Михајло Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Што си мучко колу... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Глупости. Хемијским анализама је могуће детектовати крв у занемарљиво малим размерама. То је само још један у низу апокалиптичарских параноичних секташких митова. Уосталом, довољно је погледати састав Кока-коле па да се схвати да није потребно измишљати овакве небулозе - Кока-кола је сасвим довољно штетна и без додавања људске крви... Прво, хвала ти што си ме просветлио да моје мишљење спада у групу апокалиптичних параноичних секташких митова! Друго, лично не верујем у све што нам се сервира по било ком основу, а за тебе не знам. Треће, пошто знам да је штетна не пијем је никад, а рекла сам да се сумња. Надам се да сам изразила своје мишљење на фин начин и да никога нисам повредила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Прво, хвала ти што си ме просветлио да моје мишљење спада у групу апокалиптичних параноичних секташких митова! Друго, лично не верујем у све што нам се сервира по било ком основу, а за тебе не знам. Треће, пошто знам да је штетна не пијем је никад, а рекла сам да се сумња. Надам се да сам изразила своје мишљење на фин начин и да никога нисам повредила. А ти си свој став да се у колу ставља крв формирала на основу тога што си је хемијски анализирала експерименталним путем? Или си можда прочитала неко озбиљно истраживање, које је потврђено од стране релевантних научних институција? Или си просто поверовала на реч некоме ко ти је ту причу сервирао? Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Раније је толеранција на квалитет рафинисане нафте била много нижа, данас је много већа. Тако да рецимо гориво које се производи у рафинерији Брод у БиХ не може да се користи у другим земљама јер не задовољава законске регулативе које су постале оштрије како и технологија напредује. Некада су азбестцементне цијеви биле дозвољене за изградњу водовода за питку воду, данас више нису јер је откривена могућност канцерогеног својства. Итд..много тога се кроз вријеме унапређује, па тако неће ни Кока-Кола бити поштеђена. Нема никакве гига-мега завјере. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Ко мисли да је Кока Кола канцерогена, нека проба Цоки сокове. Од њих се светли у мраку SofistoCat, Boba and Prolece је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Ко мисли да је Кока Кола канцерогена, нека проба Цоки сокове. Од њих се светли у мраку Ili step iz kesice RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 nadam se da se ukus koka -kole nece pokvariti !!!!!! jer ako se pokvari onda cu morati da prestanem da je pijem svakodnevno ja je volim није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 A onoliki Banat i Vojvodina.Prolazio sam kroz Srbiju pa vi imate obradivih površina koje su dovoljne da nahrane Balkan.A opet uvozite. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 A onoliki Banat i Vojvodina.Prolazio sam kroz Srbiju pa vi imate obradivih površina koje su dovoljne da nahrane Balkan.A opet uvozite. Није то само до обрадивих повшрина. То је потребан услов, али не и довољан. Имамо и ми посавину, исте величине, исте плодности, па ништа. Увозимо. Имамо воде да извозимо у арапске земље, па ништа, ми увозимо разне воде са стране. Проблем је у људима. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Раније је толеранција на квалитет рафинисане нафте била много нижа, данас је много већа. Тако да рецимо гориво које се производи у рафинерији Брод у БиХ не може да се користи у другим земљама јер не задовољава законске регулативе које су постале оштрије како и технологија напредује. Некада су азбестцементне цијеви биле дозвољене за изградњу водовода за питку воду, данас више нису јер је откривена могућност канцерогеног својства. Итд..много тога се кроз вријеме унапређује, па тако неће ни Кока-Кола бити поштеђена. Нема никакве гига-мега завјере. sto se tice hrane upravo je suprotno, u masovnoj proizvodnji upotrebljavaju se sve nekvalitetniji i bljutaviji sastojci, na primer sto mogu da osetim uvek, cokoladama svih vrsta je mnogo opao kvalitet tj ukus "Раније је толеранција на квалитет рафинисане нафте била много нижа, данас је много већа." sas ovom konstrukcijom si me zbunio, jer ako je tolerancija veca to znaci da su proizvodi nekvalitetniji Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/311386/Koka-kola-Ne-menjamo-tajnu-formulu-karamel-boja-je-bezbedna sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi piju sredstvo za skidanje rdje sa metala... Crveni Baron, Ignjatije and SofistoCat је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Само једна ствар, када се каже да је нека прехрамбена боја канцерогена, то често значи да нека одређена количина супстанце изазива канцерогене или потенцијално канцерогене промене на пацовима. Када се та количина прерачуна на човека, обично испадне да је опасна доза око 500 лименки кокаколе на дан или тако нешто. Ипак, ЕУ за разлику од САД има строге прописе, па су често и те најмање количине непожељне или забрањене. У САД је, с друге стране, свашта дозвољено. Храна је пуна хормона и антибиотика, ГМ храна је уобичајена. Да ли је то добро или није, не знам. Из мог искуства, храна у ЕУ делује некако свежије, природније и дефинитивно укусније него у САД, где је скоро све невиђено извештачено, част скупим изузецима. У сваком случају мислим да нема много места за панику. Далеко већа опасност су кљукање шећером, масним, препрженим, физичка неактивност, стрес итд. од некакве карамел боје. nishizawa and BUBAMARA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi piju sredstvo za skidanje rdje sa metala... Кокакола скида рђу или каменац зато што је кисела, а не не знам због чега. Да је то само по себи опасно, људи би масовно умирали од вина или лимунаде. Убедљиво највећа штетност кокаколе долази од енормних количина шећера, а и то може да се испољи само ако се претера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Кокакола скида рђу или каменац зато што је кисела, а не не знам због чега. Да је то само по себи опасно, људи би масовно умирали од вина или лимунаде. Убедљиво највећа штетност кокаколе долази од енормних количина шећера, а и то може да се испољи само ако се претера. Ma sprdnja, bre, sta ti je... 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука