Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Пијем Кока-Колу јер ме баш освежава.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Имао сам ситуације да ме зилоти нападају што је пијем... -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='amin-nas' /> http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Да , и то веома Сви су нешто против ње али ја не верујем да је она баш најгоре пиће... не кажем да је здрава, али је са ледом и лимуном врло укусна! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 To nikad nisam kozumiro ! vise volim domace sokove narocito sok od koprive ili bozu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Подржавам све који се здраво хране и здраво пију gringrin ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Имао сам ситуације да ме зилоти нападају што је пијем... confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='gringrin' />жедни, а ти им не даш klapklap confused greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 ууууууууууууууууух баш сам се угрејао пишићи gringrin сад следи једно кратко освежењеееее klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Да ли сте некад пили сок од шаргарепе? Кажу да је веома здрав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Имао сам ситуације да ме зилоти нападају што је пијем... amen-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Ништа чудно, Кока-Кола "је део глобализације, односно, новог светског поретка". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Да ли сте некад пили сок од шаргарепе? Кажу да је веома здрав. veoma ukusan još kad se doda na malo soka od jabuke mmmm 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ови коктели су закон: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Da znaš da jesu 0110_hahaha. Ne pijem kolu, samo kad mi je neko naspe u goste kad odem,d a se domaćin ne uvrijedi. Pošto sam preležala hepatitis, rečeno mi je da smanjim, ali ja sma je totalno odbacila, nije mi vala nešto posebno. Volim vodu, to je pićeeee! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
раб.аџија Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Volim vodu, to je pićeeee! Обичну...а волиш ли газирану? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 0110_hahaha amen klapklap klapklap dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука