Jump to content

Спрски Вечити Дерби

Оцени ову тему

pokajnik83

19 члановâ је гласало

1. 1. За кога навијате у вечитом дербију?

• Звезду
      12
    • Партизан
      5
    • ни за једног од вечитих ривала
      2

Препоручена порука

Наравно, али не бих даље трошио ријечи на први пораз Звезде у посљедњних ... пола године.

За Партизан не знам, не пратим ништа испод прве позиције (лажем, додуше, провјерим покаткад како игра Раднички из Ниша и то је то, остале не симпатишем посебно). 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 76
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

"Предиван" назив теме, али увијек имам разумијевање приликом излива комплекса вјечито лијевих.

Наиме, није се нашло за сходно написати "победа Партизана", него "подсећање за Звездаше", али кажем вам разумијем ја то, лијепо је што и гробари много више размишљају о Звезди него о свом клубу. 

:))  :))  :))  :))  :))  :))

Da znas da je lepsi poraz Zvezde nego pobeda Partizana ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A cekajte,pa zar Zvezda jos postoji kao tim?

ja sam mislio da je to propalo odavno .-..

Јесте, него их има "ко кусих паса". Вазда био квантитет у Цигана.

Пардон, у Цигоса.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Јесте, него их има "ко кусих паса". Вазда био квантитет у Цигана.

Пардон, у Цигоса.

Mislis Roma?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Наравно, али не бих даље трошио ријечи на први пораз Звезде у посљедњних ... пола године.

За Партизан не знам, не пратим ништа испод прве позиције (лажем, додуше, провјерим покаткад како игра Раднички из Ниша и то је то, остале не симпатишем посебно). 

Znaci u zadnjih 7 godina si pratio samo Partizan. Pa bravo burazeru! Ovo me raduje ima nade za tebe!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

У ДОБРУ СЕ НЕ ПОНЕСИ, А У ЗЛУ СЕ НЕ ПОНИШТИ – Свети Владика Николај

Ајде, Гробари, били сте бољи. Ми плаћемо ово туру - наручите.

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

"Фер плеј" се не односи само на играче,него и навијаче.Ипак је то само спорт.Претходних година Партизан је освајао титуле,а губио дербије.Вероватно се прича понавља,само у обрнутом смеру. Релативно је то и у животу,а поготово у спорту,ко губи,а ко добија :)

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

"Фер плеј" се не односи само на играче,него и навијаче.Ипак је то само спорт.Претходних година Партизан је освајао титуле,а губио дербије.Вероватно се прича понавља,само у обрнутом смеру. Релативно је то и у животу,а поготово у спорту,ко губи,а ко добија :)

Ti mora da se salis... :))  :))  :))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

У ДОБРУ СЕ НЕ ПОНЕСИ, А У ЗЛУ СЕ НЕ ПОНИШТИ – Свети Владика Николај

Ајде, Гробари, били сте бољи. Ми плаћемо ово туру - наручите.

Lidija ja  sam tebe smatrao za ozbiljnu osobu ali ovo me iznenadjuje!

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Наравно да сам мислио на ову сезону, али није ни битно. 

Kako nije vazno pa vazno je. Malo smo vas pustili ove godine da bi se deca smirila jer rodila se i posla u skolu a nisu videli zvezdu sampiona.

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Ja sam deklarativni zvezdaš . A fudbal me uopšte ne interesuje.Šta više,ne mogu da podnesem taj jezivi zvuk navijača koji bacaju pirotehnička sredstva,ko u paklu,Bože me sačuvaj. Ne sme čovek da izadje na uslicu da mu ne razbiju glavu...ti mali i veliki huligani što pune gradski prevoz.Fudbal je kod nas nešto strašno,sve ,samo sport ne.

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...