Jump to content

Sve o koka-koli

Шта највише волите да пијете?  

72 члановâ је гласало

1. 1. Шта највише волите да пијете?

• Coca-Cola
      12
    • Cocta
      9
    • Fanta
      3
    • Sprite
      2
    • Pepsi
      5
    • Mirinda
      0
    • Ма, пиво је закон!
      14
    • Ракиштина, бре!
      9
    • Пијем само воду...
      16
    • 7up
      1

Препоручена порука

• Одговори 457
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Да , и то веома :(

Сви су нешто против ње али ја не верујем да је она баш најгоре пиће... не кажем да је здрава, али је са ледом и лимуном врло укусна! amin-nas

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Подржавам све који се здраво хране и здраво пију gringrin

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Имао сам ситуације да ме зилоти нападају што је пијем... confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='gringrin' />

жедни, а ти им не даш  klapklap confused greengrin
Подели на овим сајтовима

Имао сам ситуације да ме зилоти нападају што је пијем... amen-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Ништа чудно, Кока-Кола "је део глобализације, односно, новог светског поретка".

Подели на овим сајтовима

Da znaš da jesu  0110_hahaha. Ne pijem kolu, samo kad mi je neko naspe u goste kad odem,d a se domaćin ne uvrijedi. Pošto sam preležala hepatitis, rečeno mi je da smanjim, ali ja sma je totalno odbacila, nije mi vala nešto posebno. Volim vodu, to je pićeeee!

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...