Jump to content

Помозите опстанак и развој највећег православног сајта у Србији- Поуке.орг

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Помените оче:

Мирослава

Небојша

Нина

Вељко

Јована

Илија

----------------------------------------------

СИНИ СЈАЈНО СУНЦЕ СА КОСОВА,

НЕ ДАМО ТЕ ЗЕМЉО ДУШАНОВА!

Подели на овим сајтовима

• Гости

У реду је, али олим Вас који помажете и желите да помажете и у будућности да ми имена за помињање на Литургији шаљете на мејл [email protected] за здравље у спасење живих, као и за покој душа оних који су уснули.

Подели на овим сајтовима

Помоз Бог!

Све најбоље речи за сајт. Не знам да ли Вам је потрбна помоћ око одржавања сајта. Ја сам веб програмер, дуго се тиме бавим, а колеге ми развијају и апликације за иПхоне и Андроид, Имам и свој Cloud сервер код Еунета, Па ако је потребна било каква помоћ и у том погледу слободно ме контактирајте.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Не треба нам хост, имамо сервер цео и њега плаћамо од овог прикупљеног новца и узимамо софтвер који нам је потребан.

Потребни су нам програмери и људи који су спремни да помогну мисију Цркве а уз то и креативни.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Ајмо народе ко може да помогне нека помаже.

Ако немате "средства" можете макар да шерујете ову тему на фб или твитер или да пошаљете мејлове својим пријатељима , сигурно ће се неко наћи ко може и хоће да помогне .

Подели на овим сајтовима

• Гости

Која страница?

Иначе, замолио бих све који су вољни да помогну Поуке да то учине што пре јер нам за десетак дана истиче хостинг. Немамо више новца, а потребно је да се продуже и две лиценце од по 40 долара.

Наравно, ако сте расположени да и даље постојимо и радимо. Просто, морамо тако још неко време али ипак имамо свој сервер и готово безграничне могућности.

Овде је линк како најлакше може да се помогне, а свако може и мени да се обрати преко приватне поруке на Поукама или на мејл [email protected]

https://www.pouke.org...08#entry664917/

Подели на овим сајтовима

Ova stranica. Javio symantec. Dva puta je prekidao, drugi put kliknuo sam da je stranica sigurna, od tad ništa ne javlja.

Ма пусти ти сад ту причу да страница није сигурна него суни неки јевро отален из Остерајха , видећеш како ће се одма страница поправити .

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@Dragi,

Нема никаквог вируса, проверено... можда он показује неки линк као вирус, али нема их, бар их ја нисам пронашао...

И послушај Жељка :)

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Гости

Ја морам оппет да се огласим у име Администрације као и моје име са молбом за финансијску помоћ да би сајт и даље несметано функционисао. Остало нам је још неколико дана хостинга и морамо да продужимо поново. Моја жеља је да Поуке и даље функционишу на овај начин и да се самофинансирају јер то је најбољи показатељ да ли Поуке заправо вама и требају.

Желим да вам премијерно најавим још неколико великих пројеката који се раде веома пажљиво: Квизирација (православни квизови и такмичења, у сарадњи са манастиром Градцом), Осмогласник (невероватан пројекат за учење појања и дружење) и пројекат Црква.нет (огроман пројекат о коме ће бити доста речи...).

За све ово нам је потребан новац са којим плаћамо људе који и онако раде испод цене. Ми ћемо се трудити да Поуке буду увек најбољи сајт који се бави верским животом у најширем смислу речи, а Ваше је да нам у томе помогнете и на овај начин:

Пример уплатнице из Србије (овако треба да буде попуњено)

Priznanica.gif

i5kEDOCWZ6dH3.jpg

Инструкције за уплате из иностранства (за EUR, USD, CHF)

Intermediary:
BCITITMM
Intesa Sanpaolo spa
Milano
Iltaly

Account with institution:
DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd
Milentija Popovica 7b, 11070 Novi Beograd
Republic of Serbia

Beneficiary customer:
IBAN RS35160533020070178824
IVAN CVETKOVIC
KRUSEVAC
37000 KRUSEVAC
SERBIA

Ако неко жели да помогне и пошаље помоћ постнетом или на било који други начин најбоље је да ми пошаље приватну поруку овде на форуму да му појасним или не мејл [email protected]

Хвала свима који схватају озбиљност овог сајта и желе да помогну.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Променио сам адресу становања али је остала и ова у банци. Легнуће на рачун само назначите да је за Поуке (мада на овај рачун једино и лежу уплате за сајт).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...