manastiru na Fruskoj gori knjizicu o bolestima zavisnosti u kojoj piše da koka-kola ne treba da se konzumira, ne samo tokom posta vec i van njega.

100% tacno,ja sam veliki protivnik  coca-cole

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...