R.Žiskar Написано Фебруар 28, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 Али поштовани R.Žiskar пиво је на води! .smil. Па како не потоне??? И вино је на води, и ракија је на води...свашта може човек посно да испроналази, само ако има воље. Ја не подносим пиво, док сам на квас навикао. Уосталом, БИП-ов квас је нешто сасвим друкчије од аутентичног руског кваса, који више подсећа на пиво Да, генерално сам и мислио на бипов квас. Још када су почели да га пакују у старе пивске од пола литре, права мера. Кажу да им је нестало оних малих колико се тражи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 28, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 Ја пиво толико добро подносим да га обавезно избацим из употребе током поста. Да га толико не подносим вероватно би попио које и тад. Овако мало тренирам... .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 28, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 Па како не потоне??? Па зато што је НА води. 301 шалим се Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 28, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 Ја пиво толико добро подносим да га обавезно избацим из употребе током поста. Да га толико не подносим вероватно би попио које и тад. Овако мало тренирам... .smesko. gringrin klapklap +1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 28, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 Па зато што је НА води. 301 шалим се Чек`, чек`...ово је озбиљно... Ако пивце не тоне, онда је то такорећи, божанско пивце? Уосталом, какав је то производ на којем пише рок трајања 6 месеци а не може да састави ни 10 минута? Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 9, 2012 09. mart 2012. | 12:26 | Izvor: Tanjug PARIZ - Proizvođač čuvenog gaziranog napitka "koka-kola" moraće da promeni recept njene proizvodnje, preneli su danas francuski elektronski mediji. Uzrok je sredstvo za bojenje koje bi moglo da bude opasno po zdravlje zbog potencijalnog kancerogenog svojstva. Radi se o sredstvu za bojenje 4-MEI (metilimidazol) koji daje napitku karamel boju. To sredstvo se, međutim, koristi i u određenim soja sosevima i nekim vrstama piva, a sada se, kako je objavio francuski list "Mond", sumnja u njegovo kancerogeno svojstvo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 nakon skoro 200 godina trovanja naroda konacno su se setili da promene nesto pih! Ignjatije and Pantera је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Колико ја знам, рецепт за прављење кока коле је тајна. Сумња се већ дуго да произвођач ставља кап људске крви! Мислим да је сваки коментар на ово сувишан! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Колико ја знам, рецепт за прављење кока коле је тајна. Сумња се већ дуго да произвођач ставља кап људске крви! Мислим да је сваки коментар на ово сувишан! Глупости. Хемијским анализама је могуће детектовати крв у занемарљиво малим размерама. То је само још један у низу апокалиптичарских параноичних секташких митова. Уосталом, довољно је погледати састав Кока-коле па да се схвати да није потребно измишљати овакве небулозе - Кока-кола је сасвим довољно штетна и без додавања људске крви... Mилена КШ, Boba, Margareta and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Promučkače kolu konačno! Boba and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Lepo je otac Joil pričao nešto.Ko ga je poslušao vala se nije pokajao http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Ја сам престао да је пијем одавно 301 . katja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Мени је још мало остало, има за једну чашу. Сад ћу да је попијем па да размислим о свему. Колегиница частила за рођендан :rolleyes: sleki and Pantera је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Tajne više ne postoje ,postoje samo zakonom zaštićene recepture katja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 moze da prica ko sta hoce ali uz picu i rostilj nema boljeg pica.Volim da je pijem ali je izbegavam u sirokom luku.Mada moze biti da je sve ovo propaganda konkurencije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука