Jump to content

Sve o koka-koli

Шта највише волите да пијете?  

72 члановâ је гласало

1. 1. Шта највише волите да пијете?

• Coca-Cola
      12
    • Cocta
      9
    • Fanta
      3
    • Sprite
      2
    • Pepsi
      5
    • Mirinda
      0
    • Ма, пиво је закон!
      14
    • Ракиштина, бре!
      9
    • Пијем само воду...
      16
    • 7up
      1

Препоручена порука

• Одговори 457
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 1 year later...

Ajde neka ženica da nakon posta napravi Koka Kola kolač pa da kaže vredi li... Deluje interesantno ..

Recept za kolač od Koka Kole vrlo jednostavan za primjenu i provjeren mnogo puta. Kolač je veoma ukusan i idealan je kao svakodnevna poslastica.

Okrepljujuć kolač i idealan dezert Sastojci za koru:

6 svežih jaja

6 kašika šecera

6 kašika brašna

1/2 kesice praška za pecivo

1-2 kašike kakaoa

1 dl hladnog mleka

1 dl koka kole

Sastojci za nadjev:

100 gr margarina

150 gr šecera u prahu

1 kesica vanil šecera

150 gr mlevenih oraha

200 gr plazma keksa

3 dl koka kole

2 kašike ruma

Priprema kore

Umutiti jaja sa šecerom. Dodati brašno pomješano sa praškom za pecivo i kakaom. Sve dobro sjediniti, sipati u pripremljen pleh i ispeći koru. Peći 10 minuta na 180 °C, a zatim još 5 minuta na 200 °C.

Kada je kora pečena izvaditi je iz rerne, okrenuti na tacnu ili poslužavnik i jos vruću koru preliti sa mlijekom i koka kolom. Zatim je ostaviti da se ohladi.

Priprema nadjeva

Umutiti margarin sa vanil šecerom i šecerom u prahu. Pomješati mljevene orahe sa mljevenim keksom, koka kolom i rumom. Sve sjediniti i izjednačiti masu. Ako je masa previse retka dodati jos mljevenih oraha ili keksa.

12474767g.jpg

Završnica

Masom premazati koru i ostaviti je u frižider da stoji najmanje 1h. Na kraju po želji istopiti čokoladu i preliti kolač ili ukrasiti šlagom. Kolač ostaviti da stoji u frižideru sve do služenja.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

ja sam spravljao sebi i negazirani pepsi !

mućkaš , mućkaš ... dok ne izadje gas !

И после бидне бљутаво...

jes' ... al' nema podrigivanja ! facenew22222222

Pa bre to je najlepsi deo ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Лименка коле дневно поспешује варење. Моји родитељи су лекари, и када неко има проблема са варењем, они му препоруче мало (подвлачим: мало!) кока-коле. Да ли сте знали да је кола испрва била зелена, и да је била лек за стомачне тегобе?

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Не пијем кока колу, избјегавам је у широком луку иако члан моје породице пије два до три литра кока коле свакодневно. Узалуд говорим да не пије толико, не вриједи. Заиста не видим што је то добро у кока коли, а толико се пије. Ђеца је пију.

Знам да је добра за варење,поготово ко се преједе, а у том циљу ја пијем фанту, мада она није ништа боља од кока коле.

Православна цркво наша драга, надо свију нас,

у теби је Црногорац нашао свој спас!

Подели на овим сајтовима

Лименка коле дневно поспешује варење. Моји родитељи су лекари, и када неко има проблема са варењем, они му препоруче мало (подвлачим: мало!) кока-коле. Да ли сте знали да је кола испрва била зелена, и да је била лек за стомачне тегобе?

Ne znam za boju ali ja imam problema sa varenjem i za to mi je jedini lek Coca Cola. Ustvari jos je bolja nasa Kokta al' ovde je nema na zalost .

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...