Jump to content

Sve o koka-koli

Шта највише волите да пијете?  

72 члановâ је гласало

1. 1. Шта највише волите да пијете?

• Coca-Cola
      12
    • Cocta
      9
    • Fanta
      3
    • Sprite
      2
    • Pepsi
      5
    • Mirinda
      0
    • Ма, пиво је закон!
      14
    • Ракиштина, бре!
      9
    • Пијем само воду...
      16
    • 7up
      1

Препоручена порука

• Гости

Слабо пијем газирана пића углавном обичну воду.

Кокта ми лепша од Коке  89898989898989 .

Вода је закон , све можеш да пијеш али једино вода може да ти угаси жеђ.  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 457
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не пијем, јербо не волим. Кокаколу још и могу, а од Фанте бих пандркнула, гарант. АЛИ! Од како сам у другом стању-навукла сам се на колу!!! bighugbighug Мислим, нисам се навукла, али сад пијем по чашу сваки други дан. Што је за мене ужасно често. Шта ћу, притисак ми низак, од кафе ми мука, и смао ме чаша коле придигне из кревета  :drugarstvo:

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Како ти може кокта бит боља ај ми објасни  :drugarstvo:

Pa , kad ti objasniš suprotno ...

ЦОЦТА је piće naše mladosti ...

ja sam u vojsci uvek uzimao koktu i napolitanke , da mi prave društvo , dok sam na požarstvu (jel' znaš šta je to ?)

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Како ти може кокта бит боља ај ми објасни  :drugarstvo:

Pa , kad ti objasniš suprotno ...

ЦОЦТА је piće naše mladosti ...

ja sam u vojsci uvek uzimao koktu i napolitanke , da mi prave društvo , dok sam na požarstvu (jel' znaš šta je to ?)

Nije valjda da smo vrsnjaci? bighugbighug

Подели на овим сајтовима

Koka kolu i slična pića uglavnom ne pijem. Drugar koji pije svaki dan koka kolu kaže da može da je pije uz svako jelo.

Ja sam kokišku pio kao bighugbighug, mada se prevarim bar jednom-dva puta godišnje i popijem čašu.

U principu, slatka je, ukusna, pomaže varenju. Nema razloga da se ne pije, naravno umereno, zbog slatkoće i gaziranosti. Ali što piti kokišku kada ima boljih pića.

Pijem piva i čajeve. Od piva uglavnom lagere, a od čajeva zelene, mada može i ostalo.

Volim pića koja su kabasta, zatao što se dugo piju. Zato nisam pristalica žestica, jer se popiju u cugu i odmah moraš da naručuješ drugo. Gde drugo tu i treće...

Od čajeva preporučujem sve Centroproizvod čajeve, pogotovo njihova pakovanja zelenog, zelenog sa limunom i crnog čaja. Crni čaj piti isključivo sa mlekom.

gej rеčnik  :drugarstvo:

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Пијем сада јер је наградна игра у питању: Лопта,Чаша.... Иначе Швепс Тоник (са ЛИМУНОМ) је мој омиљини  0442_feel

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

7up  :)

све пијем сем чајева и оног руског шпиритуса што се зове водка  :(

не волим оне хемије што изгоре стомак и што немају укус  :)-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='amin-nas' />

а вода ми је омиљена  :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...